Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Így van,ezt a teljesítményt majd akkor fogják igazán értékelni,amikor Pep után megint nem nyer a City semmit,azt is megkockáztatom,hogy évekig.Bob_Marley írta: ↑2024.10.14. 17:49:08Megközelítés kérdése,de nálam egyértelmű hogy bajnokságot nehezebb nyerni,mert nem elég 1-2 meccsen,vagy egy jó hosszabbításra,tizikre apellalni. Jó példa az Arsenal,megtudtak trefalni a Cityt,ok is nemrég kihúzták egy iksszel szinte 0 labdabirtollassl,de a végén eddig mindig a jobb csapat ért oda a végére. BL full lutri ott nem jön ki a különbség,1-1 meccsre alakulhat úgy. És Pep játékából adódik is,hogy O nem taktikazik,nem azt nézi hogy így meg úgy lehet. Kimennek a csapatai és a legjobban próbálják előadni amit megtanultak. Nálam ez sokkal többet ér,mint hogy kiesnek tizikkel a RM ellen,ahol val 7/10 ok mennének tovább a két meccs képet tekintve. És lejjebb írták is,nem világsztárokat igazolt. Van egy futball filozófiája,ahol lenne azért megfelelő penzkeret tudna ugyanúgy egy jó csapatot építeni. Ez Evertonbol is,nyilván kitenne a csapat 3/4et és hozna újakat. Mit ő játszhat,nem lehet csak úgy mindenkivel.
Meddő vita,de az emberünknek nem hiszem bármit bizonyítania kéne, ha jól számolom 16 éve edző,12 bajnoki címmel,nincs mit magyarázni. 4 évente jön valaki hogy legyőzze,mint egy vb.
És szerintem sokat elmond róla,hogy feltalált úgy szerepkört és visszahozott regitt. Hamis kilences,libero. Értem Ancelotti meg gyémánt alakzat,de konkrétan Pep úgy megreformálta a futballt,hogy külön csapataira kellett és kell készülni, nemzetközi szinten is.

Sok a ha, meg én is csak játék a gondolattal sztorinak dobtam fel, de akár a Pep utáni City korszak iránya sem lesz elhanyagolható, ahogy esetleg Haaland kalandvágya sem.
27-ben jár le, szóval jövőre szerintem még közel full áras lenne az a vétel. Kétlem, hogy 150 alatt megfontolnák egyáltalán az eladását. Ja, ha Pep lép, akkor lehet, hogy mi érdekesebb projekt leszünk.Peter írta: ↑2024.10.14. 16:22:56Egyelőre csak a gondolattal eljátszva, most visszakaphatjuk akár a sorstól, ami akkor elment....![]()
Ahhoz lövésem sincs, hogy mondjuk mikor jár(na) le a szerződése, hogyan leszünk FFP-vel, de a csapat jelenlegi jövőképe szakmailag már egy Haaland számára is a megfontolandó kategóriába lépett.
Egyelőre csak a gondolattal eljátszva, most visszakaphatnánk akár a sorstól, ami akkor elment....
Én Pep jövőjét nem szeretném egyelőre találgatni. Nekem inkább azért érdekesek ezek a pletykák, mert talán arra lehet következtetni belőlök, hogy a Citynél már sejthetik, hogy komolyabb büntetés fog jönni. Txiki és Pep mellett Haaland távozásáról is jönnek hírek. A norvégról amúgy is azt gondolom, mint anno nálunk Neymar-ról, tehát hogy az első nehezebb időszak után lelép, ami a brazilnál meg is történt ugye.tatesz1990 írta: ↑2024.10.13. 12:30:43Gondolom már halottátok/olvastátok, hogy "régi, jó barátunk", Txiki Begiristain nyugdíjba vonul! Már meg is van az utódja Hugó Viana személyében. Van esély arra, hogy ezzel a Guardiola-éra is lezárulhat Manchesterben. Viana ugyanis magával hozhatja Liszabonból Rubén Amorimot vezetőedzőnek.
A kérdésem tehát az, hogy szerintetek hol látjuk majd Pep Guardiolát 2025 őszén?! Marad? Szövetségi kapitány lesz? Marad a Premier Leagueben egy másik klubnál? Kipróbál egy másik bajnokságot (olasz?)? Visszatér a La Ligába vagy a Bundesligába? Szabadságra megy? Esetleg visszavonul ő is?
Persze, természetesen.

Ilyen hangokat szoktam hallani egyéb csapatok szurkolóitól, akik a felszínt könnyűnek gondolják, ekkor némi pici "khm" kijön belőlem egy kényszerű mosollyal, de Barca fórumon muszáj hozzászólnom.
Persze, a Barca B-t nem vettem ide, teljesen más kategória.tatesz1990 írta: ↑2024.10.13. 22:20:27Edzői karrierjét a Barca B kispadján kezdte, ahol nem igazán a világ akkori legjobbjaival dolgozott! Majd 2008-ban átvett egy megfáradt, szétesett keretet Rijkaardtól, ahol előbb tisztogatni kezdett, csak utána építkezni. Azon játékosok egy részét Ő tette klasszissá!
Utána már igazat adok neked, a Bayern kész volt, mikor odament! A City pedig egyértelműen úgy épült, hogy kalsszisokat vett, bár De Bruyne pont miatta lett a világ egyik legjobbja! Előtte a Wolfsburg an parádés szezonja volt, de a Chelseanél nem nézett ki jól a belga. Guardiola megvette és új szintre emelte őt!
Edzői karrierjét a Barca B kispadján kezdte, ahol nem igazán a világ akkori legjobbjaival dolgozott! Majd 2008-ban átvett egy megfáradt, szétesett keretet Rijkaardtól, ahol előbb tisztogatni kezdett, csak utána építkezni. Azon játékosok egy részét Ő tette klasszissá!bence0330 írta: ↑2024.10.13. 19:53:43Nekem Pep pályafutásában az "nem tetszik" egyedül, hogy gyakorlatilag mindig a világ legjobb játékosai voltak alatta, a világ egyik, ha nem a legerősebb keretével rendelkezhetett. Megnézném végre egy... Tottenham-Dortmund kaliberű csapatban. Carlo bevállalta ezeket is a nagyok mellett. Nyilván erre neki semmi motivációja nem lehet kb, de kíváncsi lennék, mit alkotna.
Txiki-nél én bepróbálkoznék, hogy a régi idők kedvéért nem jönne-e ide?tatesz1990 írta: ↑2024.10.13. 12:30:43Gondolom már halottátok/olvastátok, hogy "régi, jó barátunk", Txiki Begiristain nyugdíjba vonul!
...
A kérdésem tehát az, hogy szerintetek hol látjuk majd Pep Guardiolát 2025 őszén?!