Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Egyébként szerintem ez nem volt egy korrekt nyilatkozat. Ebbe a 3 meccsbe a maistro szerintem vastagon benne volt. Azt gondolta szerintem, hogy 7 pontot akar hozni a 3 meccsen.Barcaforever írta: ↑2021.09.09. 08:39:10
,,Rossi kilátásba helyezte, hogyha a játékosok nem lesznek partnerek akkor lemond.”
Mikor letámadtak, akkor hibáztak is az albánok, lett is veszély belőle.miro. írta: ↑2021.09.05. 21:01:51hasznalni,nyugodtan magasabban meghuzni a vedovonalat,es elfelejteni ezeket a 40meteres teruletbe berugdosott kamu ivelgeteseket..
Nyomast kell kicsit gyakorolni az ellenfelre,mert ez teljesen kiveszett belolunk. Erezzek,hogy ott vagyunk mi is.
Persze az ilyen albania szintu csapatok ellen.
Szoboszlainak szerintem nem is volt feladata az,hogy kikopje ma a tudejet.hajnesz írta: ↑2021.09.05. 20:43:49
Szoboszlai legnagyobb gondja szerintem az, hogy egy primadonna ehhez a focihoz, amit Rossi nyomatni akar. Nem fér bele, hogy egy középpályás/szélső ne köpje ki a tüdejét 90perc alatt, nála sajnos ez a helyzet. Szeme van a labdáinak, de ennyi, 1v1-ben nem nagyon tud megverni senkit sem, nem is gyors, egy ilyen játékosnak nehéz egy nem élcsapatban fociznia, ahol neki kell visszaszereznie a labdát, majd gólhelyzetet is neki kell kialakítania, mert a többiek egy szinttel lejjebb vannak.
Ezért létfontosságú Szalai a csapatban, megtartja a labdákat, amire más nem képes a csapatban.
Ami a fájó pont, hogy a védelem nagyon nem akar összeállni, ahogy a középpálya sem, de ami a nagyobb baj, a Szalai, Szoboszlai, Sallai hármas túl sok együtt a pályán, ha ezt a bekkelős focit akarjuk nyomatni.
Szoboszlai legnagyobb gondja szerintem az, hogy egy primadonna ehhez a focihoz, amit Rossi nyomatni akar. Nem fér bele, hogy egy középpályás/szélső ne köpje ki a tüdejét 90perc alatt, nála sajnos ez a helyzet. Szeme van a labdáinak, de ennyi, 1v1-ben nem nagyon tud megverni senkit sem, nem is gyors, egy ilyen játékosnak nehéz egy nem élcsapatban fociznia, ahol neki kell visszaszereznie a labdát, majd gólhelyzetet is neki kell kialakítania, mert a többiek egy szinttel lejjebb vannak.miro. írta: ↑2021.09.05. 20:21:21Igazabol Szoboszlai legnagyobb gondja ma a posztja volt.
Azzal,hogy feltolta csatarba a vedok koze,konkretan kivette teljesen a jatekbol.
El kell felejteni ezt az ot vedot ilyen Albaniak ellen.
Dibusz mondta nagyon jol most,ha oszintek vagyunk,teljesen mindegy hogy kikaptunk vagy x.
Na igy kellett volna a taktikat is osszerakni.
Ehelyett vedekezni akartak,es megint lopni valahogy egy golt.
Ezt irtam valamelyik nal,hogy ez a jatek anglia ellen meg franciak ellen tokeletes,de itt ez nagyon besz ari.
Ez, meg a dobálás tökéletesen mutatja,hogy hova tartunk azzal,hogy agyba-főbe szeretgetjük a szuper szurkolóinkat. Meg ugye mi nem térdelünk le,mert büszke nép vagyunk. Baromság, de oké. És miért kell kifütyülni?
Ezt nem hallottam, de amiről még leszokhatnának az a pohárdobálás.
Momentumunk nem volt kb. 0-3ig, kapu közelében sem jártunk. Nincs ezzel gond, egész más szintet képviselnek. Ami aggasztó, az Gulácsi formája egy ideje.
De, mi jók voltunk, azt játszottuk, amit tudunk.