Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Alcantara írta: ↑2021.04.19. 19:39:11A lényeg ott eldőlt, hogy csak a nevezésért 350 millió eurót fizet a J.P. Morgan. BL győzelemért, jó ha 80-100 milliót össze tud tarhálni a győztes. Melyik nagycsapatot fogja a BL és a kitiltás érdekelni?
Nem kell kazahokhoz, grúzokhoz, meg a tököm tudja kihez utazgatni a ZS csapattal.
Kitiltják őket a nemzeti bajnokságból? Óriási öngól lenne. Ki fogja nézni a PL-t, ha Everton-Burnley versenyfutás lesz a bajnokságért vagy a La Ligában a Cadiz-Getafe rangadót adják?
Kitiltják a VB-ről a játékosokat? Már így is unalmas egy szlovák-iráni meccs és a többi felhígított sz@r.
Lehet hadakozni ez ellen, de a pénz fog dönteni és ott az UEFA-FIFA kombó bukni fog.
A kitiltás semmit nem fog jelenteni, mert a résztvevő csapatoknak az első csapata eleve nem fog ráérni ott játszani ennyi meccs mellett. Egyedül Az EB/VB kitiltás fog fájni a játékosoknak itt. Szóval nem lenne igazán öngól, sőt. Ez az egyetlen fegyverük, mert azért vannak még olyan játékosok, akiknek ezen címek megnyerése az álom, és a nemzeti csapat az igazi szerelem.. A sorozat ősszel minimum 20 topmeccset jelentene a csapatok számára, a playoffrendszerrel és az egyenes kieséses szakasszal pedig 28-30 találkozót kellene lejátszania idényenként annak az együttesnek, amelyik elverekszi magát a fináléba.
Figyelj, ha egy jo kis dnyipro kobenhavn meccsre vagysz akkor bekapcsolod az europa ligat es nezed. Ezekre a kiscsapatokra par 10 ezer ember kivancsi, amugy a kutyat nem erdekli. Egy clasicot meg megneznek mittomen 100 millioan a vilagban.
Miért hagyjuk?
Az ötös lottón is a telitalátatot várom jobban, de ettől még a 3ast vagy 4est is elfogadom.visca el barca írta: ↑2021.04.19. 16:46:41
Melyik meccset vartad idén jobban? A dinamo kijev barcat vagy juve barcat? Nincs tobb kerdesem. Erre a kis toltelkcsapatokra a sajat szurkoloikon kivul a kutya se kivancsi.
Melyik meccset vartad idén jobban? A dinamo kijev barcat vagy juve barcat? Nincs tobb kerdesem. Erre a kis toltelkcsapatokra a sajat szurkoloikon kivul a kutya se kivancsi.LG írta: ↑2021.04.19. 14:58:31Én meg nagy disznóságnak tartom. A gazdag csapatok már eddig is gyakran erősen megkérdőjelezhető módszerekkel érték el, hogy hosszútávon még veletlenül se érjen fel hozzájuk senki. Esélyegyenlőség eddig sem volt, de ezzel véglegesen elvágnák a lehetőséget a legtöbb csapattól a felzárkózásra.visca el barca írta: ↑2021.04.19. 13:38:01vegre. erre varok evek ota. bayern, psg johet még + ajax, porto stb.
Kutya nem kivancsi a hót unalmas fradi-dinamo kijev bl meccsekre.
Inkabb nezek egy evben 10 clasicot, mint ilyen slavia praha meg malmö fele bohoc csapatokat.
Szomorúnak tartom, hogy pl.a Barca is részt vesz ebben a disznóságban. Inkább összefog egy Real Madriddal, és szembe köp mondjuk egy Bilbaot, akivel sorstársak valamilyen szinten.
Az a rangadó, ami egy évben 10x van, már nem is rangadó. Pep érában volt olyan időszak, amikor nagyon Klasszikus volt, el is vesztette varázsát. Eleinte biztos érdekes lenne a dolog, de szerintem később kiábrándulnának az emberek.
Aztán megint megjegyezném, hogy pl. az Arsenal az utóbbi években nem mutataott fel annyit, mint egy Leicester City. Akkor talán utóbbiaknak lenni itt keresnivalója, előbbieknek meg nem.
én azt olvasom, h slussz, többé nem játszik a BL-ben egyik csapat sem. de mondjuk ez már csak szájkarate gondolom, azért meg kell várni, lesz-e itt egyezkedés még.MessiNeymarSuarez írta: ↑2021.04.19. 16:18:55Ezt a BL-t még végig tolja minden csapat, nem?
A liga is fenyegetőzhet, de úgysem fog kiszúrni saját magával, főleg olyan dologért amiből nem profitál és nem veszít.
Sőt, talán még a liga is teperni fog, nehogy megalakítsák a rendes nemzetközi bajnokságot
Ezt a BL-t még végig tolja minden csapat, nem?NovaProspekt írta: ↑2021.04.19. 15:56:47megmondom őszintén, hátrahőköltem rendesen, amikor elkezdtek záporozni a hírek. brutális, de az UEFA-ra és FIFA-ra ráfér most már, h becsicskítsák őket, mert nagyon rossz irányba mentek el.
a Barca vs Real topikban megírtam, h idén nem nyer BL-t a Real, csak azt nem tudtma még akkor megmondani, h pont a saját elnökük torpedózza ezt majd meg![]()
még jó, h behúztuk a kupát, mert ki tudja, mi lesz a La Ligával is így.
Szerintem valahol a kettő közt van az igazság(az enyém biztos). Egyfelől én is gagyinak tartom ezeket a fradi szintű BL meccseket, pláne mikor elhiszik, hogy van keresnivalójuk és beállnak a kapuba tizenegy emberrel. Szerintem az volna a jó, hogyha a BL-t megszűntetnék ilyen formában és egyszerűen csökkentenék a csapatok számát. Simán mehetne csak a spanyol, francia, angol, német olasz bajnokság első két helyezettje és mondjuk még két csapat, mondjuk akik előző évben döntőztek az EL-ben.LG írta: ↑2021.04.19. 14:58:31Én meg nagy disznóságnak tartom. A gazdag csapatok már eddig is gyakran erősen megkérdőjelezhető módszerekkel érték el, hogy hosszútávon még veletlenül se érjen fel hozzájuk senki. Esélyegyenlőség eddig sem volt, de ezzel véglegesen elvágnák a lehetőséget a legtöbb csapattól a felzárkózásra.visca el barca írta: ↑2021.04.19. 13:38:01vegre. erre varok evek ota. bayern, psg johet még + ajax, porto stb.
Inkabb nezek egy evben 10 clasicot, mint ilyen slavia praha meg malmö fele bohoc csapatokat.
Szomorúnak tartom, hogy pl.a Barca is részt vesz ebben a disznóságban. Inkább összefog egy Real Madriddal, és szembe köp mondjuk egy Bilbaot, akivel sorstársak valamilyen szinten.
Az a rangadó, ami egy évben 10x van, már nem is rangadó. Pep érában volt olyan időszak, amikor nagyon Klasszikus volt, el is vesztette varázsát. Eleinte biztos érdekes lenne a dolog, de szerintem később kiábrándulnának az emberek.
Aztán megint megjegyezném, hogy pl. az Arsenal az utóbbi években nem mutataott fel annyit, mint egy Leicester City. Akkor talán utóbbiaknak lenni itt keresnivalója, előbbieknek meg nem.
Bet365-ön gyorsan megrakom a magyarokat amíg nem esik be az oddsuk, hogy megnyerjük az Eb-t.Camp Nou99 írta: ↑2021.04.19. 14:51:17BREAKING: All players that play in the European Super League will be banned from playing in the Euros and World Cup. They won’t be able to play for their National Teams, confirmed by UEFA President Ceferin. Apa,kezdődik. Ezt nem tudják szerintem keresztülvinni.
Én meg nagy disznóságnak tartom. A gazdag csapatok már eddig is gyakran erősen megkérdőjelezhető módszerekkel érték el, hogy hosszútávon még veletlenül se érjen fel hozzájuk senki. Esélyegyenlőség eddig sem volt, de ezzel véglegesen elvágnák a lehetőséget a legtöbb csapattól a felzárkózásra.visca el barca írta: ↑2021.04.19. 13:38:01vegre. erre varok evek ota. bayern, psg johet még + ajax, porto stb.