Egyetértek. Egy pöppet nekem is unalmas már ez a szöveg. Mi bezzeg megvehettük volna...Uncsiii...Lehet, hogy megtehették volna, de nem vették. Ennyi. Akkor meg? A játékosfigyelőik zsenialitását akarják ezzel csillogtatni vagy mi?Rivaldo11 írta:Hát persze. Nekik mindig mindenre van/volt lehetőségük. Hisz mindenki ott akar játszani.![]()
![]()
A legújabb hírek szerint megvehették volna Ronaldinhot is, amikor még csak 3 éves volt, és kiscsoportos. De akkoriban erre sem szántak pénzt. Kaká ugyszintén nem kellett nekik, mint ahogy bizonyra lemondtak Xavi, Iniesta, Henry stb. játékogáról is. Pedig megvehették volna őket, akárcsak valamennyi, jelenleg ismert sztárjátékost a földkerekségen.
erről eddig semmit sem hallottam...Miguel Ángel Portugal, a Real Madrid elnökségének tagja is beszélt a fiatal mexikóiról. A sportvezető a Radio Marca adásában nyilatkozatban arról, hogy Giovani, valamint Lionel Messi és Cristiano Ronaldo is a királyiak játékosa lehetett volna.
„Amikor Giovani 14 éves volt, lehetőségünk volt arra, hogy szerződtessük - mondta Miguel Ángel Portugal. - Mint ahogyan jó esélyünk volt Messi leigazolására. Cristiano Ronaldóra úgyszintén. Abban az éles vitáktól sem mentes időszakban azonban ilyen átigazolásokra nem szántunk egy vasat sem. Az volt klubunknál a „galaktikusok” szerződtetésének időszaka, a jövővel pedig nem törődtünk.”
„Idén nyáron azonban jól erősítettünk - folytatta a sportvezető. - A Real Madrid mai stílusát meghatározó játékosokra Schuster az elkövetkezendő három-négy-öt évben is számíthat akár.”
Saviolat megvették a kupa csapatba. Ha máshol nem ott csak csak fog játszani.barca99 írta:De azért Schuster különleges kérésére érkezett, és egyes szurkolók is benne látták a megváltót...ultrasur írta:Saviola sztem anyit se fog játszani mint a Barcába.![]()
Mondjuk két forduló után még messzemenő következtetést nem akarok levonni, viszont körvonalazódik, hogy ha nem lesz sérüléshullám a Realnal akkor nem fog játszani. Tehát csak kecsegségből ment oda és a Real is ezért vette meg.
Ők elvileg mindig jól igazoltak,nem csak idén,és mindig az volt,h vártunk,és főleg az Ő drukkereik h mikor érnek össze,hát arra várhattak...Lionel85 írta:Sokat igazoltak a nyáron és ami érvényes a Realra, az érvényes az Atléticóra is, hogy idő kell, mire összeszoknak és csapatot csinál belőlük Aguirre.
Én őket már a rajt előtt leírtam,igazolások ellenére isZsolti írta:Még beindulhatnak..elvégre csak két forduló telt el...ugyan így nem szabad leírni sem az Atleticot,se ma Villarrealt(őket csak abban az esetben nem,ha az a szerencsétlen Cygan kikerül a kezdőből..)
De azért Schuster különleges kérésére érkezett, és egyes szurkolók is benne látták a megváltót...ultrasur írta:Saviola sztem anyit se fog játszani mint a Barcába.
Sztem Robben jol sülhet el és Metz + Heinze is jo volt és lesz is.Meglepő volt számomra ez az 5-0 nem gondoltam volna hogy ennyire nyer a madrid.Sajnos azt kell hogy mondjam, hogy Snejder és Drenthe megvétele nem ment kárba megérte megvenni őket a többi igazolással ellentétben!
És Piqué. Ayala remek vásárnak tűnik, de ő sem lesz már fiatalabb, védekezésben sokat gyengültek, pedig idén többet várnék tőlük..lionelmessi19 írta:Lehet h hiányzik nekik Gabysasi1 írta:Zaragozával vajon mivan![]()
![]()
De ez az x is...
messi1234 írta:Amúgy Touré milyen lábas???
Javult a játékunk, de még meg sem közeliti a csucsformát. Igaz, nem is most kell csucsformában lenni, ha minden meccsen javul a játék, akkor jo lexzsaneva írta:fantasztikus volt tegnap a Barca olyan mint mikor mindent megnyertek a 2005-2006-os idénybe!Ronaldinho ismét a régi volt!
imádom őket a világ legjobb csapat ismét megnyernek minden ez szinte biztos
![]()
![]()
![]()
![]()