hau30 írta: ↑2021.04.07. 08:20:28
Szerintem a hétvégével kapcsolatban jó poziban vagyunk. Semmilyen felesleges kockázatot nem kell válllalni. Nekik kell jönni. Mi meg gyors labdajáratással eldughatjuk előlük. Reméljük türelmetlenek lesznek párszor és akkor kell élesen támadni a kaput. Ha nyerünk, akkor szetintem ők már nem fognak minket megelőzni. Ha sitkó lesz, akkor nekünk még lesz lehetőségünk előzni. Ha az a hozzáállás lesz, mint az elmúlt pár hónapban akkor szerintem nem lesz vereség.
Igen, amúgy ha a Liverpoolnak több esze lett volna akkor nem rohannak ki a kontrázásról híres Real Madrid ellen, 0-0-nál idegenben nekik amúgy sem lett volna sietős. Kloppot szóban és írásban is el kéne számoltatni hogy" Bayern és Real Madrid ellen nem rohanunk ki mint Zrínyi"
Furcsa hogy a nagy taktikai zseni Klopp olyan amatőr hibát képes véteni mint a 20-adik noname edzőnk egy kiscsapat ellen, Zidane-nak meg jár az elismerés mert már rendes védelmük sincs mégis összerakta a csapatot.
Tegnap nem is látszott hogy igazán mit akarnának játszani?! A 2018-19-es félelmetes gegenpressinget?
Mert ahhoz köze sincs már a csapatnak.
Tiki-takázni? Na azt próbáltak, egyszer be is jött kivételesen mert volt lendület és hely, de amúgy meg rosszabbul ment mint rosszabb napjainkon egy bunker kiscsapat ellen. Manéval is jobban jártak volna ha a jégkorszaki névrokona játszik helyette, 20-adjára is képes feldobni magát a 16-os körül értelmetlenül miután az első(igazi) faltnál is letojta a bíró.
Olyan képet festett a csapat mintha Klopp miután meglátta a Cityt hogyan játszik beleszerelmesedett a stílusba és elfelejtette az összes elvét és ő is utánozni akarná

Ha eltekintünk attól hogy Real Madrid, egyértelműen megérdemelten jutnak tovább és legalább egy kicsit csiszolnak a spanyol foci megítélésén a mostani angol foci felsz0pás után.