Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A kérdésem az (nem feltétlen hozzád), ha ez a gólvonalon történik, akkor is ezt ítéli a sporttárs? Ha egyértelműen gólba tart a labda, akkor sem tizi? A vétlen kéz alapján nem, de megnézem azt, aki a gólvonalon ezt nem fújja be.
Igen, nincs már ilyen szándékos meg vétlen téma pár éve. Persze ki tudja, ki ül a VAR szobában, lehet ott nem kapták meg a memót.Khyzz írta: ↑2025.05.12. 00:52:55Nekem ez így nagyon következetlen. Alapvetően Csuameni kezezése vétlen kéz, természetes helyzetben volt és valóban próbálta maga mögé tenni (szívem szerint ilyenekért én se adnék tizi), DE tudtommal ha vétlen is a kezezés, de azzal megnagyobbítja teste felületét (itt ez történt) akkor az kéz és tizi....Ez alapján nálam Ferminé is vétlen kéz ráadásul az RM utána birtokba vette a labdát ami utána került vissza Ferminhez, ez nálam teljesen új szituációnak számítana és akkor meg kellett volna adni a gólt.
Továbbra is tartom, hogy a meccs után kéne a bíróknak is sajtótájékoztatót tartaniuk, hogy legalább elmagyarázzák a goondolatmenetet ilyen esetekben.
Ez a szabály a fehér mezben játszó játékosokraBarcaforever írta: ↑2025.05.11. 21:50:50Egy szabályokat tényleg értő ember, elmagyarázná, hogy a 2. gól előtt Yamal megtaposása és Tchoumeni kezezése közül miért nem volt egyik se szabálytalan?
Igazad van a Királykupa döntő nem május 4-én volt, hanem április 26-án. Ráadásul a Barcelona 1-0-ra vezetett Pedri góljávalcsababarca írta: ↑2025.05.11. 21:47:27ez nem május 4-én volt, és nem vezetett a real 0-2re.
többi stimmel.
ez nem május 4-én volt, és nem vezetett a real 0-2re.
Nekünk kiesett minkét védekező középpályásunk (egyik csak az utolsó hónapokra), a mindenes Gavi a szezon második felére tért vissza, DJ a szezon második felére tért vissza, Fermín is lesérült a nyári túlterhelésben, és egy darabig sérült/árnyék volt, nem volt jelen a rajtnál a két legjobb védőnk, az egyik nem is tért jól vissza (de ezt megadom edzői problémának, az uru-t nem tudta valahogy felpumpálni Flick), Christensen meg még csak most, egy balbekkünk volt, aki szintén télre tért igazán vissza, és azóta is megsérült, össesen volt a keretünkben két használható szélső. Távozott a tavalyi szezonunk legjobbja (óriási visszaesés volt Olmo, még akkor is, ha Olmót jobb játékosnak tarod, amit én eleve nem gondolok így, de megadom a vita kedvéért), távozott a két portugál, akik minimum remek cserék voltak. Cserébe jött egy Pau Victor. Óriásit gyengült a keretünk tavaly óta, és mégis jobban fociztunk kb ugyanennyivel.ElBartimaeus írta: ↑2025.05.11. 20:14:28Lehet, hogy papíron többet ér a keretük, de kiesett a középpálya motorja és a védelmük is nagyon sokat gyengült tavalyhoz képest. A mi keretünk (erről tudom, hogy nem értünk egyet) mondjuk úgy, hogy gyengült valamelyest, az övék viszont két csapatrészben estek vissza többet. Ötletem sincs, hogy a tavalyi Madridot megvertük volna-e négyszer, simán benne van a pakliban, össze van rakva a mostani csapatunk, de látszik, hogy meg lehet büntetni, főleg labdabiztos védelmekkel és jó ritmust adó középpályával, amiből a Madridnak jelenleg egy sincs olyan minőségben, mint tavaly.
Nem tudtad a BL-ben is azért jutottunk be 8 év után ismét az elődöntőbe mert most elég gyengék voltak végre az ellenfeleink?Cseri írta: ↑2025.05.11. 20:09:16Biztosan kiakart kapni a real megint,hiszen őket nem lehet csak úgy megverni,csak,ha ők is kifejezetten akarják,vagy hagyják! Nem láttam a meccset,de elkövettem azt a hibát,hogy ide jöttem fel belolvasni az eseményekbe,hát,nem volt egyértelmű,hogy nyertünk,vagy kikaptunk,így kénytelen voltam a mindig kiváló nson megnézni a végeredményt. Idén minden eseményen vertük őket,majd valaki lesz olyan kedves és megnézi,hogy mikor volt ilyen utoljára,de sírjunk csak!![]()
Nem tudod, csak gondolom kialakult egy kép rólam benned, ami miatt ezt feltételezed.FcBarcelona1 írta: ↑2025.05.11. 19:56:45Nem értem miért akarod mindenáron kicsinyíteni az érdemeinket. Azaz tudom.ElBartimaeus írta: ↑2025.05.11. 19:54:13Azt azért ne feledjük, hogy ez az idei Real az elmúlt talán 5 év messze leggyengébb Realja, amit valamennyire sejtettünk is Kroos (és Modric egyre inkább) elvesztésével, illetve a védelem jelentős gyengülésével. Ettől még nagy siker, de kezeljük a helyén. Ha véletlen jövőre nem tudjuk ilyen stabilan hozni, akkor ne felejtsük ezt el, ne szidjuk fölöslegesen a stábot, játékosokat, edzőt, stb-t. Láttunk már ilyen véleményeket, hogy csak azért nyerhettünk bajnokságot, mert a Real gyenge volt, ez akkor sem volt igaz és most sem az.
Nézd meg milyen az ő és milyen a minkeretünk.
Valószínűleg ez az edzőkön múlt, még ha ez neked valamiért nem is tetszik
Gyenge? Mbappéval már magában nem lehet gyenge.ElBartimaeus írta: ↑2025.05.11. 19:54:13Áthoztam ide, mert mégis félig a realról írok.
Azt azért ne feledjük, hogy ez az idei Real az elmúlt talán 5 év messze leggyengébb Realja, amit valamennyire sejtettünk is Kroos (és Modric egyre inkább) elvesztésével, illetve a védelem jelentős gyengülésével. Ettől még nagy siker, de kezeljük a helyén. Ha véletlen jövőre nem tudjuk ilyen stabilan hozni, akkor ne felejtsük ezt el, ne szidjuk fölöslegesen a stábot, játékosokat, edzőt, stb-t. Láttunk már ilyen véleményeket, hogy csak azért nyerhettünk bajnokságot, mert a Real gyenge volt, ez akkor sem volt igaz és most sem az.MessiNeymarSuarez a bajnoki topicban írta: ↑2025.05.11. 19:13:30Nem búslakodok a BL miatt, mert még mindig nagyon a kezdetén tart ez a csapat, hihetetlenül szűk kerettel, Flick kb 0 igazolást kapott, de ha azt nézzük hogy 0 kupa után az első szezonban BL elődöntő + 3 otthoni trófea, mindezt úgy hogy mindegyiknél a RM-ot vertük el, többek között 1990 óta először a CDR döntőben, azt hiszem a szezon elején nem kívánhattunk volna ennél többet.
Nem értem miért akarod mindenáron kicsinyíteni az érdemeinket. Azaz tudom.ElBartimaeus írta: ↑2025.05.11. 19:54:13Azt azért ne feledjük, hogy ez az idei Real az elmúlt talán 5 év messze leggyengébb Realja, amit valamennyire sejtettünk is Kroos (és Modric egyre inkább) elvesztésével, illetve a védelem jelentős gyengülésével. Ettől még nagy siker, de kezeljük a helyén. Ha véletlen jövőre nem tudjuk ilyen stabilan hozni, akkor ne felejtsük ezt el, ne szidjuk fölöslegesen a stábot, játékosokat, edzőt, stb-t. Láttunk már ilyen véleményeket, hogy csak azért nyerhettünk bajnokságot, mert a Real gyenge volt, ez akkor sem volt igaz és most sem az.
Azt azért ne feledjük, hogy ez az idei Real az elmúlt talán 5 év messze leggyengébb Realja, amit valamennyire sejtettünk is Kroos (és Modric egyre inkább) elvesztésével, illetve a védelem jelentős gyengülésével. Ettől még nagy siker, de kezeljük a helyén. Ha véletlen jövőre nem tudjuk ilyen stabilan hozni, akkor ne felejtsük ezt el, ne szidjuk fölöslegesen a stábot, játékosokat, edzőt, stb-t. Láttunk már ilyen véleményeket, hogy csak azért nyerhettünk bajnokságot, mert a Real gyenge volt, ez akkor sem volt igaz és most sem az.MessiNeymarSuarez a bajnoki topicban írta: ↑2025.05.11. 19:13:30Nem búslakodok a BL miatt, mert még mindig nagyon a kezdetén tart ez a csapat, hihetetlenül szűk kerettel, Flick kb 0 igazolást kapott, de ha azt nézzük hogy 0 kupa után az első szezonban BL elődöntő + 3 otthoni trófea, mindezt úgy hogy mindegyiknél a RM-ot vertük el, többek között 1990 óta először a CDR döntőben, azt hiszem a szezon elején nem kívánhattunk volna ennél többet.