Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
pedig sokkal inkább hátrány. egy csapat [auto_cenzúra] a barcától, aztán sokkal jobban felszívja magát a következő meccsrepiton írta:Ezt a sorsolást dobta ki a "gép". Engem is idegesít, ez nem tudom h előny v hátrány a Real-nak,de inkább előny.shevy írta:miért van az, hogy a real mindig azzal játszik akivel mi az előző fordulóban? valamiért idegesít
Hehe Banega nem Benega De egyébként miért barom? Csinált vmi rosszat a meccsen? Nem láttam sajna.Varga Tamás írta:Bocsi, de az Atletco egy kézben tartott meccset mentett ippeg' X-re.Sanama írta:De azok a nagy tudósok,akik itt a meccs lefújása előtt már átalakítanák az ATM személyzetét nem gondolják,hogy kicsit szánalmas amit mondanak?
Most ezek szerint akkor úgy gondolják,hogy a Vilarrealnak is új szeméylzet kell,mert 4-2ről, 4-4re "bukták" a meccset? Jót nevettem mikor bement a 4. Madridi gól... Elég érdekes ahogy egy spanyol klubbról beszéltek és MAgyarországról megmondjátok a frankót !
Benega egy barom. A Villarreal meg leült 4-2 után. Ettől még az ATM ennél sokkal többre hivatott. A leírtakat továbbra is tartom.
De ha nem azzal a csapattal játszanának mindig akivel mi az előző fordulóban akkor lehet hátrább lennének, de most ezen vitatkozni....CFirpo3 írta:A tabella azt mutatja, hogy nem előny nekik. Mi állunk előrébb. Még ha csak a gólkülönbség dönt is...piton írta:de inkább előny.
ez a csapat kikapott a barcelonától a 10 emberes madridtól x elt otthon a poollal és itt is csak az utolso percben mentett pontot. közelebb áll a mi véleményünki a valosághoz hogy ez szánalmas teljesitmény föleg egy ilyen kerettől.Sanama írta:De azok a nagy tudósok,akik itt a meccs lefújása előtt már átalakítanák az ATM személyzetét nem gondolják,hogy kicsit szánalmas amit mondanak?
Most ezek szerint akkor úgy gondolják,hogy a Vilarrealnak is új szeméylzet kell,mert 4-2ről, 4-4re "bukták" a meccset? Jót nevettem mikor bement a 4. Madridi gól... Elég érdekes ahogy egy spanyol klubbról beszéltek és MAgyarországról megmondjátok a frankót !
Ezt a sorsolást dobta ki a "gép". Engem is idegesít, ez nem tudom h előny v hátrány a Real-nak,de inkább előny.shevy írta:miért van az, hogy a real mindig azzal játszik akivel mi az előző fordulóban? valamiért idegesít
Bocsi, de az Atletco egy kézben tartott meccset mentett ippeg' X-re.Sanama írta:De azok a nagy tudósok,akik itt a meccs lefújása előtt már átalakítanák az ATM személyzetét nem gondolják,hogy kicsit szánalmas amit mondanak?