Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Off:visca el barca írta: ↑2021.06.14. 14:21:13Az eletkepesebb jovo tobb penzt jelent, semmi mast. Emersonra feleslegesen elkoltottunk 9 milliot, azt a penzt nyugodtan bele lehetett volna tenni pluszba wijnaldum fizetesebe.
Az eletkepesebb jovo tobb penzt jelent, semmi mast. Emersonra feleslegesen elkoltottunk 9 milliot, azt a penzt nyugodtan bele lehetett volna tenni pluszba wijnaldum fizetesebe.
Sansz válasza is remek, de hozzátenném hogy a full impotens franciáink az utolsó 5 francia meccsen rúgtak gólt, legalább az egyikük.Subinho írta: ↑2021.06.14. 06:48:25Nem értem ezt a Depay ekézést, meg hogy semmivel nem jobb, mint akik itt vannak. Ezt komolyan gondoljátok? Nem jobb mint a kétballábas Dembelé, vagy a full impotens Griezman?Bármelyiknél jobb! Nincs olyan jó, mint Haaland? Igen. De nekünk meg nincs 100+ milliónk. Szerintem előrelépés lenne Depay a 2 francia "sztár" helyett.
Jó volt nézni ezt a holland válogatottat, az eddigi meccsekkel vallatni lehetett volna (amit láttam), de a tegnapi nagyon jó volt!
Szerintem a többségnek valójában nem Depay a problémája,hanem,hogy a másik holland nem jött,ezt vetítik ki rá. És lássuk be,Wijnaldumra nagyobb szükség lett volna. Viszont nem lehet Depayt a két franciával összevetni. Az általad full impotensnek mondott Grizes a Barcát leszámítva mindenhol hasznosan és magas szinten játszott. Dortmundban Dembele sem volt sokkal silányabb anyag Haalandnál.Subinho írta: ↑2021.06.14. 06:48:25Nem értem ezt a Depay ekézést, meg hogy semmivel nem jobb, mint akik itt vannak. Ezt komolyan gondoljátok? Nem jobb mint a kétballábas Dembelé, vagy a full impotens Griezman?Bármelyiknél jobb! Nincs olyan jó, mint Haaland? Igen. De nekünk meg nincs 100+ milliónk. Szerintem előrelépés lenne Depay a 2 francia "sztár" helyett.
Jó volt nézni ezt a holland válogatottat, az eddigi meccsekkel vallatni lehetett volna (amit láttam), de a tegnapi nagyon jó volt!
Nem rossz.Holland valogatott futballista.
Egyáltalán nem rossz focista ő, csak köze nincs hozzánk. Kb a 8. olyan támadó igazolásunk lenne, aki bizonyos környezetben/csapatban/taktikában jó, nálunk viszont borítékolható, h töketlen lesz. Nem igazán látom, mivel lehet jobb, mint akik most vannak itt.miro. írta: ↑2021.06.13. 22:44:01Mint Realos azt mondom remelem leigazoljatok ezt a Depayt. ( bocsi )
Labdaval elszorakozik,semmit nem fut,de legalabb kapura sem veszelyes.
Ami nem a labara megy,vagy ha kicsit oda lepnek neki mar megall.
Minden labdaerintesetol el van ajulva.
Nem veletlenul van O a francia bajnoksagban..
Kellett a penz a vilagklasszis emersonra.brownieheaven írta: ↑2021.06.13. 22:25:32Azért ezt a holland középpályát elnézve külön fájó hogy Wijnaldumról lemaradtunk, mert nagyon jól muzsikál De Jonggal együtt, elnézegettem volna ezt a párost nálunk is.
Olyan a csávó, mint Vidal, csak még sokkal több ésszel a játékhoz. Mindenhol ott van, eszméletlenül gyors fejben, és a rúgótechnikája se gyenge. Kár, hogy nem jött össze (az anyagi részét félretéve a dolognak, mert az meg szerintem rendben van így).brownieheaven írta: ↑2021.06.13. 22:25:32Azért ezt a holland középpályát elnézve külön fájó hogy Wijnaldumról lemaradtunk, mert nagyon jól muzsikál De Jonggal együtt, elnézegettem volna ezt a párost nálunk is.
Jo ez a depay, de ha griezmann meg dembele marad tok felesleges. Megint azt a csapatreszt erositjuk amivel a legkevesebb gond van.