Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
visca el barca írta: ↑2022.12.09. 18:48:18A futball szegyene h ez a bovli, semmit nem csinalo, majd 11esekkel tovabbmegyek horvat csapat elodontozik. Remelem este messiek tovabbmennek, aztan a 4 kozott lonek nekik egy 5öst.
Igen, ez bizonyos gyógyszerek kellemetlen mellékhatása tud lenniMessiNeymarSuarez írta: ↑2022.12.09. 17:58:12
Nem tudom, de a lényeg hogy szerinte "6 horvát védő spriccel visszafele"![]()
![]()
Aztán tánc helyett majd jön a hiszti meg a karate, ahogy szokták.
Érdekes, én pont most érzem azt az argentínokon, hogy csípnek, letámadnak, és látni rajtuk a győzelmi akarást. Persze ez nem jelenti azt, hogy taktikailag vagy egyéni képességekben jobbak, de én inkább 70-et adnék nekik, 30-at a hollandoknak. Aztán ki tudjaMessiNeymarSuarez írta: ↑2022.12.09. 12:29:18Érdekes lesz a mai 2 meccs, szerintem a horvátok kemény ellenfelei lesznek a braziloknak de Neymarék behúzzák.
Holland-Argentin meccsen kb 70-30%-ot adnék a hollandok javára, Messi jól nyomja de a csapaton megint azt érzem sokszor hogy indokolatlanul is Messit keresik a kreativitás hátrányára, míg a Copa nyertes csapat akkor is parádézott mikor Messinek kevésbé ment/területe sem volt.A tavalyi csapat a mostani Messivel TOP3 esélyes lehetne, de jelenleg elég csak Messit kivenni a játékból a hollandoknak. Lutritarot meg látni sem akarom.
a normális edző a szememben a zidane, klopp, tuchel, conte félék. nem egy noname utánpótlás edző, aki egyszer 2 hónapig dolgozott felnőttekkel...brazilfan írta: ↑2022.12.09. 08:09:09Erre én is kíváncsi lennék, két nappal LE lemondása után, még ki sem hűlt alatta a kispad, a játékosok még sem csomagoltak a bőröndből, ki az az edző, aki épp ráér (tehát munkanélküli, nincs csapata), de azért elég normális is a szemedben.visca el barca írta: ↑2022.12.08. 14:26:44Nem találtak vmi normális edzőt? Mégse albánia kispadjára kerestek vezetőt...
Erre én is kíváncsi lennék, két nappal LE lemondása után, még ki sem hűlt alatta a kispad, a játékosok még sem csomagoltak a bőröndből, ki az az edző, aki épp ráér (tehát munkanélküli, nincs csapata), de azért elég normális is a szemedben.visca el barca írta: ↑2022.12.08. 14:26:44Nem találtak vmi normális edzőt? Mégse albánia kispadjára kerestek vezetőt...
Mondj egy edzőt,aki nem bukott soha sehol!visca el barca írta: ↑2022.12.08. 14:26:44Nem találtak vmi normális edzőt? Mégse albánia kispadjára kerestek vezetőt...