Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
+ Mbappé rossz napja. Simán lőhetett volna hármat. Az a szomorú, hogy a Real sem volt jó, de alulmúltuk őket.Mascherano14 írta: ↑2025.10.26. 18:30:08Hát, ezt megúsztuk, Tek jo napja nélkül csúnyalett volna. Elől lehet, hogy jobb lenne Rashford közepen, hátul nehéz ezt jól összerakni.
Ezel teljesen egyetértek, de a legfőbb probléma inkább Raphinha hiánya, aki alfája és omegája a Flick féle focinak. Nélküle egy komoly csapat ellen nagyon nehéz. Nagyon várom már mikor érkezik vissza a csapatba. A másik komoly tényező a kapusunk sérülése miatt Tek kezdőszerepe. Gólokban lehet mérni, mióta ő áll a kapuban. Szerintem ennyit nem bír el jelenleg a csapat. Én örülnék egy döntetlennek is, de az sem zavar, ha kikapunk idegenben. Tavasszal kell csúcsra járatódni, remélhetőleg addigra minden játékosunk visszatér és top formában lesz.Troym írta: ↑2025.10.26. 11:16:58Szczesny, Kounde, Eric, Cubarsí, Balde, De Jong, Pedri, Fermín, Lamine Yamal, Ferran, Rashford.
mundodeportivo
A Moundo szerinti várható kezdő, szerintem a belső védők ebben a felállásban esélytelenek Mbappe és Vini ellen, nálam se EG, se Cubarsi nem kezdene ma, hihetetlen lesz a tempóhátrányuk.
Ezzel a kezdővel lesz 4 közte.Troym írta: ↑2025.10.26. 11:16:58Szczesny, Kounde, Eric, Cubarsí, Balde, De Jong, Pedri, Fermín, Lamine Yamal, Ferran, Rashford.
mundodeportivo
A Moundo szerinti várható kezdő, szerintem a belső védők ebben a felállásban esélytelenek Mbappe és Vini ellen, nálam se EG, se Cubarsi nem kezdene ma, hihetetlen lesz a tempóhátrányuk.
Nekem se színpatikus a dolog, de már annyira Yamal se. Túl tolja a srác, annyi, nem lehet könnyű megélni az ő helyzetét se, mert nagyon hamar pakoltak rá hatalmas terhet, de úgy érzem, nem ez lesz a jó út, amin ő elindult. Nehogy a végén egy Ronaldinho karriert fusson ő is.bence0330 írta: ↑2025.10.25. 17:19:50Általában nagyon védem Yamalt a meccseken kívüli dolgai, meg a viselkedése miatt, viszont a minapi Kings League-es interjúja ezen topik szempontjából releváns része mellett nem tudok elmenni, mert ez a klubbal szoros összefüggésben van, és szerintem ennél profibban kéne képviselni a Barcát. Elég durva volt néhány mondat, vádaskodó a madriddal szemben (függetlenül az igazságtartalmától), elég tiszteletlen, egyenesen nagyképű is. Ilyeneket én a klub helyében nem engednék, nem tudom, mennyire tudtunk róla egyáltalán. Akkor is, ha ez egy lazább hangvételű beszélgetés volt, nem egy hivatalos interjú. Eléggé áll is a bál emiatt a túloldalon, alapvetően meg is tudom érteni. Mindezt egy olyan klasszikó előtt sikerült, ahol ő nincs formában egyelőre, a fél csapat beteg vagy sérült, szóval azért elég nagyot lehet koppanni akár.
Főleg a madriddal szemben nem tetszik egy ilyen interjú, akikkel eleve problémás a kapcsolatunk, talán nem kéne tovább szítani a tüzet.
Elég pikáns lesz ez a meccs így, amúgy kicsit olyan roncsderbi jellegű is lehetett volna, és lehet, hogy a Madridot sikerült így feltüzelni, ami nekünk nem lenne túl jó.
Csak abban nem értünk egyet, hogy ilyen rangadókon van szint, szerintem nincs.bence0330 írta: ↑2025.10.25. 20:52:16Még azt se mondom, hogy nincs igaza, de szerintem a két csapat közti viszony jobb, ha nem puskaporos, meg jobb, ha azért egy normális képet festünk magunkról, ebben mindenki tartja magát, kivéve ezzel most Yamal. Vagy ha más, nagyon Barca-érzelmű oldalról közelítem meg, akkor: szerintem ne ereszkedjünk le a szintjükre. A játékosaink legalábbis ne.
De én ezt a kettőt elválasztanám. Alapvetően írásoddal egyetértek, beszólnak bármit is csinál, elég undorító a dolog, rettegnek tőle, ugyanúgy, mint Messitől, vagy majdnem annyira. De szerintem ettől még a vádaskodás sok, politikai okokból ez nem kóser. Még azt se mondom, hogy nincs igaza, de szerintem a két csapat közti viszony jobb, ha nem puskaporos, meg jobb, ha azért egy normális képet festünk magunkról, ebben mindenki tartja magát, kivéve ezzel most Yamal. Vagy ha más, nagyon Barca-érzelmű oldalról közelítem meg, akkor: szerintem ne ereszkedjünk le a szintjükre. A játékosaink legalábbis ne.Troym írta: ↑2025.10.25. 20:36:06Mondom, gumicsont.bence0330 írta: ↑2025.10.25. 19:12:10Ez a "mikor utoljára ott voltunk, 0-4 lett" féle kivagyiskodás is gagyi szerintem kicsit, de az odáig még csak ennyi, az én nézeteimben kicsit necces, de kb belefér, de ez a "csalnak" meg "panaszkodnak mindenért" szerintem túlment a határon. Ezeket a (publikus) trash talkokat szerintem klubon kívüli embereknek kellene meghagyni. És akkor az imázs mellett ott van az is, hogy ilyeneke utána egy vereség (vagy gyenge Yamal teljesítmény) nagyon durvát tud ütni, nagyot lehet így koppanni, ha véletlen nem jön össze.
A csapat és edzők meg örüljenek, mert a kölyök elvisz minden másról reflektorfényt, így mindenki más nyugodtan dolgozhat, nem múlt heti véleményes büntető, vagy hasonló blődségeken polemizálnak, hanem egy 18 éves kölyök beszólásán, aki jelenleg kb a leghíresebb spanyol, aki még be mer szólni a Madridnak és a környezetük viselkedésének.
Az egész a show része.
Ha nyerünk, de nem lő gólt Yamal, akkor is kigúnyolják, az a része mindegy a sztorinak, de mesterhármas lövése után se fogják szeretni, ez a nyilatkozata előtt is így volt.
Már csak a "youngest" miatt állandó támadás alatt áll.
Mondom, gumicsont.bence0330 írta: ↑2025.10.25. 19:12:10Ez a "mikor utoljára ott voltunk, 0-4 lett" féle kivagyiskodás is gagyi szerintem kicsit, de az odáig még csak ennyi, az én nézeteimben kicsit necces, de kb belefér, de ez a "csalnak" meg "panaszkodnak mindenért" szerintem túlment a határon. Ezeket a (publikus) trash talkokat szerintem klubon kívüli embereknek kellene meghagyni. És akkor az imázs mellett ott van az is, hogy ilyeneke utána egy vereség (vagy gyenge Yamal teljesítmény) nagyon durvát tud ütni, nagyot lehet így koppanni, ha véletlen nem jön össze.
Tebasnak max. közvetve van köze a bírókhoz, azokat a megújult CTA küldi
Így akkor már jobban érthető is a dolog.FcBarcelona1 írta: Munuera Montero vezette a tegnapi meccset, aki tavaly felszólalt a Real TV nyomásgyakorlása ellen, és az ellen, hogy a családját fenyegetik a szurkolók.
Felfüggesztették, eljárás indult ellene és a szakértői cége ellen, majd tisztázták.
Ebben a legszebb az hogy a csapatok meg képmutatóak, érdekes módon ellenünk folyton össze tudnak állni(lásd a mostani 30 mp-es sztrájksorozatot a csúnya gonosz Barcelona ellen,de akkor nem tudtak mikor folyton szivatnak minket ilyen-olyan épp kitalált szabállyal és jó részben emiatt kell ilyen dolgokhoz folyamodnunk mint meccsek külföldön játszatása), vagy a Negreira-botrányon is össze tudtak állni és habzó szájjal kiállni ellenünk hogy mekkora szemét banda vagyunk(0 bizonyítékkal, ilyenkor hol van az ártatlanság védelme?) , de az meg teljesen rendben van szerintük hogy hétről hétre nyíltan, teljesen világosan befolyásolja a RM a bírókat a RM TV-n keresztül és ennek eredménye az olyan ítéletek mint a tegnapi, vagy mikor Mbappé talppal rátapos az ellenfélre és ebből a teknős kap tizit, meg amikor kész felháborodás van amiért Bellinghamet végre kiállítják a 100-adik F YOU/OFF-ozás után és rendesen felháborodnak a fehérek hogy mekkora csalás és milyen rossz a Negreira-ligában játszani, ha meg kivételesen a mi javunkra tévednek 10-ből 1-szer akkor meg szintén jön a csalást kiáltás.Saviola írta: ↑2025.10.20. 10:08:36Hát, megnéztem az összefoglalót a tegnapi real meccsről.![]()
Néha elgondolkodom, hogy ezt mások nem látják, főleg, olyanok nem, akiknek kéne és én élek egy párhuzamos univerzumban.
Az első piros sehol a világon nem az, csak itt. Sárga, legyen, de piros. Mire?Kabaré.
A másodiknál meg vininek mehetett volna a sárga, oscar díjas alakítás volt.
Bicskanyitogató, hogy ezt meg lehet tenni, meccsről, meccsre és senki nem szól egy szót sem.
Ilyen ellenszélben nagyon nehéz lesz, főleg, hogy mi botrányos formában vagyunk, ráadásul Flick nélkül. Ha marad a feltolt védelem, akkor csúnya vége is lehet, Barca győzelmet más esetben is nehezen tudok elképzelni, egyszerűen jobb játékosaik vannak, kulcsembereik egészségesek, teknőcfejű meg ontja a gólokat. Nálunk a csapat nagy része formán kívül, alapemberek sérüléssel vagy félig felépülten, szóval. Bár, ugye én szélsőségesen pesszimista vagyok, ezt aláírom.![]()
Munuera Montero vezette a tegnapi meccset, aki tavaly felszólalt a Real TV nyomásgyakorlása ellen, és az ellen, hogy a családját fenyegetik a szurkolók.
Például Arda Güler tud jó labdákat adni.Mascherano14 írta: ↑2025.10.19. 22:45:54Nagyon gyengék, de pont az ellen jók, ami a gyengénk most, a lestaktika. Alig van náluk elől olyan, aki nem tudna lefutni minket, DE most Modric nélkül ki fogja adni a passzt?