Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
kleno04
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.07.20. 11:27:21

ozsimiki írta:Srácok!

Ma eldől kivel játszunk a döntőért majd.

Szerintem másik csoport elsőjével,mivel akkor leszünk csoportelsők ha legyőzzük Németeket (a jobb gk-juk miatt),amiben bízok,de szntem max xet hozunk ma. De ne legyen igazam :D

Másik csoportban meg úgy néz ki Csehek lesznek az elsők,bár arra se vennék mérget.
Hát én sajnos nem bízok megint a csodában főleg hogy most úgymond B csapattal állunk ki a németek ellen :!:
MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.07.20. 10:30:08

Srácok!

Ma eldől kivel játszunk a döntőért majd.

Szerintem másik csoport elsőjével,mivel akkor leszünk csoportelsők ha legyőzzük Németeket (a jobb gk-juk miatt),amiben bízok,de szntem max xet hozunk ma. De ne legyen igazam :D

Másik csoportban meg úgy néz ki Csehek lesznek az elsők,bár arra se vennék mérget.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
vilmso94
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.07.19. 17:13:42

LG írta:Ha jól tudom, akkor a spanyolok ki is estek, mert a németek is megverték őket, ugye :?: Ebbe a kategóriába tehát nem lesz győzelem...
A magyaroknak meg hatalmas grat, azért a hires spanyol utánpótlás csapatot nem kis dolog legyőzni. Van okunk bizakodásra a jövőre, és nagyon jó, h a fiatalok kimennek külföldre, mert itthon elkallódnának, de kint megvan minden esélyük, h nagy játékosok legyenek.
Igen, a spanyolok kiestek .
Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!,
Kép
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2008.07.18. 16:48:01

Nekem úgy tűnt, hogy szándékosan a gólvonal után rúg bele a labdába. Öröm, felszabadultság, 'Na végre!'. :D

Kár, hogy nem láttam, remélem vmi ismétlést elcsípek.

Ez egy nagyon nagy siker, de még lehet ennél is nagyobb... 8)
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.07.18. 09:23:38

Ha jól tudom, akkor a spanyolok ki is estek, mert a németek is megverték őket, ugye :?: Ebbe a kategóriába tehát nem lesz győzelem...
A magyaroknak meg hatalmas grat, azért a hires spanyol utánpótlás csapatot nem kis dolog legyőzni. Van okunk bizakodásra a jövőre, és nagyon jó, h a fiatalok kimennek külföldre, mert itthon elkallódnának, de kint megvan minden esélyük, h nagy játékosok legyenek.
antiimperialista
Director del Fútbol

2008.07.18. 09:20:41

Harusz írta:Nem hiszem, hogy les lett volna... de mindenesetre nagy bunkóság lett volna, "elvenni" a biztos gólt a csapattárstól... szerencsére gólvonal után ért oda.
Ja, én bírom Némót nagyon, de reméltem, hogy csak a gólvonal után ért a labdához, szerintem is bunkóság lett volna beleérni... Ha meg esetleg emiatt befújták volna a lest, infarktust is kaptam volna...

A lényeg, hogy nyertünk, és ez nagyon nagy szó, óriási grat a srácoknak! Először is Iszlait és Busait emelném ki, félelmetes volt, mit dolgoztak a középpályán! Különösen előbbi volt kellemes meglepetés, mert őt eddig nem ismertem. Ráadásul a megszerzett labdákat nemcsak elrugdosta, hanem megjátszotta, és 1-2 remek cselt is meghúzott :) Kiemelném még természetesen Gulácsit, zseniális kapus, Fülöp Marci csak a cipőit és a kesztyűit csókolgathatná, remélem, mielőbb stabilan fog védeni valamelyik külföldi felnőttcsapatban! Némó és Koman Voli megint jól mozogtak, de nem szabad megfeledkezni Gosztonyiról sem, aki a támadók közül tegnap szerintem a legjobb volt. Ennyit a pozitívumokról...

Volt viszont negatívum is, bőven! Irdatlan védelmi hibákat követtünk el, Nagy Olivért azért nem emeltem ki a jók között, mert (bár a gólja nagyon fontos volt) rengeteg akció futott az ő oldalán, elég sokszor kereste a labdát hátul. (Szerintem ő eredetileg nem is védő.) Ő viszont még jó is volt a középső védőkhöz képest. Amit Korcsmár és Debreceni néha csináltak, az katasztrófa volt, csak az óriási szerencsének és Nsue idétlenségének köszönhetjük, hogy nyertünk. A vezető gól után a spanyolok akkor kerültek helyzetbe, amikor akartak. Ez különösen Korcsmárra nézve szégyen, mert ő már jó ideje felnőttek között játszik, és, aki juniorként, ifiként játszott már bármilyen felnőtt csapat ellen, az tudja, mi a különbség...
Ha pedig a támadók néha használják a fejüket, vagy passzolnak az önzőzés helyett, rúghattunk volna még bőven gólt. Nagyon sok volt a pontatlanság is (csak 1 példa: létszámfölényben kontrázhattunk, Koman hosszan vett át egy könnyű labdát, aztán pár mp múlva ziccer volt a kapunk előtt). Amikor volt két értelmes passz (sajnos ritkán), a spanyolok azt se tudták, hol vannak :D

Mindent egybevetve: remek győzelem ez, büszke vagyok a srácokra, de ezeken a hibákon javítani kell, mert felnőttmezőnyben az ilyeneket kegyetlenül kihasználják!
Előre a döntőért, HAJRÁ MAGYAROK!!!
19
Harusz
Jugador del Barça

2008.07.18. 08:33:13

Marci írta:Ha a gólvonal előtt ér hozzá Németh akkor les?
Nem hiszem, hogy les lett volna... de mindenesetre nagy bunkóság lett volna, "elvenni" a biztos gólt a csapattárstól... szerencsére gólvonal után ért oda.
Marci
Capitá del Barça

2008.07.17. 23:37:54

Ha a gólvonal előtt ér hozzá Németh akkor les?
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
El Payaso
Capitá del Barça

2008.07.17. 22:18:18

Szerencsés gól, de gól, és ez a lényeg :)

http://www.youtube.com/watch?v=tX3_HSraUOs
Köszönöm Istenem, hogy nem lettem realos!
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2008.07.17. 22:11:21

Mennyi lett a vége 1-0? Tudna vki videót erről? Szívesen várom ugyanezt az előző meccsünkről is
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.07.17. 22:08:45

Gratula a srácoknak, ez a válogatott tényleg alapja lehet egy későbbiekben eredményes felnőttválogatottnak. A klubcsapataink eredményeinek pedig semmi köze ahhoz, hogy kialakult egy jó csapat.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.07.17. 21:57:01

chi omega írta:nem az okosok a bőrfotelben kúrták el eddig sem a játékosokat, hanem az nb1. mivel most már simán el lehet passzolni külföldre a fiatal tehetségeket, így várhatóan sokkal jobban alakul majd a sorsuk. ez nem optimizmus, hanem realizmus.
Jó, ez igaz. Én se akarok pesszimista lenni, de ebben az országban sose lehet tudni...De az tény, hogy azért már a válogatott is kezd valami változást mutatni és ez az U19-es generáció sokmindenre hivatott lehet. Én is reménykedek, csak mivel tudom, hogy rólunk van szó ezért kicsit mérsékelten.
laxa1990
Barça B

2008.07.17. 21:50:43

Remélem ezek a fiúk alkotják majd a későbbi nagy válogatottat is mert amit ma mutattak az nem volt semmi főlég a kapus poszton Gulácsi Peti mutatott óriási bravúrokat a Németh-Gosztonyi páros pedig nagyon jól tud összejátszani. SZÉP VOLT FIÚK!!!!!!!!!!!!!!!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.17. 21:38:29

chi omega!
Gondolom, Te rendelkezel a kölni edzőiskola papírjaival, de minimum elvégezted a TF szakedzői képzését. :wink: Sajnos, a magyar labdarúgás utóbbi időszaka minden alapot megad a síráshoz, és a pesszimista hozzáálláshoz. Amit lehetett, elrontottak, akiket lehetett, azokat tévútra vezették.

Ja, és gondolom, nézed a Győr meg valami Zesztafoni, vagy mittudomén micsoda csapat meccsét. Kemény 1-1, 0-1-ről. Az állítólag kibaxottul erős Győr egetrengető 1-1-re áll a világverő alakulat ellen. Akárcsak a Debrecen 1-1-es eredménye a kazah bajnokság jelenlegi 10. helyezettjének, a világhírű Sahtar Karagandának az otthonában. A fiúk igazán ottmaradhattak volna a bányák valamelyikében dolgozni.
Kép
chi omega
Entrenador del Barça

2008.07.17. 21:36:48

stefanl10 írta:
lluisllach89 írta:Hát te nem vagy semmi!! Szidjad még őket!! És mit láttál volna ha kikapnak a spanyoloktól? A gödröt a sötét alagútban?? Nem szabad már kijelenteni h így kijutunk vb-re meg mindenhova, de azért ilyen igazi magyar pesszimizmust... Nem jutunk ki nem jutunk ki de van 1 ügyes fiatal csapat aki gyönyörű eredményt ért el ennek örülni kell!!! Hajrá magyarok!!!
hát szeintem van okunk arra h pesszimisták legyünk
vagy nem?
nem pesszimistának, meg optimistának kell lenni, hanem látni kell a lényeget. amikor régebben jó eredményt értünk el ifjúsági tornán, még nem pezsgett ennyire a légiósélet. ma már egy jó teljesítményt nyújtó srácot simán el lehet adni külföldre, ahol jóval több esélye van fejlődni, és befutni.
az nb1 változatlanul egy posvány, akárcsak maga a magyar futballközeg, de óriási lépés, hogy például az mtk kettesével adja el a játékosokat liverpoolba..
PCsabi
aka Game90

2008.07.17. 21:34:53

Nagy grat a srácoknak 8)

Nálam Gulácsi a meccs embere.

(Azé' Nsue vagy ki a fene, simán megfordíthatta volna a meccset, HA nem ilyen suta...)

Hajrá fiúk!
chi omega
Entrenador del Barça

2008.07.17. 21:34:37

gekkodan írta:Erre a csapatra kell építeni a jövő válogatottját. Ha nem szerencsétlenkedik el a vezetőink, akkor ez a csapat a 2012-es EB-re nagyon beérhet. Addigra már nekik kell játszani a felnőttben, nem az ilyen Halmosiknak és társaiknak..... :?
miért, mi a problémád halmosival? meséld már el. plymouthban imádták, most meg a hull legdrágább igazolása. már bőven benne volt a korban, amikor eligazolt az nb1-ből, ennek ellenére premier league-es játékos. egy nagyon szép karrier. ennyi.
stefanl10
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.07.17. 21:34:08

lluisllach89 írta:Hát te nem vagy semmi!! Szidjad még őket!! És mit láttál volna ha kikapnak a spanyoloktól? A gödröt a sötét alagútban?? Nem szabad már kijelenteni h így kijutunk vb-re meg mindenhova, de azért ilyen igazi magyar pesszimizmust... Nem jutunk ki nem jutunk ki de van 1 ügyes fiatal csapat aki gyönyörű eredményt ért el ennek örülni kell!!! Hajrá magyarok!!!
hát szeintem van okunk arra h pesszimisták legyünk
vagy nem?
Justice for Hungary!!!!!!!!!!!!!
Kárpátia!!!!!!!!!!
chi omega
Entrenador del Barça

2008.07.17. 21:33:45

Varga Tamás írta:
gekkodan írta:Erre a csapatra kell építeni a jövő válogatottját. Ha nem szerencsétlenkedik el a vezetőink, akkor ez a csapat a 2012-es EB-re nagyon beérhet. Addigra már nekik kell játszani a felnőttben, nem az ilyen Halmosiknak és társaiknak..... :?
1996-ban is ebben bíztunk, aztán, tudjuk mi lett a vége. 22 éve látjuk az alagút végét. De melyiket? Amelyiken bementünk az alagútba, vagy amelyik felé tartunk? Szerintem, az előbbit.
az a probléma, hogy te egyáltalán nem értesz a focihoz, nem is akarsz érteni hozzá, kizárólag érzelmi alapon foglalkozol vele. ha valaki szidni lehet, vagy valamin siránkozni lehet, te ott vagy, és mindent beleadsz.
chi omega
Entrenador del Barça

2008.07.17. 21:32:45

nem az okosok a bőrfotelben kúrták el eddig sem a játékosokat, hanem az nb1. mivel most már simán el lehet passzolni külföldre a fiatal tehetségeket, így várhatóan sokkal jobban alakul majd a sorsuk. ez nem optimizmus, hanem realizmus.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.07.17. 21:28:47

Nem szidta ezt a csapatot, csak nem bízik abban, hogy nem qurják el ezt a csapatot is az okosok ott a bőrfotelekben. És őszintén szólva ettől én is tartok egy kicsit.
lluisllach89
Director del Fútbol

2008.07.17. 21:23:41

Hát te nem vagy semmi!! Szidjad még őket!! És mit láttál volna ha kikapnak a spanyoloktól? A gödröt a sötét alagútban?? Nem szabad már kijelenteni h így kijutunk vb-re meg mindenhova, de azért ilyen igazi magyar pesszimizmust... Nem jutunk ki nem jutunk ki de van 1 ügyes fiatal csapat aki gyönyörű eredményt ért el ennek örülni kell!!! Hajrá magyarok!!!

Hogy rontanák el? Rossz szövetségi kapitánnyal? Taktikailag rontaná el őket v hogy gondoltad? Mert 90%ban a klubjában edz a focista. Sok tehetséges fiatalunk van akik versenyhelyzetben vannak reserve teamekben is ezekből jó hajtós kis játékosok lesznek!! Őket okosok nem rontják el, de ha 5 elit bajnokság 1ikében ( v még esetleg Hollandia) rendszeresen játszanak akkor no para! Fejlődniük kell még, de a lényeg h továbbjutottak, kinnt vannak vb-n is, drukkoljunk!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lluisllach89 2008.07.17. 21:37:39-kor.
Primitive
Entrenador del Barça

2008.07.17. 21:19:25

Varga Tamás írta:
1996-ban is ebben bíztunk, aztán, tudjuk mi lett a vége. 22 éve látjuk az alagút végét. De melyiket? Amelyiken bementünk az alagútba, vagy amelyik felé tartunk? Szerintem, az előbbit.
Az szerintem csak 12 akart lenni :wink: :wink:

ON: Gratula a fiúknak, csak így tovább...
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.17. 21:15:04

Kép
stefanl10
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.07.17. 21:05:18

Gartulálok a magyar csapatnak és gulácsi péternek.
Csak így tovább
Justice for Hungary!!!!!!!!!!!!!
Kárpátia!!!!!!!!!!
Válasz küldése