Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így van,ezt a teljesítményt majd akkor fogják igazán értékelni,amikor Pep után megint nem nyer a City semmit,azt is megkockáztatom,hogy évekig.Bob_Marley írta: ↑2024.10.14. 17:49:08Megközelítés kérdése,de nálam egyértelmű hogy bajnokságot nehezebb nyerni,mert nem elég 1-2 meccsen,vagy egy jó hosszabbításra,tizikre apellalni. Jó példa az Arsenal,megtudtak trefalni a Cityt,ok is nemrég kihúzták egy iksszel szinte 0 labdabirtollassl,de a végén eddig mindig a jobb csapat ért oda a végére. BL full lutri ott nem jön ki a különbség,1-1 meccsre alakulhat úgy. És Pep játékából adódik is,hogy O nem taktikazik,nem azt nézi hogy így meg úgy lehet. Kimennek a csapatai és a legjobban próbálják előadni amit megtanultak. Nálam ez sokkal többet ér,mint hogy kiesnek tizikkel a RM ellen,ahol val 7/10 ok mennének tovább a két meccs képet tekintve. És lejjebb írták is,nem világsztárokat igazolt. Van egy futball filozófiája,ahol lenne azért megfelelő penzkeret tudna ugyanúgy egy jó csapatot építeni. Ez Evertonbol is,nyilván kitenne a csapat 3/4et és hozna újakat. Mit ő játszhat,nem lehet csak úgy mindenkivel.
Meddő vita,de az emberünknek nem hiszem bármit bizonyítania kéne, ha jól számolom 16 éve edző,12 bajnoki címmel,nincs mit magyarázni. 4 évente jön valaki hogy legyőzze,mint egy vb.
És szerintem sokat elmond róla,hogy feltalált úgy szerepkört és visszahozott regitt. Hamis kilences,libero. Értem Ancelotti meg gyémánt alakzat,de konkrétan Pep úgy megreformálta a futballt,hogy külön csapataira kellett és kell készülni, nemzetközi szinten is.
Sok a ha, meg én is csak játék a gondolattal sztorinak dobtam fel, de akár a Pep utáni City korszak iránya sem lesz elhanyagolható, ahogy esetleg Haaland kalandvágya sem.
27-ben jár le, szóval jövőre szerintem még közel full áras lenne az a vétel. Kétlem, hogy 150 alatt megfontolnák egyáltalán az eladását. Ja, ha Pep lép, akkor lehet, hogy mi érdekesebb projekt leszünk.Peter írta: ↑2024.10.14. 16:22:56Egyelőre csak a gondolattal eljátszva, most visszakaphatjuk akár a sorstól, ami akkor elment....![]()
Ahhoz lövésem sincs, hogy mondjuk mikor jár(na) le a szerződése, hogyan leszünk FFP-vel, de a csapat jelenlegi jövőképe szakmailag már egy Haaland számára is a megfontolandó kategóriába lépett.
Egyelőre csak a gondolattal eljátszva, most visszakaphatnánk akár a sorstól, ami akkor elment....
Én Pep jövőjét nem szeretném egyelőre találgatni. Nekem inkább azért érdekesek ezek a pletykák, mert talán arra lehet következtetni belőlök, hogy a Citynél már sejthetik, hogy komolyabb büntetés fog jönni. Txiki és Pep mellett Haaland távozásáról is jönnek hírek. A norvégról amúgy is azt gondolom, mint anno nálunk Neymar-ról, tehát hogy az első nehezebb időszak után lelép, ami a brazilnál meg is történt ugye.tatesz1990 írta: ↑2024.10.13. 12:30:43Gondolom már halottátok/olvastátok, hogy "régi, jó barátunk", Txiki Begiristain nyugdíjba vonul! Már meg is van az utódja Hugó Viana személyében. Van esély arra, hogy ezzel a Guardiola-éra is lezárulhat Manchesterben. Viana ugyanis magával hozhatja Liszabonból Rubén Amorimot vezetőedzőnek.
A kérdésem tehát az, hogy szerintetek hol látjuk majd Pep Guardiolát 2025 őszén?! Marad? Szövetségi kapitány lesz? Marad a Premier Leagueben egy másik klubnál? Kipróbál egy másik bajnokságot (olasz?)? Visszatér a La Ligába vagy a Bundesligába? Szabadságra megy? Esetleg visszavonul ő is?
Persze, természetesen.
Ilyen hangokat szoktam hallani egyéb csapatok szurkolóitól, akik a felszínt könnyűnek gondolják, ekkor némi pici "khm" kijön belőlem egy kényszerű mosollyal, de Barca fórumon muszáj hozzászólnom.
Persze, a Barca B-t nem vettem ide, teljesen más kategória.tatesz1990 írta: ↑2024.10.13. 22:20:27Edzői karrierjét a Barca B kispadján kezdte, ahol nem igazán a világ akkori legjobbjaival dolgozott! Majd 2008-ban átvett egy megfáradt, szétesett keretet Rijkaardtól, ahol előbb tisztogatni kezdett, csak utána építkezni. Azon játékosok egy részét Ő tette klasszissá!
Utána már igazat adok neked, a Bayern kész volt, mikor odament! A City pedig egyértelműen úgy épült, hogy kalsszisokat vett, bár De Bruyne pont miatta lett a világ egyik legjobbja! Előtte a Wolfsburg an parádés szezonja volt, de a Chelseanél nem nézett ki jól a belga. Guardiola megvette és új szintre emelte őt!
Edzői karrierjét a Barca B kispadján kezdte, ahol nem igazán a világ akkori legjobbjaival dolgozott! Majd 2008-ban átvett egy megfáradt, szétesett keretet Rijkaardtól, ahol előbb tisztogatni kezdett, csak utána építkezni. Azon játékosok egy részét Ő tette klasszissá!bence0330 írta: ↑2024.10.13. 19:53:43Nekem Pep pályafutásában az "nem tetszik" egyedül, hogy gyakorlatilag mindig a világ legjobb játékosai voltak alatta, a világ egyik, ha nem a legerősebb keretével rendelkezhetett. Megnézném végre egy... Tottenham-Dortmund kaliberű csapatban. Carlo bevállalta ezeket is a nagyok mellett. Nyilván erre neki semmi motivációja nem lehet kb, de kíváncsi lennék, mit alkotna.
Txiki-nél én bepróbálkoznék, hogy a régi idők kedvéért nem jönne-e ide?tatesz1990 írta: ↑2024.10.13. 12:30:43Gondolom már halottátok/olvastátok, hogy "régi, jó barátunk", Txiki Begiristain nyugdíjba vonul!
...
A kérdésem tehát az, hogy szerintetek hol látjuk majd Pep Guardiolát 2025 őszén?!
Én csak pár meccsét láttam, de nekem nem tűnt sem kiugrónak, sem kutyaütőnek. Engem csak az irritál, hogy bárhogy játszik, az nso szerint szinte mindig a legjobb az egész mezőnyben. Arról mondjuk pont nem tehet, hogy ennyi ínséges év után magyar világsztár futballistát akar csinálni belőle a nemzethy sportlap.Feast4 írta: ↑2024.10.11. 13:34:06
Én vagy 5-6 meccset láttam, nekem az a benyomásom, hogy full alibi futalista. Nem tudom mennyire emlékszel Arda Turan mit játszott nálunk. Úgy mozgott sokat, és úgy ért labdába, hogy valójában nem csinált semmit. Rengeteget mozog landa nélkül, de mindig takarásban van, sose lehet neki jó helyen adni a labdát, a kapu elé érkezéseikor félelmetes mit művel, közben pedig rövid oldalpassz, rövid oldalpassz, a hosszú indításai nem ülnek, ha viszi a labdát tuti belevezeti két emberbe. Szerintem a jelenlegi Pool kezdőjében messze ő a leggyengébb játékos. Ráadásul azt látom, hogy elhitte, hogy Ő Szoboszlai Dominik. Ha félretesszük a romantikus szeműveget sajna ez az igazság. A kinti sajtó is szindja mint a bokrot.
Szomorú mert nagyon szurkolok neki, de szerintem a szerebcséje annyi, hogy Slot is szerelmes bele.