Kb egyetértek, de az Inter részemről az Arsenal előtt van, ők egy győztes csapatnak tűnnek sokkal inkább.
Bajnokok Ligája & Európa Liga
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Kb egyetértek, de az Inter részemről az Arsenal előtt van, ők egy győztes csapatnak tűnnek sokkal inkább.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Igy alakultak az oddsok vegso nyertesre:
Barca 4x
Psg 4,3x
madrid 4,5x
Munchen 6x
Arsenal 7x
Inter 10x
Tobbit hagyjuk
Barca 4x
Psg 4,3x
madrid 4,5x
Munchen 6x
Arsenal 7x
Inter 10x
Tobbit hagyjuk
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Remélem nem az a műszer mutatta amelyik szerint Lewandowski lába 54-es, vagy amelyik szerint az El Clasicon ha áthalad a vonalon akkor nem gólTroym írta: ↑2025.03.13. 00:27:03Ja a műszer mutatta akkor megnyugodhat a reál tv, ezen a héten is csak a spanyol bírókról kell anyagokat gyártaniamúgy miért egy Barca fórum véleménye érdekel, fel nem fogom.
De én személy szerint pont nem izgulok a Madridtól, délután is írtam, hogy inkább a Real, mint a Bayern.

Érdekes hogy előkerül egy olyan szabály amit úgy alkalmaznak amiről senki sem tudott, hirtelen Messi VB döntős tizijét hozzák elő, érdekes módon akkoriban senki sem tudott ilyen szabályró és nem azt reklamálták, hanem csak azért sírtak amiért tizit kaptak mert Dembele echte felvágta Di Mariát

A különbség hogy én például fejet behúzva szégyelném magamat ha a Barca egy ilyennel jutna tovább, míg a RM-osok meg mindenhol büszkén hangoztatják hogy ez a szabály, 650 éve is így használták és hogy mennyire megérdemelt a továbbjutás

A Barca legjobb játékosa meg ma Vincius volt aki a Holdra lőtte a labdát, ezzel hosszabbításra szenvedtetve azt az Atletit aki ellen játszunk a hétvégén

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Fizikálisan mindenképpen a legjobb forgatókönyv, mentálisan nem tudom... Ma elment nekik a BL, ha hétvégén kikapnak, valószínűleg elmegy a bajnokság is. Élet halál harc lesz az nekik.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Amúgy az is árulkodó, hogy Alvarez nem örült a góljának, nézzétek meg a reakcióját. Nézte a bírót, tudta ő, hogy baj van.
Bence; pragmatikus foci, ez ilyen. Carlonal (többnyire) működik. Ha nálatok lenn ez, ti is tapsolnátok neki. Amúgy, ha nem veszik el, akkor se tudhatod, hogy nem mennek tovább.
Recrea; ez kölcsönös, nincs ezzel baj
Troym; továbbra is, a realtv vagy a negreira ügy a rosszabb? Parttalan vita. Amúgy adott esetben a Real ÉS a Bayern is lehet.
Bence; pragmatikus foci, ez ilyen. Carlonal (többnyire) működik. Ha nálatok lenn ez, ti is tapsolnátok neki. Amúgy, ha nem veszik el, akkor se tudhatod, hogy nem mennek tovább.
Recrea; ez kölcsönös, nincs ezzel baj

Troym; továbbra is, a realtv vagy a negreira ügy a rosszabb? Parttalan vita. Amúgy adott esetben a Real ÉS a Bayern is lehet.
Kétlem hogy volt ilyen de cáfolj rám esetleg egy linkkel.csababarca írta: ↑2025.03.13. 00:09:49Értem.
Akkor pech.
Egyébként a lentebbi gondolatmenetedhez annyit, hogy olyan is volt már, hogy a kapus kimozdult de a tizi bement.
A bíró újrarúgatta, mert a kapus kimozdult, a másodikat meg kihagyta a rúgó.
Ilyenkor ki a sértett és ki az elkövető akit büntettek, ha már a törvény nyelvén beszélünk egy sportról?
- Chino
- Llegenda del Barça
Igazából nem tudom az Arsenal most örül vagy búslakodik. Ha mi lennénk az angolok helyében nem biztos, hogy bánkódnék a madridi párharc eredménye miatt.Troym írta: ↑2025.03.13. 00:27:03Ja a műszer mutatta akkor megnyugodhat a reál tv, ezen a héten is csak a spanyol bírókról kell anyagokat gyártaniamúgy miért egy Barca fórum véleménye érdekel, fel nem fogom.
De én személy szerint pont nem izgulok a Madridtól, délutáni is írtam, hogy inkább a Real, mint a Bayern.
A hétvége miatt mindenesetre ez talán a lehető legjobb forgatókönyv. Lehúztak 120 percet egy tizenegyes párbajjal, ráadásul mentálisan sem lehetnek top-on.
Forca Barca!!!!
Vazquez kihagyta, ott lett volna a lehetőség az egyenlítésre, Llorente elkúrta, kiestek, ennyi.
- Messa
Szerénység kolléga, szerénység. Egy ilyen moslékosvödör továbbjutás után van mire.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- bence0330
Szerintem nem volt elég az eltiltás, folytatódik a hergelés?

Nem félsz van, a tö... hócipőnk tele van, hogy megint lefocizták a Madridot, és megint továbbszenvedték magukat valahogy, most épp egy egy milis érintés hozta össze nekik. Ez még Barcától független drukkerként is irritáló lenne, és szembemegy a foci szellemiségével, de Barca drukkerként nyilván még kifejezetten irritálóbb, hogy pont az ellenlábas teszi ezt. Azért relatív kicsi az esélye a klasszikónak a döntőben, nem elhanyagolható, de nem is olyan nagyon nagy.
Én azért jelentettem a hsz-t a biztonság kedvéért.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2025.03.13. 00:31:14-kor.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Ja a műszer mutatta akkor megnyugodhat a reál tv, ezen a héten is csak a spanyol bírókról kell anyagokat gyártani

De én személy szerint pont nem izgulok a Madridtól, délután is írtam, hogy inkább a Real, mint a Bayern.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Troym 2025.03.13. 00:28:38-kor.
Ja kozben rajottemMessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.13. 00:20:07Nem hiszem hogy recrea Realos lenne, de mindegy![]()
Attól függetlenül szánalom és kabaré és túlzó ez a mostani szabályozás.
Egy olyan szabály amit arra találtak ki, hogy ne lehessen beijeszteni, vagy a játékosnak saját magát helyzetbe hozni a "megtolom a 11-es pontról fél métert és berúgom 5 méterről"-féle akciókkal, abból az jött ki hogy esetleg, talán, nem szándékosan egy ezredmilimétert hozzáérhetett becsúszva, ezzel fél tized centivel arrébb repült a labda = szándékos szabálytalanság, gól megnemadása ismétlési lehetőség nélkül az olyan mintha azt mondanák hogy mostantól ami kapufát is ér 0.01%-ban az onnantól akkor sem gól ha befele esik.![]()

- Messa
Biztos, hogy ezt vmi rendszer állapította meg, mert századszor nézem de nekem ez messze nem perdöntő. Azért motoszkál bennem a kisördög hogy ez fordítva is egy sima érvénytelenített büntető-e.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Nem hiszem hogy recrea Realos lenne, de mindegy
Egy olyan szabály amit arra találtak ki, hogy ne lehessen beijeszteni, vagy a játékosnak saját magát helyzetbe hozni a "megtolom a 11-es pontról fél métert és berúgom 5 méterről"-féle akciókkal, abból az jött ki hogy esetleg, talán, nem szándékosan egy ezredmilimétert hozzáérhetett becsúszva, ezzel fél tized centivel arrébb repült a labda = szándékos szabálytalanság, gól megnemadása ismétlési lehetőség nélkül az olyan mintha azt mondanák hogy mostantól ami kapufát is ér 0.01%-ban az onnantól akkor sem gól ha befele esik.

Egy olyan szabály amit arra találtak ki, hogy ne lehessen beijeszteni, vagy a játékosnak saját magát helyzetbe hozni a "megtolom a 11-es pontról fél métert és berúgom 5 méterről"-féle akciókkal, abból az jött ki hogy esetleg, talán, nem szándékosan egy ezredmilimétert hozzáérhetett becsúszva, ezzel fél tized centivel arrébb repült a labda = szándékos szabálytalanság, gól megnemadása ismétlési lehetőség nélkül az olyan mintha azt mondanák hogy mostantól ami kapufát is ér 0.01%-ban az onnantól akkor sem gól ha befele esik.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2025.03.13. 00:20:57-kor.
Végülis lehetséges, hogy jól tippelnek és ahogy elrúgta még pont oda csúszott a támaszkodó lába és azon irányt változtatott.Messa írta: ↑2025.03.13. 00:08:26Nem tudom szabad-e yt-t linkelni, de ezt találtam most így: https://www.youtube.com/shorts/v0UfXMm2AJU
Amúgy ugyanaz a rendszer állítja a dupla érintést, amelyik szerint Lewa lába 54es?

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Értem.
Akkor pech.
Egyébként a lentebbi gondolatmenetedhez annyit, hogy olyan is volt már, hogy a kapus kimozdult de a tizi bement.
A bíró újrarúgatta, mert a kapus kimozdult, a másodikat meg kihagyta a rúgó.
Ilyenkor ki a sértett és ki az elkövető akit büntettek, ha már a törvény nyelvén beszélünk egy sportról?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2025.03.13. 00:14:53-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- bence0330
Ja, lehet, de alapvetően sajnos mindegy, két érintés volt, de ez megmagyarázná, miért nem látszik rendesen a képen. Persze az akkor se látszana, ha 1 milis érintés volt.
- Messa
Nem tudom szabad-e yt-t linkelni, de ezt találtam most így: https://www.youtube.com/shorts/v0UfXMm2AJU
RTL pluszon azt feltételezik, hogy először a rúgó lábával ért hozzá és kvázi rárúgta a támaszkodó lábára a labdát.
- bence0330
Ja, tényleg, így még ez is egyértelmű, így működik a félautomata, eszembe sem jutott.babaking írta: ↑2025.03.13. 00:03:49CBSen (ahol többek között Henry a szakértő) nyilatkozott egy FIFA szabály szakértő, aki azt nyilatkozta, hogy a félautomata lesrendszer miatt van olyan technológia ami pontosan jelzi, hogy mikor történik labdaérintés, és itt ez a rendszer meg tudja mondani, hogy hány érintés volt.
Borzasztó pech volt, de sajnos bírói oldalról jól járt el mindenki. Tipik Madrid győzelem így is, továbbmentek gyengébb játékkal megint, egy 5 mm-es érintés miatt.
CBSen (ahol többek között Henry a szakértő) nyilatkozott egy FIFA szabály szakértő, aki azt nyilatkozta, hogy a félautomata lesrendszer miatt van olyan technológia ami pontosan jelzi, hogy mikor történik labdaérintés, és itt ez a rendszer meg tudja mondani, hogy hány érintés volt.
Madridista.
Mert csak akkor van gól, ha a labda teljes terjedelmével átment a gólvonalon.csababarca írta: ↑2025.03.12. 23:59:20ha a kapus szabálytalanul véd, akkor az miért nem gól automatikusan?
Leírta Gránit, olvasd el.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.13. 00:01:27Ennyi erővel ha a kapus elmozdul a vonalról akkor úgy is legyen érvényes gól legyen a 11-es rúgás ha a lövő a stadionból is kilövi.![]()
Ha direkt megtolta volna ballal, hogy utána jobbal rúgja azt mondom oké, de ezt meg minden feltétel, fellebbezés, megkérdőjelezés nélkül úgy érvénytelenítették mintha felszúródott volna a felsőkapufára és kidurrant volna a labda, ahelyett hogy a kapuban landolt volna.
Ha így is van, szánalmas a szabályzás hogy a kapus elmozdulhat és max újrarúgatják, de ilyen miatt a támadó gólját meg érvénytelenítik, újrarúgás lehetősége nélkül.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ennyi erővel ha a kapus elmozdul a vonalról akkor úgy is legyen érvényes gól legyen a 11-es rúgás ha a lövő a stadionból is kilövi.

Ha direkt megtolta volna ballal, hogy utána jobbal rúgja azt mondom oké, de ezt meg minden feltétel, fellebbezés, megkérdőjelezés nélkül úgy érvénytelenítették mintha felszúródott volna a felsőkapufára és kidurrant volna a labda, ahelyett hogy a kapuban landolt volna.
Ha így is van, szánalmas a szabályzás hogy a kapus elmozdulhat és max újrarúgatják, de ilyen miatt a támadó gólját meg érvénytelenítik, újrarúgás lehetősége nélkül.
Amúgy meg szinte minden keringő felvételről az látszik hogy hozzá sem ért, ha meg mégis akkor max a szőrszál a lábszáráról, a labda meg sem mozdult.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2025.03.13. 00:03:18-kor.