FcBarcelona1 írta: ↑2025.05.11. 19:56:45
ElBartimaeus írta: ↑2025.05.11. 19:54:13
Azt azért ne feledjük, hogy ez az idei Real az elmúlt talán 5 év messze leggyengébb Realja, amit valamennyire sejtettünk is Kroos (és Modric egyre inkább) elvesztésével, illetve a védelem jelentős gyengülésével. Ettől még nagy siker, de kezeljük a helyén. Ha véletlen jövőre nem tudjuk ilyen stabilan hozni, akkor ne felejtsük ezt el, ne szidjuk fölöslegesen a stábot, játékosokat, edzőt, stb-t. Láttunk már ilyen véleményeket, hogy csak azért nyerhettünk bajnokságot, mert a Real gyenge volt, ez akkor sem volt igaz és most sem az.
Nem értem miért akarod mindenáron kicsinyíteni az érdemeinket. Azaz tudom.
Nézd meg milyen az ő és milyen a minkeretünk.
Valószínűleg ez az edzőkön múlt, még ha ez neked valamiért nem is tetszik
Nem tudod, csak gondolom kialakult egy kép rólam benned, ami miatt ezt feltételezed.
Az off része: valamiért úgy nőttem fel, hogy elfogadom, hogy a világ nem fekete és nem fehér, és megpróbálom reálisan kezelni, bármiről is legyen szó. Ez nagyon sokszor abban nyilvánul meg, hogyha sokan kiemelnek egy oldalt - jelen esetben a pozitívumokat -, akkor én a másik oldalról hozok érveket, hogy kicsit árnyaljam a képet. Ha megnézed, miket írok, elég sokszor ütközik a véleményem a nagy átlaggal, legalábbis látszólag, pedig csak nem írom le újra ugyanazt, amit előttem megtettek 15-en. A gond az, hogy sokszor elspirálozódik a helyzet és csak azért sem akarjuk elfogadni azt, ami amúgy egy igaz állítás. Mint pl itt az, hogy az idei Madrid sokkal gyengébb, mint a tavalyi, vagy az azelőtti, vagy az azelőtti.
ON:
Lehet, hogy papíron többet ér a keretük, de kiesett a középpálya motorja és a védelmük is nagyon sokat gyengült tavalyhoz képest. A mi keretünk (erről tudom, hogy nem értünk egyet) mondjuk úgy, hogy gyengült valamelyest, az övék viszont két csapatrészben estek vissza többet. Ötletem sincs, hogy a tavalyi Madridot megvertük volna-e négyszer, simán benne van a pakliban, össze van rakva a mostani csapatunk, de látszik, hogy meg lehet büntetni, főleg labdabiztos védelmekkel és jó ritmust adó középpályával, amiből a Madridnak jelenleg egy sincs olyan minőségben, mint tavaly.