Engem ez a Doku nem győzött meg, ahogy Williams sem. Nagyon cuki, amikor az ilyen Dembelé-féle, 3-5 gólos emberek cselezgetnek a szélen, a vége meg mindig az, hogy elbotlanak a saját lábukban, és nem lesz az egészből semmi. Én azokat a támadókat szeretem (nevezzük azt 9-esnek, centernek, összekötőnek, szélsőnek, aminek akarjuk), akik be tudják lőni a labdát a kapuba.
Nagyon béna ez a román válogatott, fél percre nem tudják megtartani a labdát. A védelmük rendben van, enélkül már vagy öt góllal vezethetnének a belgák. Akiknek szintén magukba kell nézniük a meccs után, mert még ez a béna román válogatott is simán meccsben volt ellenük 79 percig, és egy büntetőt nem adtak meg nekik.
Ez a Mihaila az egyik legönzőbb játékos, akit valaha láttam. Magától egy helyzetet nem tudott felépíteni ez a csapat, de a belgák bénázása megajándékozta őket egy halom helyzettel. Ez a Mihaila meg az összeset kilőtte a világűrbe, úgy, hogy simán passzolhatott volna ziccerbe érkező társaknak.
Azon meg felnevettem, amikor a szpíker azt mondta, hogy de Bruyne beájánlotta magát a Real Madridnak

Igen, menjen csak oda, és vigye magával Lukakut is

Elrendeznék nekünk pár évre a bajnoki címet. Sajnos Madridban nem akkora verebek, hogy ilyet műveljenek, de ezen azért jót nevettem.
A portugálok meg nagyon magabiztosak. Nehéz lesz őket bárkinek is megállítania. Nagyon erősek most.