LG írta: ↑2022.03.08. 22:34:13
Legalább az egyik meccs izgalnas lehetett volna, erre Alexis megoldja...
Valóban izgi lehetett volna, de én örülök, a BL-esélyes csapatok közül nekem ők a legszimpibbek, tiszta, szép focit játszanak normális gazdasági modellel. De az elmúlt 1-2 héten elég gyatrán játszottak, ez tény, mint ahogy most is az Inter ellen. De majd felszívják magukat, ők meg a BM konkurálnak csak játékerőben az újgazdagokkal, az ilyen másodvonalas Ajax/Reál/Juvéban nem bízom.
A Salzburgot nagyon sajnálom, van ugyebár miből empátiát meríteni.

Nem csúnya focit játszanak, csak úgy tűnik, a BM tényleg akkor tudja a javát adni, ha komolyan veszik az ellenfelüket.
A PSG-ben Mbappé mégis kezdhet, idáig úgy állt a dolog, hogy nem fogja tudni bevállalni. Azért ez így kisebb gyomrossal ér fel a spanyolok számára, mert a hétvégén a PSG a francia nélkül kb helyzetet nem alakított ki, úgy kaptak ki. Kiváncsi vagyok, mennyire tud kibontakozni most a Reál, hogy megint úgy el lesznek-e nyomva, mint pár hete, vagy tudnak nyomni ők is.
Szerk: látom a Sociedad ellen az szándékos próba volt az agresszív, feltolt, letámadásos játékkal. Aztán majd kiderül, meddig bírják, vagy hogy Mbappé nem tesz-e el 3 gólt ekkora hellyel maga előtt...
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy