2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Pont az oroszokat kapták a lengyelek, szóval játék nélkül továbbmentek, és a Cseh/Svéd párharc győztesét kell megverniük, hogy kijussanak. Szóval jelenleg úgy tűnik, jó eséllyel ott lehetnek.LG írta: ↑2022.03.10. 16:57:49Ha meg még néhány kört a Real, akkor Benzema elég keményen bejelentkezhet az Aranylabdára. Tudom, ezen a fórumon nem egy népszerű figura, de CR távozása óta nagyon hátára vette a csapatot, idén a bajnoki cím eléggé kinéz már most nekik. Lewa megy még nagyot ismét, de neki a hátránya, hogy Bundes Liga gyengébb, + a VB-n is inkább a franciák érhetnek el komolyabb eredményt. (nem is tudom, hogy a lengyeleknek van-e még esélyük kijutni). Mbappének ez a kiesés most jelentősen csökentette az esélyeit, a francia liga meg aztán végképp nem szint. A VB-n meg egy csapatban van Benzemával, nagyon keményen kellene ott húzóembernek lennie.
Én amúgy nem láttam orbitális csalást, max. neccesnek nevezném Benzema labdaszerzését, de szvsz messze nem volt egyértelmű szabálytalanság. Ostobaság volt ott az olsztól, hogy elkezdett cselezgetni. Az EB-n nagyon beton kapusnak tűnt, de ez amatőr hiba volt. Amúgy szerintem már az elejétől nem játszott rosszul a Real, voltak lehetőségeik, aztán mégis a PSG szerzett vezetést. De ők nem omlottak össze. Az egyenlítés után pedig megették simán őket.
Minden Real Madrid utálatommal és Messi iránti szimpátiámmal együtt azt kell mondjam, hogy egy olyan csapat, ami ennyi pénzel ilyen támadósorral csak szerencsétlen góllal tud csak lehozni egy meccset otthon úgy hogy a Real nem talál kaput, aztán még idegenbe előnybe is kerül, végül pedig egy ilyen nevetséges góltól úgy megzavarodik, hogy kap egy másodikat, aztán meg a saját középkezdéséből 10 másodpercen belül még egy harmadikat is az bírói hiba ide, birói hiba oda húzza le magát a klotyón.
Bocs, én csak az idézőjelet nyomtam - nem szerkesztettem az idézetet, amit a rendszer generált...
Ezen az illetékeseknek valóban érdemes lenne elgondolkodniuk. A bíráskodás finoman szólva sem áll a helyzet magaslatán - nem csak tegnap, máskor sem:(
ez megint egy elfogult, fekete vagy fehér álláspont.Sonoma írta: ↑2022.03.10. 10:45:51
Szerintem meg nagyon is jó csapat a PSG. Ha a védősor és középpálya elé a Real vagy a Bayern támadósorát tennénk, egy BL győzelemre esélyes csapat lenne. Ugyanabban a betegségben "szenvednek", mint mi anno. Van egy öntörvényű Messi meg egy Neymar akinek nem lehet megmondani, mit csináljanak.
Benzemáék meg a 90-ik percben is képesek voltak letámadni a PSG-t nehogy felhozzák a labdát a támadókhoz. Visszajött azaz érzés, amit 19'-es Pool elleni meccsen éreztem. Ugyanaz a tanácstalan fásult arcok a támadóknál, hét ember meg hátul kiköpi a tüdejét.
A "buta" gólok meg abból (is) származtak, hogy fejben már elfáradtak a védők. A fáradtságból adódóan lassabban reagáltak, lemaradtak 10-20 centivel a támadóktól, amit az első 60 percben még simán megoldottak.
Szerintem meg nagyon is jó csapat a PSG. Ha a védősor és középpálya elé a Real vagy a Bayern támadósorát tennénk, egy BL győzelemre esélyes csapat lenne. Ugyanabban a betegségben "szenvednek", mint mi anno. Van egy öntörvényű Messi meg egy Neymar akinek nem lehet megmondani, mit csináljanak.Barcaforever írta: ↑2022.03.10. 07:52:49Egy élettelen, tűz nélküli PSG, aki olyan csapat benyomását keltette, mint egy 10-15 évvel ezelőtti Porto, Valencia, Benfica ahol van egy jó védő, kapus meg egy szélső és a többiek meg csak úgy léteznek a pályán. Mbappé nagyon kilóg ebből a csapatból, lépnie kell, a tegnapi meccs újra megmutatta, hogy mennyire más egy győztes mentalitású csapat, aki a spanyol bajnokságban edződik, mint a langyos franciában.
A PSG egyszerűen nincs megérve a Bl győzelemre, nehéz megfogalmazni, egy Pep vagy Klopp féle épîtkezésre lenne szükség. Az Abra féle Chelseanek vagy a Klopp féle Liverpoolnak is láthattuk mennyi időre volt szüksége a győzelemhez, Pep meg a City szerintem idén odaér végre, de meg is érdemlik.
Más: az első Benzema gólt VAR-ral visszanézve, h lehetett megadni? Bár én nekik szurkoltam, életemben először.
Így van, ez rajta ment el.
Az igaz, hogy Donnarumma hibájából bekapott gólig szinte veszélytelennek voltak a kapura, de kijött a Messi-Neymar duó hátránya elől.pep71 írta: ↑2022.03.09. 22:49:05Te nézed is meccset vagy csak részeg vagy ?bence0330 írta: ↑2022.03.09. 22:31:32Azért baromi nagyot játszik a Reál, ezt nem gondoltam volna... simán mehetnének 3-1-re már, ők érdemelnék a továbbjutást...
Látom sok a félig teli pohár, én sem tudom, kit kedvelek kevésbé, a Reál nemrégi triplázása, amikor talán top3 csapat sem voltak Európában, kicsit zavaró nekem, úgyhogy úgy gondolom, hogy ne nyerjenek megint így még egyet.
Messi nagyon rossz látvány, még a tavalyi tavaszához képest is. Ennyit nem öregedhetett pár hónap alatt. Semmi nem sikerül neki, kb csak a fineszes passzai maradtak meg, azokat szépen osztogatja egész szezonban. De már 1v1-ben sem tud megverni senkit soha. Tavaly azért 1 emberrel még simán elbírt, csak 4-ekkel nem már.
Donnarumma bohóckodásáig sehol nem voltak, amúgy meg az is full szabálytalan volt...
Modric meg semmivel nem volt jobb Messi, egyiket ajnarozod a másik meg nulla.
Nálam Neymar az akitől sokkal többet vártam. Lassú, körülményes , nagyon leadta a szintet, a második gólnál is ő adta el a labdát , aztán baszott faultolni Modricot a félpályánál..
Mondjuk édes mind 1 ki megy ort tovább , mert a City , Bayern, Pool triótól, de talán meg a chelsea-tol is szintekre vannak taktikailag es minőségben is.
Mbappe viszont félelmetes , megállíthatatlan szabályosan , ot sajnálom, de igaza lesz , hogy elhagyja ezt a lúzer csapatot.
Pont ezt mondtam!Ez a PSG csinálhatnak ezzel amit akarnak ez egy semmi. A harmadik gól mutatja mire való. Ez nem csapat, csak egy újgazdag csűrhe!