Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Akkor nem vagyunk egyformák, a legőszintébben mondom hogy égne a pofám ha egy ilyen elvett büntetővel mennénk tovább, és pontosan érezném hogy még ha a műszer ki is mutatott valamit, ez egy vicc. A Real szurkolók pedig izomból vernék a tamtamot, hogy világméretű csalás történt, ez 100%.superman írta: ↑2025.03.13. 00:45:48Ne legyünk már ilyen álszentek, hadd örüljenek a győzelmüknek, mi is ezt tennénk. Mi nem tudtuk kiütni az Atmat anno a BL-ben, ők mindig. Most az, hogy hogyan más kérdés. De megfordítva a matracosok megérdemelték volna? Ők még annyira se ütöttek ki a Madridot, mint fordítva. Meg kell majd mutatni, és kiütni őket, ha lehetőség adódik rá, minden más csak mellébeszélés.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.13. 00:39:40A különbség hogy én például fejet behúzva szégyelném magamat ha a Barca egy ilyennel jutna tovább, míg a RM-osok meg mindenhol büszkén hangoztatják hogy ez a szabály, 650 éve is így használták és hogy mennyire megérdemelt a továbbjutás![]()
Igen, '14-ben és '16-ban is méteres lesgóllal.superman írta: ↑2025.03.13. 00:45:48Ne legyünk már ilyen álszentek, hadd örüljenek a győzelmüknek, mi is ezt tennénk. Mi nem tudtuk kiütni az Atmat anno a BL-ben, ők mindig. Most az, hogy hogyan más kérdés. De megfordítva a matracosok megérdemelték volna? Ők még annyira se ütöttek ki a Madridot, mint fordítva. Meg kell majd mutatni, és kiütni őket, ha lehetőség adódik rá, minden más csak mellébeszélés.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.13. 00:39:40A különbség hogy én például fejet behúzva szégyelném magamat ha a Barca egy ilyennel jutna tovább, míg a RM-osok meg mindenhol büszkén hangoztatják hogy ez a szabály, 650 éve is így használták és hogy mennyire megérdemelt a továbbjutás![]()
Aztán mégis maradt 3 szezont, és csak akkor küldték el, amikor nem jöttek az eredmények. Nálunk Carlo ugyanez, vannak akik elküldenék, vannak, akik nem. Nyert két BL-t (a mostani kinevezésénél, meg ugye 2014), idén is címvédő. Szezon végén lesz döntés a hogyantovábbról.
Szerintem azóta nem lehet kétszer érni tizinél a labdába, mióta kitalálták a focit, sose adtak meg olyan büntetőt, amelyik így sikerült, max nem vették észre.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.13. 00:39:40Érdekes hogy előkerül egy olyan szabály amit úgy alkalmaznak amiről senki sem tudott, hirtelen Messi VB döntős tizijét hozzák elő, érdekes módon akkoriban senki sem tudott ilyen szabályró és nem azt reklamálták, hanem csak azért sírtak amiért tizit kaptak mert Dembele echte felvágta Di MariátTroym írta: ↑2025.03.13. 00:27:03Ja a műszer mutatta akkor megnyugodhat a reál tv, ezen a héten is csak a spanyol bírókról kell anyagokat gyártaniamúgy miért egy Barca fórum véleménye érdekel, fel nem fogom.
De én személy szerint pont nem izgulok a Madridtól, délután is írtam, hogy inkább a Real, mint a Bayern.![]()
A különbség hogy én például fejet behúzva szégyelném magamat ha a Barca egy ilyennel jutna tovább, míg a RM-osok meg mindenhol büszkén hangoztatják hogy ez a szabály, 650 éve is így használták és hogy mennyire megérdemelt a továbbjutás![]()
Dehogy, ugyan úgy örültél volna a továbbjutásnak egy ilyennel Rómában vagy Liverpoolban annak idején, ahogy örültél az Övrebö BL győzelemnek is.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.13. 00:39:40
A különbség hogy én például fejet behúzva szégyelném magamat ha a Barca egy ilyennel jutna tovább
Ne legyünk már ilyen álszentek, hadd örüljenek a győzelmüknek, mi is ezt tennénk. Mi nem tudtuk kiütni az Atmat anno a BL-ben, ők mindig. Most az, hogy hogyan más kérdés. De megfordítva a matracosok megérdemelték volna? Ők még annyira se ütöttek ki a Madridot, mint fordítva. Meg kell majd mutatni, és kiütni őket, ha lehetőség adódik rá, minden más csak mellébeszélés.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.13. 00:39:40A különbség hogy én például fejet behúzva szégyelném magamat ha a Barca egy ilyennel jutna tovább, míg a RM-osok meg mindenhol büszkén hangoztatják hogy ez a szabály, 650 éve is így használták és hogy mennyire megérdemelt a továbbjutás![]()
Remélem nem az a műszer mutatta amelyik szerint Lewandowski lába 54-es, vagy amelyik szerint az El Clasicon ha áthalad a vonalon akkor nem gólTroym írta: ↑2025.03.13. 00:27:03Ja a műszer mutatta akkor megnyugodhat a reál tv, ezen a héten is csak a spanyol bírókról kell anyagokat gyártaniamúgy miért egy Barca fórum véleménye érdekel, fel nem fogom.
De én személy szerint pont nem izgulok a Madridtól, délután is írtam, hogy inkább a Real, mint a Bayern.
Fizikálisan mindenképpen a legjobb forgatókönyv, mentálisan nem tudom... Ma elment nekik a BL, ha hétvégén kikapnak, valószínűleg elmegy a bajnokság is. Élet halál harc lesz az nekik.
Kétlem hogy volt ilyen de cáfolj rám esetleg egy linkkel.csababarca írta: ↑2025.03.13. 00:09:49Értem.
Akkor pech.
Egyébként a lentebbi gondolatmenetedhez annyit, hogy olyan is volt már, hogy a kapus kimozdult de a tizi bement.
A bíró újrarúgatta, mert a kapus kimozdult, a másodikat meg kihagyta a rúgó.
Ilyenkor ki a sértett és ki az elkövető akit büntettek, ha már a törvény nyelvén beszélünk egy sportról?
Igazából nem tudom az Arsenal most örül vagy búslakodik. Ha mi lennénk az angolok helyében nem biztos, hogy bánkódnék a madridi párharc eredménye miatt.Troym írta: ↑2025.03.13. 00:27:03Ja a műszer mutatta akkor megnyugodhat a reál tv, ezen a héten is csak a spanyol bírókról kell anyagokat gyártaniamúgy miért egy Barca fórum véleménye érdekel, fel nem fogom.
De én személy szerint pont nem izgulok a Madridtól, délutáni is írtam, hogy inkább a Real, mint a Bayern.
Szerénység kolléga, szerénység. Egy ilyen moslékosvödör továbbjutás után van mire.
Szerintem nem volt elég az eltiltás, folytatódik a hergelés?
Ja a műszer mutatta akkor megnyugodhat a reál tv, ezen a héten is csak a spanyol bírókról kell anyagokat gyártani
Ja kozben rajottemMessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.13. 00:20:07Nem hiszem hogy recrea Realos lenne, de mindegy![]()
Attól függetlenül szánalom és kabaré és túlzó ez a mostani szabályozás.
Egy olyan szabály amit arra találtak ki, hogy ne lehessen beijeszteni, vagy a játékosnak saját magát helyzetbe hozni a "megtolom a 11-es pontról fél métert és berúgom 5 méterről"-féle akciókkal, abból az jött ki hogy esetleg, talán, nem szándékosan egy ezredmilimétert hozzáérhetett becsúszva, ezzel fél tized centivel arrébb repült a labda = szándékos szabálytalanság, gól megnemadása ismétlési lehetőség nélkül az olyan mintha azt mondanák hogy mostantól ami kapufát is ér 0.01%-ban az onnantól akkor sem gól ha befele esik.![]()
Biztos, hogy ezt vmi rendszer állapította meg, mert századszor nézem de nekem ez messze nem perdöntő. Azért motoszkál bennem a kisördög hogy ez fordítva is egy sima érvénytelenített büntető-e.
Végülis lehetséges, hogy jól tippelnek és ahogy elrúgta még pont oda csúszott a támaszkodó lába és azon irányt változtatott.Messa írta: ↑2025.03.13. 00:08:26Nem tudom szabad-e yt-t linkelni, de ezt találtam most így: https://www.youtube.com/shorts/v0UfXMm2AJU
Értem.