2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Egyetértek, ez a csapat jelenleg kb egy Mbappé és kész. Meg középen egy Verratti. Neymar nyilván jelenthetne különbséget, de alig van 1-2 egészséges hónapja, aztán jön 3 sérült, lelassult, nincs meg az önbizalma, emlékezetből meg még neki sem megy a játék.Feast4 írta: ↑2022.03.09. 22:47:01Na ezt mondtam a sorsolásnál.Ez a PSG egy csürhe.Egy jól szervezett francia csapat megeszi.Egy hiba kellett és be is lett fűzve az oktatófilm.A középpálya szétesett a támadók nem férnek labdához.
A Real meg egyébként zseniálisan csinálja hogy már a16-oson letámad.Ez eddig tök megérdemelt.
Te láttál mostanában Bayern, city , pool féle letámadást?? Na az letámadás , nem amit a real csinál ..ez a psg egy kalap sz.r, mbappe nélkül meg a bajnoskag is necces lenne.Feast4 írta: ↑2022.03.09. 22:47:01Na ezt mondtam a sorsolásnál.Ez a PSG egy csürhe.Egy jól szervezett francia csapat megeszi.Egy hiba kellett és be is lett fűzve az oktatófilm.A középpálya szétesett a támadók nem férnek labdához.
A Real meg egyébként zseniálisan csinálja hogy már a16-oson letámad.Ez eddig tök megérdemelt.
De most is letarolta a psg-s gyereket, mehetett tovább:D
PSG is ugyanígy vezethetett volna már több góllal, majd egy full szabálytalan góllal meccsbe hozza a spori a realt.
Valóban izgi lehetett volna, de én örülök, a BL-esélyes csapatok közül nekem ők a legszimpibbek, tiszta, szép focit játszanak normális gazdasági modellel. De az elmúlt 1-2 héten elég gyatrán játszottak, ez tény, mint ahogy most is az Inter ellen. De majd felszívják magukat, ők meg a BM konkurálnak csak játékerőben az újgazdagokkal, az ilyen másodvonalas Ajax/Reál/Juvéban nem bízom.
Attól függ. Akiket írtál, stabilabb csapatok, az Atalanta plafonja viszont simán felettük van szerintem. Csak hát igen, hol ízekre tépik az ellent, hol szenvednek két meccsen át akár. Ezért is fognak mot lemaradni a BL-indulásról, mert nem stabilak (meg mert az első négy nagyon megerősödött). Nyilván akkor félnék tőlük, ha kifognak 1(2) komoly napot, mert akkor bárki bajban lehet. De fogalmunk sem lehet. A Sevillánál legalább lehet tudni, mire számítsunk, egységes, szervezett, stabil, erős csapat, de tuti, hogy nem vágnak nekünk 4-et.Chino írta: ↑2022.02.25. 16:21:25Hát nem tudom a bajnokságban az utóbbi 5 meccsen rúgtak 2 gólt, ezalatt kaptak 4-et. De ha korábbra megyünk is az volt a jellemző, hogy egy-egy csapatot (Spezia meg hasonlók) megszórtak , a többin 0-1-2 góllal szomorították az ellenfelet.
Most eltettek 5 gólt az Olympiacosnak két meccsen az szép, de mégis csak egy Olympiacos.
Tudom, hogy ez nem igazán releváns és sokat nem lehet leszűrni belőle, de a bajnokságban 10 ponttal vannak lemaradva a 3. Napolitól és mindössze 3 pontra van mögöttük a 8. Roma.
Én inkább tartok a Portótól vagy a Sevilla-tól. (esetleg Lipcse)
Hát nem tudom a bajnokságban az utóbbi 5 meccsen rúgtak 2 gólt, ezalatt kaptak 4-et. De ha korábbra megyünk is az volt a jellemző, hogy egy-egy csapatot (Spezia meg hasonlók) megszórtak , a többin 0-1-2 góllal szomorították az ellenfelet.