A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Mourinho véleménye
Senki sem helyesli a rasszizmus, vagy amit az illető tett. Csak azt mondom, egy majmozás miatt levonulni nevetséges. A legtöbb meccsen ennél sokkal durvább gyalázások mennek, de Vinikén és a Realon kívül senki nem csinál ebből ekkora hisztit. A legapróbb sérelmet is, ami ellenük történik, hatalmasra nagyítanak, fordított esetben meg hallgatnak, mint a bizonyos a gazban. Amikor ők provokálják az ellenfelet, azzal mi van? Vinicius ebben is élen szokott járni. Hidd el, nem a bőrszíne miatt van vele baja a legtöbb embernek.drobika írta: ↑2026.02.18. 13:11:54Ha Yamal 2x rasszista sértést kap, mint Vini, akkor ez jelent valamit? Vinicius-nak volt most ez az esete a BL. meccsen. Ez nem kisebbíti azt, amit az elkövető csinált. Pontosan nekünk kell elítélni az ilyesmit, hogy Yamal ne 2X sértést kapjon, aki még ráadásul nagyjából gyerek is, hanem aki ilyesmit csinál, igenis el kell tiltani, ebben igazat adok MBappenak ( ha mondott ilyesmit).
Gusztustalan cselekedet, semmi helye semmilyen pályán.
Mielőtt valaki Vini pártisággal vádolna, ennek semmi köze hozzá. Nagyképű alaknak tartom, provokatívnak, még csak nem is a legjobbnak ott ahol játszik, de ez nem hatalmazhat fel senkit rasszizmusra.
Egy olyan hányadék gólöröm után nem csodálom, hogy kihozta az állatot az emberekből, bennem is felment a pumpa, amikor láttam... (igen, azt éppen láttam élőben...)LG írta: ↑2026.02.18. 07:28:58Az Afrika Kupa döntő után és most is azt mondom, teljesen elfogadhatatlannak tartom, hogy valaki levonul a pályáról, áll miatta percekig a játék, aztán gondol egyet és visszajön. Teljesen abszurd, hogy ez így szabályos.Akkor most kezdjen el mindenki levonulgatni, hiszen meg lehet csinálni büntetlenül. Max. 2,5 - 3 órás meccsek lesznek. Vicc.![]()
Azon meg végképp nem lepődök meg, hogy Vinike adta elő megint a nagy hattyúhalált. Rasszista beszólást kapott? Annyi színesbőrű játékos közül vajon miért pont ő? Valaki egyszer nagyon jól megfogalmazta, hogy Vinicius az az ember, aki legliberálisabb, legtoleránsabb emberből is ki tudja hozni a rasszistát. Több mint 25 éve követem ezt a sportot, és toronymagasan a legundorítóbb játékos top szinten, akit láttam. De a legszomorúbb, hogy a játékvezetés asszisztál hozzá spanyol és nemzetközi szinten is. Persze a Real tesz is érte, hogy így legyen, azzal állandóan nyomást gyakorol a bírókra, a Ligára és az Uefára.
Volt néhány év, amikor nem is hozott annyira lázba a rivalizálás velük, persze valamilyen szinten igen a megszokás miatt. De amit mostanában művelnek, az túlmegy minden határon. A tavaszi Klasszikust olyan hangulatban fogom várni, mint Pep és Mourinho idejében, amikor kb. vérre ment a dolog.
Tetszett Valverde jobb horgosa, taktikai KO-val nyertek, Mourinho bedobta a törölközőt.Mascherano14 írta: ↑2026.02.17. 22:49:57Mourinho is pirosat kapott, jogosan reklamálta Vininek a második sárgát. Nem néz elég laliga meccset.
Több helyről is ez az info jött, hogy Mou azt hitte rendben vannak, ezért cserélt meg húzták az időt, aztán mondták neki mi a helyzet.FcBarcelona1 írta: ↑2026.01.30. 05:48:32https://www.espn.com.au/football/story/ ... liy-trubinGauchomester írta: ↑2026.01.29. 22:28:01Valaki segítsen nekem megérteni azt, hogy 3-2-es Benfica vezetésnél, a hosszabbításban hogyan hihették azt a portugálok, hogy elég nekik az 1 gólos győzelem.
A kapusuk húzta az időt, José cserélt kettőt is, a meccs után lenyilatkozta, hogy az időhúzás miatt beküldött védők becserélése után szóltak neki, hogy kell még 1 gól...
Követtem az összes meccs eredményét, miközben a mi meccsünk ment a TV-ben, de esküszöm nem emlékszem, hogy melyik másik meccs hajrájában történt olyan esemény, ami a Benficát hirtelen a kieső helyekre sodorta volna.
Nem tudom ki számolta el, de azt nyilatkozta Mourinho, hogy azt mondták neki, 1 gól elég. 2-t cserélt, betolni a buszt, aztán szóltak neki, hogy mégis kell még egy gól.
Sok kép van a neten, hogy a Real 4 emberrel védekezett a szabadrúgásnál, gondolom ők vittek volna egy kontrát, de jött a kapus, akit felküldtek.
Guardiola is azt nyilatkozta, hogy fogta a fejét, mit csinál Mourinho, ha kapnak egy gólt, kiesik a City a 8-ból.
https://www.espn.com.au/football/story/ ... liy-trubinGauchomester írta: ↑2026.01.29. 22:28:01Valaki segítsen nekem megérteni azt, hogy 3-2-es Benfica vezetésnél, a hosszabbításban hogyan hihették azt a portugálok, hogy elég nekik az 1 gólos győzelem.
A kapusuk húzta az időt, José cserélt kettőt is, a meccs után lenyilatkozta, hogy az időhúzás miatt beküldött védők becserélése után szóltak neki, hogy kell még 1 gól...
Követtem az összes meccs eredményét, miközben a mi meccsünk ment a TV-ben, de esküszöm nem emlékszem, hogy melyik másik meccs hajrájában történt olyan esemény, ami a Benficát hirtelen a kieső helyekre sodorta volna.
Igen kozben javitottam,vegeredmenyt nem,mert ,ha lott volna egyet a Marseille akkor kiesik a Benfica.Erdekes,h nem szoltak Mounak,h kene meg egy gol,de valoszinu a gyozelemre ment ra,nem szamolt a tovabbjutassal csak a legvegenGauchomester írta: ↑2026.01.29. 23:07:44Ez így rendben is lenne, de ott a Brugge már a 79. percben kialakította a végeredményt.
Ez így rendben is lenne, de ott a Brugge már a 79. percben kialakította a végeredményt.