Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem felülés volt igazából, megnéztem több oldalon is, és nagyon komolyan állították.
Na, akkor így tisztább már a kép.Alcantara írta: ↑2022.03.10. 14:23:12Kicsit off:
Vlagyimir Putyin pártfogoltja volt a 2000-es évektől kezdve.Berezovszkij karolta fel, csak ő rossz lóra tett, Jelcint támogatta, Abra pedig jó érzékkel választott magának patrónust az akkor még FSZB igazgató Putyin személyében.
A vagyona mutatja milyen jó érzékkel döntött. Érdemes elolvasni Litvinyenko megmérgezéséről írt könyvet, szépen felvázolja a hierarchiát orosz földön.
Kicsit off:
Inkább olyan helyről lehetett bevételt szerző érdekeltsége aminek a forrása a háborús rezsimhez köthető.
Elméletileg nem lesz pénzügyi probléma, mert egy svájci milliàrdos bármikor kész átvenni a londoniakat, azért a Chelsea egy nagyon jó brand és a felső tízezer számára egy jelkép, London szîvének a csapatát birtokolni. Sztem nem lesz se pénzügyi probléma se eligazolási hullám. Max az új vezetés elképzelése lehet kérdés.Troym írta: ↑2022.03.02. 21:32:03Na be is jelentette, hogy eladja a Chelseat. Azért szerintem a Chelsea se sokszor felelt meg az FFP-nek eddig, ebből a szempontból jobban meg kell húzniuk a nadrágszíjat. Idén kb 0-n állnak, de tavalyi szezonban -200 millió volt az átigazolási egyenlegük és szerintem a PL egyik legmagasabb bérkerete is ott lehet. Minket ez abban érinthet, hogy talán tényleg elhozható a 2 kiszemelt hátvéd és gondolom nem nagyon fognak versenyezni Dembele megszerzéséért.
https://index.hu/sport/futball/2022/02/ ... sz-haboru/
messideco írta: ↑2022.01.29. 20:51:01Látom, sok topicban bejött retro fociláz.
Melyik lenne a kedvenc csapat, amely általad látott focistákból állna? Elsősorban szimpátiára gondolok, nem muszáj álomcsapatnak lennieKezdem:
van der Saar
Alves - Hummels - Nesta - van Bronckhorst
Pirlo - Toure - Deco
Messi - Ibra - Robben
cserék: C.Bravo, Sagna, Mertesacker, Puyol, Iniesta, Sneijder, Henry, Ramsey
Pár embert biztos kifelejtettem, illetve mindig mások kerülnének bele![]()
Ajaj, de még mennyire!tatesz1990 írta: ↑2022.01.30. 22:13:11Olyan csapatotok is van, amelyben olyan játékosok vannak, akiket nem szerettelek anno?!
Az enyém ez:
Kahn - Lahm, Cannavaro, Terry, A. Cole - Emerson, Ballack, van Bommel - Figo, Drogba, C. Ronaldo
Csere: Barthez - S. Ramos, Pepe, Materazzi, Grosso - Schweinsteiger Sneijder, Essien - Quaresma, Toni, Ribéry