Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Így van. Ma be kell húzni. Az utolsó 2 meccs nagyon kemény lesz, 2 BL-re hajtó csapat ellen. Villarreal nagyon jól játszik mostanában, baszk földön mindig nagyon nehéz. Elvileg ez lesz a 3 meccsből a legkönnyebb, még akkor is, ha az Espanol mindent meg fog tenni a győzelemért.horika írta: ↑2025.05.14. 23:58:01„Én azt sem bánnám, ha holnap X az Espanyol ellen és jövő héten hazai pályán húzzuk be.”
Nem t'om, én azért nem vagyok teljesen nyugodt. Mindenki bajnoknak tekinti a Barcát, de az utolsó két meccs nagyon kemény lesz, így tényleg kellene a holnapi győzelem. De legyünk őszinték, voltak bőven szenvedős meccsek is az elmúlt időszakban (Leganés, Celta, Mallorca, Valladolid).
Én a vasárnapi Barca–Real után úgy fogtam fel, hogy van 6 db meccslabdánk (3 Real-meccs + 3 Barca-meccs). Az első bukó, de van még 5...
(Amúgy sziasztok, ez az első hozzászólásom.)
Így van. Par évig még nézhetjük ezt, tényleg klasszis a pali.
De, a gólpasszos messze nem volt lesen, szerintem méter is volt benne, vagy még több, aztán lehet rosszul láttam. Nem volt gond a góllal azon túl, mekkora mák volt, hogy az utolsó támadásból jött.
Mivel oda-vissza vertük őket ezért már egy X-el is bajnokok lennénk, ha jól számolok.
Nem is értem hogy merülhet fel, hogy Bappe nem zavarta Tek-et abban a szituációban. Hát ott támadta sarokkal a labdát a kapus orra előtt. Aki valaha is focizott az tudja, hogy ilyen helyzetben a legapróbb testcsel is zavaró lehet. Bappe pedig rendesen a ladbára ment, ha nagyon kikockázzák még az is lehet, hogy minimálisan beleért.Saviola írta: ↑2025.05.14. 08:20:12gránit írta: ↑2025.05.13. 18:43:40
Szerintem egyáltalán nem befolyásolta a kapust. Olyan gyorsan történt az egész, hogy szerintem észre se vette, hogy ott van Mbappé. Ha észrevette volna, annál inkább mozdulnia kellett volna, hogy ne hagyja Mbappét közvetlen közelről lőni. Szerintem akkor még ott tartott, hogy az ellenfél megnyert egy fejpárbajt, úgy le volt maradva az eseményekkel.
1 vagy 2 éve, nem emlékszem pontosan, elvették talán Felix gólját, mert a tőle 6 méterre álló Torres tett egy fejelő mozdulatot, ami a játékvezető állítása szerint megzavarta a kapust. Ennek fényében az, hogy mpabbé fél méterre kalimpál a gólvonal előtt, bőven szabálytalan.
gránit írta: ↑2025.05.13. 18:43:40
Szerintem egyáltalán nem befolyásolta a kapust. Olyan gyorsan történt az egész, hogy szerintem észre se vette, hogy ott van Mbappé. Ha észrevette volna, annál inkább mozdulnia kellett volna, hogy ne hagyja Mbappét közvetlen közelről lőni. Szerintem akkor még ott tartott, hogy az ellenfél megnyert egy fejpárbajt, úgy le volt maradva az eseményekkel.
Ezt csak azért tettem hozzá, hogy amikor bírózunk, ne felejtsük el, hogy nekünk is fújtak be ránk nézve jogtalanul pozitív dolgokat. Közvetlenül de Jong kezezése után lőttünk gólt. Nekem oké, én örülök neki, de nem is bírózok, mert az egy szabálytalan gól volt. Megadták, örüljünk neki, de a bírózás kicsit fura. Nekünk ugyanúgy befújogatnak dolgokat. Ezeken meg az ellenfél szurkolói pörögnek (miközben nekik is fújtak be rájuk nézve jogtalanul kedvező dolgokat, Tchouaméni kezezése, ezek után Fermín góljának elvétele).
Ez egy abszolút pozitív hozzászólás a részemről, sőt, optimizmusra sarkalló: ne aggódjon senki, nem kivételeznek velünk a bírók negatív értelemben, kapogatjuk mi is a jogtalan előnyöket. Nem esküdött ellenünk össze a világ, nem akarnak minket a bajnokság megnyerésében rendszerszinten megakadályozni, máskülönben nem triplázhatnánk. Márpedig triplázni fogunk, ami nem történhetne meg akkor, ha rendszerszinten ellenünk lenne a bírói kar. Ne aggódjon senki, nem vagyunk rendszerszinten akadályozva a játékvezetés terén a riválisainkkal szemben. Ettől persze rossz a játékvezetés, a favágóknak kedvez, de a közvetlen riválisainkat nem tolják a mi kárunkra.
Én azért még nem szeretném elfelejteni és nem is tudok tucatjával tehetségesebbeket mondani a bal szélső pozícióbacsababarca írta: Azt a Nico Williamst felejtsük már el, legalább tucatnyi tehetségesebb szélső van nála, Yamal itt van, mögé kell valaki tehermentesíteni, nem egy Nico kaliber.
Szerintem egyáltalán nem befolyásolta a kapust. Olyan gyorsan történt az egész, hogy szerintem észre se vette, hogy ott van Mbappé. Ha észrevette volna, annál inkább mozdulnia kellett volna, hogy ne hagyja Mbappét közvetlen közelről lőni. Szerintem akkor még ott tartott, hogy az ellenfél megnyert egy fejpárbajt, úgy le volt maradva az eseményekkel.sneco7 írta: ↑2025.05.12. 21:23:26A többivel egyetértek,ezzel nem,mert a mozgása nyilvánvalóan megzavarta a kapust, lehet látni a vetődésnél teljesen kivár és azért vetődik ilyen ütemtelenül a labdára. Ha nincs a zavaró repülés,hamarabb vetődött volna már és szerintem védte is volna. Így is beleért,de a késői vetődés miatt nem teljes értékűen.