Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát azért Robbenről még nem tudjuk mennyire válik be.Ádám02 írta:Meglepő volt számomra ez az 5-0 nem gondoltam volna hogy ennyire nyer a madrid.Sajnos azt kell hogy mondjam, hogy Snejder és Drenthe megvétele nem ment kárba megérte megvenni őket a többi igazolással ellentétben!
meg tele van.. pl: madridSlither írta:Ez a forduló is tele volt meglepetésekkel, az ujoncok egész jók idáig.
Sztem meg ha nincs hátul stabilitás, nehéz a támadásvezetés is... de mind1. majd meglátjuk mi lesz belőlük.Slither írta:Sztem egyáltalán nem a védelmükkel van a gond. 1 gólt bármikor lehet kapni, itt a rúgott gólókkal van inkább próbléma.
Sztem bele fognak jönni, csak még nincs Gaby után megfelelő stabilitás hátul.Slither írta:Tippjátékban így elég nehéz lesz. Mindkét meccset buktam. Azért nem lehet ennyire gyenge ez a Zara.
A real biztos nem nyer de azért mi ott leszünk a bajnoki címért és remélem mi nyerünk!Mihu írta:Most nagyon nem leszek szimpatikus a fórumosok körében de én, amikor véglegessé vált hogy Henry itt van és Rijkaard marad, akkor azt mondtam hogy idén se a Real, se a Barca nem fog nyerni semmit. Szerintem a Sevilla lesz a bajnok. De ne legyek igazam