Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát a legkönyebb csoport nem tudom. Az tény, hogy nem volt ebbe a csoportba iagzán nagy csapat de azért sok erös csapat volt benne. Vagyis hozánk képest erös csapat. Sajnálom, hogy ez lett az eredmény de eófel a fejel.antiimperialista írta:Kész. A magyar foci legnagyobb égése. Ilyen rosszul még soha nem végeztünk egy selejtezőcsoportban sem. Ráadásul ez volt talán a legkönnyebb.
Hiába hajtottak, szégyelljék magukat a srácok!
Talán a magyar foci, de nem a maesti válogatott szégyene volt ez. Nem ez a 11 végzett az utolsó helyen, úgyhogy nincs ok őket kezdegetni.antiimperialista írta:Kész. A magyar foci legnagyobb égése. Ilyen rosszul még soha nem végeztünk egy selejtezőcsoportban sem. Ráadásul ez volt talán a legkönnyebb.
Hiába hajtottak, szégyelljék magukat a srácok!
amennyit hallottam:Oleguer írta:Osztja? Miért kellene őket a mai játék után osztani?ruszok írta:ha jól akartok szórakozni a meccs alatt, akkor hallgassátok a Kossuth rádiót. nagyon kemény ahogy a kommentátor osztja a játékosokat.
Osztja? Miért kellene őket a mai játék után osztani?ruszok írta:ha jól akartok szórakozni a meccs alatt, akkor hallgassátok a Kossuth rádiót. nagyon kemény ahogy a kommentátor osztja a játékosokat.
Tamás a mérkőzésről mi a véleményed? Tartod h nem vagyunk jok?varga tamás írta:Szörnyellába nem szorult ennyi rossz indulat, mint egyesekbeRivaldinho írta:Ez gonosz voltPrimitive írta:Mindjárt jön VTVárom már
de tetszett
![]()
![]()
Szörnyellába nem szorult ennyi rossz indulat, mint egyesekbeRivaldinho írta:Ez gonosz voltPrimitive írta:Mindjárt jön VTVárom már
de tetszett
![]()
![]()
Ez gonosz voltPrimitive írta:Mindjárt jön VTVárom már
Szerintem egy védő feladata megoldani a védekezést! Ameddig ezt jol, hibák nélkül teszi, és előre fele is támadgat addig nincs gond. Am nem azt mondtam h jol jáccik, hanem azt hogy nem rosszulRivaldinho írta:Ha egy védő nem csinál önmagában hibát, akkor már jól játszik ?Oleguer írta:Nem értem Szélesit mit kell kritizálni! Ha nem csinál hibát akkor nyugodtan jáccon csak. Védelmünk igyis gyenge.!az igen.... az igaz h télleg vannak nála szarabbak is
egyébként szép olt hajnal csele...
Ha egy védő nem csinál önmagában hibát, akkor már jól játszik ?Oleguer írta:Nem értem Szélesit mit kell kritizálni! Ha nem csinál hibát akkor nyugodtan jáccon csak. Védelmünk igyis gyenge.!
Szerintem egy elég jó kis kapus... Még "csak" 36 éves, van benne még pár szezon :Zozzy 5 írta:Dárdai nincs ott a padon?
Nikopolidis még él? Azt hittem edzőnek hívták el