2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Fecooo írta:összegezném Koeman munkáját, ahogy én láttam:
pozitívumok:
-kevés gólt kaptunk
-a kötelezőket hoztuk
negatívumok:
-bravúrosan sikerült az eddig is gyenge támadójátékunkat teljesen leamortizálni, kvázi a támadás, mint fogalom mintha tabu lett volna nála...
-a "csodálatos" játékosok reaktiválása: Gyepes, air-Sanyi, Vanczák, Dárdai
- a kezdőtizenegyünk nagy része meccsen akkor szerepel, ha válogatott meccs van...(nonszensz...)
-tehetségeket tesztelni esetleg? naaaaaneeeeemááá, mit gondolunk mi???
-utsó lehetőségünk megőrizni az esélyt a VB-re jutásra, mit csinál: kiküld egy olyan kezdőt, ami tipikusan olyan összeállítás, hogy Mari néni is így állíthatta volna össze,(persze, ha már évek óta olvas sportrovatot a napi újságjában...)
-teljesítmény alapján legyen vki kezdő? hát mi teljesen hülyék vagyunk! ő megmutatta, hogy "nevek" alapján kell azt összeállítani...(Huszti meccshiánnyal küszködik, Buzsáky formában van, erre a 67. percben került sor a cserére...)
a végére egy jól ismert rigmus: "kisteleki takarodj!"
Hajrá U20-as válogatott! Hajrá magyarok!
Jó azért elképzelehtő, hogy egy kissé erősebb válogatottal Ő is jobb eredményeket ért volna el.caskbarca írta:Ennyit a naaaaagy híííííííres Koemanról aki majd jobbá teszi a magyar focit
danikaa10 írta:A gond, hogy a focit gólra játsszák, nem teljesítményre, már pedig a gólban irdatlanul benne volt, ahogy azt írtad is.caskbarca írta: Gyepes: az 1.gólt leszámítva (ahol óriási hibája volt) jól játszik, nem nyújt kiemelkedő teljesítményt, de a feladatát megoldja
Bodnár: az első félidőbe futott föl s alá, de most mint ha visszavett volna
Ennél a csapatnál talán még az U20-ok is jobban, mindenestre szívesebben nézném őket, mint ezt az ötlettelen válogatottat.
A gond, hogy a focit gólra játsszák, nem teljesítményre, már pedig a gólban irdatlanul benne volt, ahogy azt írtad is.caskbarca írta: Gyepes: az 1.gólt leszámítva (ahol óriási hibája volt) jól játszik, nem nyújt kiemelkedő teljesítményt, de a feladatát megoldja
Bodnár: az első félidőbe futott föl s alá, de most mint ha visszavett volna
Gyepesnek egy év alatt van 365 rossz napja. Hogy mit keres a válogatottban, azt tényleg fel nem foghatom. De Vanczák ugyanakkora talány. Meg még jó néhányan.danikaa10 írta:Eddig valahogy azt hittem, hogy (mindig) rossz napot fogott ki.
ez a kérdés még csak most merült fel?danikaa10 írta:Na félidő előtt egy percel 1-0 a Portugáloknak, örülhetünk, hogy csak ennyi. Igaz a vége felé, volt egy kapufánk és egy Dzsudzsák lövés..
Felmerült bennem a kérdés, Gyepes mért válogatott?
lehet butaság, nekem úgy rémlik, h valahol évekkel ezelőtt belefutottam egy ilyenbe.Lujo írta:Nem hinném, hogy ilyen létezik. Nem is lenne sok értelme.Csoppy írta:Srácok!
nagyon nagyon nagyon fontos!
nem tudja valaki belinkelni az U 20as világranglistát pls.
nem találom sehol és nem hiszem el hogy nincs ilyen.
köszi
Nem hinném, hogy ilyen létezik. Nem is lenne sok értelme.Csoppy írta:Srácok!
nagyon nagyon nagyon fontos!
nem tudja valaki belinkelni az U 20as világranglistát pls.
nem találom sehol és nem hiszem el hogy nincs ilyen.
köszi