Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
Leomessi14
Entrenador del Barça

2009.10.13. 17:00:26

Ez most sajnos hasonlit a Hounduras elleni meccshez... :(
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
sneco7
Capitá del Barça

2009.10.13. 16:53:27

A legnagyobb baj,hogy rengeteg könnyelműen eladott labdánk van,ezt egy megye 1-es csapat sem engedheti meg magának,nem hogy egy vb elődöntős.Kicsit lenyugszunk és elhisszük,hogy van keresni valónk,akkor még bármi lehet.Ez a ghánai csapat sem tűnik olyan acélosnak,mint gondolják magukról.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.10.13. 16:50:58

Sajnos tartunk tőlük-pedig nem lenne ennyire indokolt. A fő baj az, hogy kevesen megyünk fel a támadásokhoz.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.10.13. 16:45:52

Kicsit mintha tartanánk tőlük...ha ezt levetkőzzük és elkezdünk focizni akkor még bármi lehet.Csak ne legyünk besz*rva és meglesz az az döntő!
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
caskbarca
Jugador del Barça

2009.10.13. 16:43:54

Présinger eddig produkál :? :evil:
Kép

Két szót ismerek mindig és soha Fradista mindig újpesti soha!
Visca el Barca!Visca Cataluna! Més Que Un Club!
Magyar vagyok és Büszke vagyok rá!
Rip Kurt Cobain 1967-1994
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2009.10.13. 16:40:43

Szép volt xD Vicc már ezek a gólok...
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.10.13. 16:11:41

nagyon várom én is, esélyesebbek az afrikaiak, viszont HA kikapnánk, szerintem bronz simán lehet belőle (sanszos,h Costa Ricat kell megverni), de ilyenre még nem gondolok, ezek a srácok nagy küzdők, már bizonyították,és tudnak egymásért harcolni.

HAJRÁ MAGYAROK!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
kanty
Llegenda del Barça

2009.10.13. 16:09:51

Hamarason kezdődik a Magyarország-Ghána világbajnoki elődöntő.
Eszmélelten ezt leirni, h a magyar csapat a vébé döntőért játszik. :)

Nem lesz könnyű mecs, de a torna ezen szakaszában már semmi se könnyű.
Ez a ghánai cspaat eddig eléggé meggyőző volt. Fizikálisan nagyon erőssek és technikai tudásuk is kiváló.

Nálunk nagyon sok a hiányzó, de ezzel most nem szabad foglalkozni.
Hatalmas lehetőség előtt állnak a fiúk és bizzunk benne, h ki is fogjak használni ezt a lehetőséget.

Hajrá Magyaroroszág!!!!
Hajrá Fiúk!!!!
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Vereb2600
Barça C

2009.10.12. 20:24:46

U20-on az olaszok ellen azt hittem összefosom magam amikor 2:1-re egyenlítettünk, és 1 percre rá ott a gól.... egyébként rohadt nagy meccs volt
:)
Boixos
Llegenda del Barça

2009.10.11. 17:47:08

nevetséges volt tegnap a válogatott, nem csodálkozom rajta, h a nézők néhányszor hangosan röhögtek a szerencsétlenkedéseinken. ezek közül a gyerekek közül hiába néznek ki úgy néhányan, mint egy-egy vadember, a harminckilós portugálok úgy csináltak belőlük hülyét, ahogy akartak...
hiába vannak kigyúrva, hiába a kocka fej és a hatszáz varrás rajtuk, kb annyi lelkierő szorult beléjük, mint egy hároméves gyerekbe, amikor elveszik a játékát a homokozóban.
röhejes a nagyválogatottunk, ez van.
ég és föld a különbség az u20as brigád és a "felnőttek" között, a "nagyok" tanulhatnának a fiataloktól, h hogyan kell kűzdeni egy csapatnak az utolsó lehelletéig NEM A "TISZTES" VERESÉGÉRT, HANEM A GYŐZELEMÉRT! remélem, ezeket a fiatalokat nem fogják úgy elhülyíteni, mint a jelenlegi "nagycsapatunk" tagjait, tisztelet a kivételeknek!
PUYOL-XAVI-INIESTA
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.10.11. 13:11:38

Most már 8. de amikor reagáltam rá, csak 4 volt....
a szerkeszt gomb nagy úr. :lol:
De a 8 se elég. itt vagy egy az egyben "tesszük" nagyválogatottá ezt a csapatot, vagy nem nyúlunk hozzájuk-mint ahogyan azt előttem is írták. Csak semmi mixelés! Vagy ha igen, akkor nem pár embert rakunk a jelenlegi felnőttcsapatba, hanem fordítva: Az arra érdemes 2-4 játékost építjük be a fiatalokhoz (ha egyáltalán kell...)
Rivaldo-A Legnagyobb.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.10.11. 13:04:57

Rivaldo11 írta:
caskbarca írta:Szerintem a fél csapatot el kéne küldeni a [auto_cenzúra]. Én szinte az egész Magyar válogatottat az U20ból állítanám össze.
...Ehhez képest a keretedben 4 u20-as található...
Egész pontosan 8! :wink: (Gula, Megyeri, Szabó, Koman, Gosztonyi, Tóth, Németh, Futács)

Az én 2012-es EB csapatom (Biztos vagyok benne, hogy arra kijut a magyar válogatott):

Kapusok: Fülöp, Gulácsi, Bogdán
Hátvédek: Bodnár, Szélesi, Juhász, Mészáros, Debreceni, Kádár, Présinger, Vanczák
Középpályások: Varga J., Vadócz, Gera, Hajnal, Huszti, Dzsudzsák, Buzsáky, Koman, Gosztonyi
Csatárok: Rudolf, Németh, Szalai, Futács, Priskin

Amúgy a 2012-es EB már 24 csapatos lesz?

Szerk: Rivaldo11, bocsi igazad van... Azt nem figyeltem! :lol: 12:21-kor reagáltál, ő 12:46-kor szerkesztette, bocsi! :wink:
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2009.10.11. 13:15:05-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Gali
Capitá del Barça

2009.10.11. 12:46:11

Itt van a világ legszebb, legnépszerűbb játéka, ami emberek millióit teszi boldoggá hétről-hétre, hónapról-hónapra, évről-évre, de nekünk Magyaroknak mindig ugyanaz marad. Egy gyengén, elképzelés nélkül, hitehagyottan és gyáván futballozó Magyar Válogatott.
Gyáván, mert amit a válogatott az elmúlt 3 mérkőzésen bemutatott, azt más szóval jellemezni nem lehet. És ebben van Koemannak a legnagyobb felelőssége. Ugyan a válogatott nem kiemelkedő kvalitású játékosokból áll, de egy szövetségi kapitány nem küldheti úgy pályára a csapatát, hogy nem meri felvállalni a játékot, még akkor is, ha az ellenfél minden tekintetben jobb csapat. Ezért a játékért kár volt külföldről - nem kis összegért - kapitányt hozni. Ezt a semmit, mert futballnak nevezni nem lehet, bármelyik magyar edző megcsinálja.
Ezek után ugyan mit várhatunk Koemantól az EB selejtezőkön?
Változtatásra van szükség, de minden szinten és lehetőleg minél hamarabb. Az elnöktől kezdve egészen a válogatott összetételéig bezárólag. Nincs más út, mint az U20-as játékosokból történő építkezés. Tudom, nem megy ez egyik napról a másikra, de meg kell próbálni. És akkor talán elindulunk felfelé.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.10.11. 12:32:41

barca99 írta:Az kéne még, hogy ezt a generációt elrontsuk a felnőtt válogatottal. Az Olimpiáig minimum egyben kellene tartani ezt a társaságot.

Én azon a véleményen vagyok, hogy ha most kivesznek 4-5 jó játékost az U20-as csapatból, akkor abból az égvilágon senki nem fog profitálni. Majd ha egy normális bajnokság kis- és középcsapatainak stabil emberei lesznek ezek a srácok, akkor lehet rájuk válogatottat építeni. Addig szeritem eredménytelen lenne.

Mellesleg a mostani a keretből én is csak Juhászra, Dzsudzsákra, Gerára, Buzsákyra, Babosra, és talán Vadóczra és Husztira számítanak és vérfrissítés során.
Nem kell ebből a csapatból kiemelni senkit. Egész egyszerűen ezt a csapatot kell indítani a selejtezőkön. Attól még az Olimpiai részvétel is összejöhet (n nem mintha számítana bármit is). Nem egyedüli eset. 1996-ban pl. az olimpiai futballtorna első három helyezettje szinte a nagyválogatottjával vett részt a tornán.( Nigéria, Brazilia, Argentina.)
Rivaldo-A Legnagyobb.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.10.11. 12:30:52

Tegnap volt alkalmam beszélgetni egy loki-játékossal, aki egy korosztályban van Némethékkel, sok barátja van most Egyiptomban, ismeri őket régen.

Arra hívta fel a figyelmemet, hogy ne essünk tévedésbe: Németh Krisztián felnőtt behívásával nem fogunk nagy csodákat elérni, de akkor sem, ha visszük mellé Komant és a társait.

Az U20-as csapat attól jó, hogy évek óta huzamosan együtt játszanak, mentálisan egy közösség, vakon ismerik egymást, együtt nevelkedtek. Hagyni kell őket játszani és az olimpia után jó eséllyel végre igazán versenyképes válogatottunk lesz. Addig Gera Zoliék lesznek a felnőttek.

Ha van koncepció a labdarúgás vezetőinek fejében (ez a kérdés), akkor nem kezdik el egyenként emelgetni ezeket a srácokat, hanem a csapatra várva, vigyázva őket, hagyjuk még jobban beérni a fiúkat.

Teljesen egyetértek ezzel a véleménnyel, 3 év múlva nagy csapatunk lehet. De Németh Krisztiántól nem várhatunk egyedül csodát, kell egy Koman, aki vakon ráteszi a lábára a labdát, egy Gosztonyi, aki kihozza félpályára és egy Gulácsi, aki tudja kinek kell kidobni a lasztit a támadás elején.

Hajnal Tomi nem fog tudni ezekkel a fiúkkal együtt játszani, bár értékelhetően a jelenlegi társaival sem tud... :roll:
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
barca99
Llegenda del Barça

2009.10.11. 12:30:00

Az kéne még, hogy ezt a generációt elrontsuk a felnőtt válogatottal. Az Olimpiáig minimum egyben kellene tartani ezt a társaságot.

Én azon a véleményen vagyok, hogy ha most kivesznek 4-5 jó játékost az U20-as csapatból, akkor abból az égvilágon senki nem fog profitálni. Majd ha egy normális bajnokság kis- és középcsapatainak stabil emberei lesznek ezek a srácok, akkor lehet rájuk válogatottat építeni. Addig szeritem eredménytelen lenne.

Mellesleg a mostani a keretből én is csak Juhászra, Dzsudzsákra, Gerára, Buzsákyra, Babosra, és talán Vadóczra és Husztira számítanak és vérfrissítés során.

szerk.: úgy látom, nem csak én látom így a dolgokat. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barca99 2009.10.11. 12:33:29-kor.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.10.11. 12:27:30

Én most egy kicsit féltem az u20-s válogatottat. Azért ez a két hosszabbítás sokat kivett belőlük, + lesznek eltiltott játékosok, és Ghána amúgy sem kis ellenfél. Félek, h beleszaladnak most egy nagyobb verésbe, de remélem nem lesz igazam. Innen már hatalmas hőstett lenne a továbbjutás.
A másik ágon sztem a brazilok jutnak a döntőbe.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.10.11. 12:21:29

caskbarca írta:Szerintem a fél csapatot el kéne küldeni a [auto_cenzúra]. Én szinte az egész Magyar válogatottat az U20ból állítanám össze.
Elmondanám az én kis keretemet ha nem baj:
...Ehhez képest a keretedben 4 u20-as található...
És épp ez a baj. Hogy majd jön egy másik szöv. kap. aki nagy váltzásokat hirdet, ami annyiból fog állni, hogy behívja az alkalmatlan játékosok 2. felét-akik most épp nem válogatottak, de a közelmúltban bizonyították, mennyire felesleges kisérletezni velük. Tőzsér, Kabát, Szabics...
Ide tényleges változás kell. Fejlettebb futballkultúrájú országok sem engedhetik meg, hogy ne építsenek egy olyan válogatottra, amely 20 évesen Európa, a világ szűk elitjének tagja.
Ránk ez fokozottan igaz.
Rivaldo-A Legnagyobb.
levproff
Director del Fútbol

2009.10.11. 12:17:54

gekkodan írta:http://nst.blog.hu/2009/10/10/u20_as_vb ... ore1441261

Mindenkinek kötelező olvasmány, főleg a tegnapi meccs tükrében. Még inkább azoknak, akik a bíróval és egyéb szépséggel jöttek a továbbjutásunk után.

Nagyon jó cikk!
Hihetetlenül jó cikk!Én is csak annyit tudok mondani,hogy mindenki olvassa el! :wink:
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
caskbarca
Jugador del Barça

2009.10.11. 12:06:13

Szerintem a fél csapatot el kéne küldeni a [auto_cenzúra]. Én szinte az egész Magyar válogatottat az U20ból állítanám össze.
Elmondanám az én kis keretemet ha nem baj:

Kapusok: Babos,Király (most nagyon jó formában van)Gulácsi és Megyeri
Védelem: Bodnár,Juhász,Mészáros,Vanczák,Vaskó,Szélesi,Szabó
Középpálya: Dzsudzsák,Huszti,Hajnal,Filkor A.,Tőszér,Vass Ádám,Koman,Gosztonyi,Buzsáky,Tóth Bence
Csatárok: Rudolf,Priskin,Szalai,Futács,Kabát,Németh

Szerintem ez lenne a nyerő csapat :wink:
Nem a sok szerencsétlen Gera,Tóth Balázs,Dárdai és még sorolhatnám.
Na de meg kell verni a dánokat, csak a büszkeség miatt.
Az U20-asoknak meg Ghánát.
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!
RIA RIA HUNGÁRIA :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára caskbarca 2009.10.11. 12:46:53-kor.
Kép

Két szót ismerek mindig és soha Fradista mindig újpesti soha!
Visca el Barca!Visca Cataluna! Més Que Un Club!
Magyar vagyok és Büszke vagyok rá!
Rip Kurt Cobain 1967-1994
gekkodan
Director del Fútbol

2009.10.11. 11:59:09

http://nst.blog.hu/2009/10/10/u20_as_vb ... ore1441261

Mindenkinek kötelező olvasmány, főleg a tegnapi meccs tükrében. Még inkább azoknak, akik a bíróval és egyéb szépséggel jöttek a továbbjutásunk után.

Nagyon jó cikk!
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.10.11. 11:13:37

A pénteki U20-as siker után azt hittem a "felnőttek" majd látva őket mindent beleadnak. Lehet hogy így történt de ez csak ennyire volt jó. Az egyetlen pozitívum: Babos :cry: Neki legalább volt értékelhető megmozdulása. :?

A védelem ma ismét nagyot alkotott, Gyepessel az élen. Persze nem szeretném csak az ő nyakába varrni, mert mindenki "hozzátett" valami pluszt ehhez a vereséghez.
A középpályán ami a legnagyobb gond hogy nincs egy irányító aki összefogja a csapatot. Nincs igazi vezére a gárdának. (ahogy ezt már többen említették is)
Az egy szem csatárunk Sanyika meg.... Remélem Koeman azért gondolt Kabátra miközben Sanyi percenkénti szabálytalanságai után reklamált :roll:

Ismét lezajlik egy VB a magyarok nélkül. Ez már nem újdonság. Koemant szvsz nem fogják kirúgni mivel nyáron hosszabbítottak vele a 2012-es kontinens viadal végéig. DE! Ebben a keretben úgy ahogy van nagytakarítást kell végezni.

A védelembe Juhász mellé kell egy biztos ember. Mondjuk Mészáros a DVSC-ből vagy mondhatnám a jelenleg az U20-as VB-n tartózkodó Debreczenit vagy Szabó Jánost.

Koman személyében pedig meg lenne az igazi vezér a középpályán. De például Gosztonyi sem egy ügyetlen srác. Dzsudzsák szerintem maradhat. Dárdai, Tóth Balázs, Halmosi mehet. Husztit, Hajnalt és Gerát luxus lenne elengedni. Párszor le kéne ültetni őket a padra és talán a következő meccsen már jobban hajtanának. Buzsákyban meg egy kicsit jobban is bízhatna a "mester".

A csatársorban meg Sanyi mehet. Annyi jobb magyar csatár él a földön és eddig egyet sem vett észre Koeman. :lol: Sorolnék párat: Rudolf ( őt észrevette :D ) , Németh, Priskin, Kabát, Futács, Szalai, ( bár én még sokat nem láttam játszani de azt mondják ígéretes tehetség).

A fent említett nevek egytől-egyig tele vannak önbizalommal amit vagy az U20-as VB-n szereztek ( Gosztonyi, Debreczeni, Németh, Futács, Koman, Szabó) vagy a klubjukban( Mészáros, Rudolf).
Kedden pedig HAJRÁ MAGYAROK!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.10.11. 01:04:22

danikaa10 írta: Jó azért elképzelehtő, hogy egy kissé erősebb válogatottal Ő is jobb eredményeket ért volna el.

Nem kell úgy csinálni mintha az edzők hibája lenne, egyesek kivételével ez a válogatott elég selejt.
Sztem ő hívta össze a válogatottat. :roll: Akkor meg a saját hibájából nem tudunk nyerni. Sanyika mit keres ott? Ez is az ő hibája, nem csak az, hogy nem tudunk támadólag fellépni...
Fecooo írta:összegezném Koeman munkáját, ahogy én láttam:

pozitívumok:
-kevés gólt kaptunk
-a kötelezőket hoztuk

negatívumok:
-bravúrosan sikerült az eddig is gyenge támadójátékunkat teljesen leamortizálni, kvázi a támadás, mint fogalom mintha tabu lett volna nála...
-a "csodálatos" játékosok reaktiválása: Gyepes, air-Sanyi, Vanczák, Dárdai
- a kezdőtizenegyünk nagy része meccsen akkor szerepel, ha válogatott meccs van...(nonszensz...)
-tehetségeket tesztelni esetleg? naaaaaneeeeemááá, mit gondolunk mi???
-utsó lehetőségünk megőrizni az esélyt a VB-re jutásra, mit csinál: kiküld egy olyan kezdőt, ami tipikusan olyan összeállítás, hogy Mari néni is így állíthatta volna össze,(persze, ha már évek óta olvas sportrovatot a napi újságjában...)
-teljesítmény alapján legyen vki kezdő? hát mi teljesen hülyék vagyunk! ő megmutatta, hogy "nevek" alapján kell azt összeállítani...(Huszti meccshiánnyal küszködik, Buzsáky formában van, erre a 67. percben került sor a cserére...)

a végére egy jól ismert rigmus: "kisteleki takarodj!"

Hajrá U20-as válogatott! Hajrá magyarok!
Ennyi! Tökéletes összefoglalása a dolgoknak. Szép lassan épült le a csapat egyelőre a keze alatt. Részemről elküldeném Kistelekit, meg Koemant és hoznám Sisát, vagy Egervárit és adnék nekik legalább 2 évet, hogy az első normális mecset játssza a válogatott. Ha a 3. évben is bénáznánk, akkor váltanék...
geridoss
Director del Fútbol

2009.10.11. 00:47:30

caskbarca írta:nem lehet legalább 45 percet adni pl.: Némethnek, Szabicsnak, Futácsnak, Szalainak stb.
Németh meg Futács most épp nem érnek rá hál'istennek. :D

Ez valami katasztrófa volt :( Ezen a meccsen konkrétan MEGINT nem csináltunk semmit. Én végignéztem, de egy pozitívumot nem tudok mondani. Az első gól megint hatalmas hiba volt, a harmadik úgyszintén... Kapura lőttünk vagy háromszor. Így nem lehet meccset nyerni, mit akarunk a VB-vel? Majd a "kicsik" megmutatják, hogy kell játszani ezt a sportágat! Igazán példát vehetnének róluk Geráék is... Küzdeni akarásból Komanék ötösre vizsgáznak, hosszabbítás utolsó perceiben két gólt is szerezni (jó, emberelőnyben, de akkor is!!). Nagyon remélem, hogy ők nem ragadnak le a mostani nagy válogatott szintjén.

Ne értsetek félre, nincs nekem bajom a magyar játékosokkal. A taktika, és a hozzáállás nem tetszik, de az nagyon nem. Ezzel a kerettel többre hivatott lenne a csapat...

Nem csalódtam megint 4 védő, 2 védekező kp, és 1, csak 1 csatár kezdett... De miért??? Ha már az X sem lett volna jó, mi értelme HAT védekező felfogású játékossal kezdeni? Most így jobb, hogy kikaptunk 3-0-ra? Inkább lett volna 6-0, de veszélyes magyar támadójáték... Most már mindegy-mindegy alapon REMÉLEM kiütjük a dánokat... HAJRÁ MAGYAR VÁLOGATOTT, HAJRÁ U20!!!
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
mvik
Jugador d'estrella

2009.10.11. 00:30:23

Hát szerintem a magyar válogatott elmúlt 3 meccsén mutatott játéka egy nagy 0 volt. Nem tudom megérteni a Koemant se, h mi a francért játszat még mindig ilyen védekező csapatot amikor az elejétől fogva támadni kellett volna. Ez a Gera egy nagy rakás [auto_cenzúra], hiába lő időnként nagy gólokat a klubcsapatában, a válogatottba rendre rosszul játszik. Simán be lehetne hívni valaki mást helyette, mert a jobb oldalunk nagyon gyenge. Pl. szerintem simán be lehetne hívni jobb középpályás posztra a Simeket, gyors mint a villám és még elég jó beadásai is vannak. A másik meg, h állandóan behívja a bő keretbe a Kabátot, de utána mindig ki is rakja, pedig [auto_cenzúra] jól játszik a bajnokságba (jó itt most lehet mondogatni h mit ér egy [auto_cenzúra] magyar bajnokság, de ő legalább rendszeresen játszik és megy neki, legalább 1 meccset megérdemelt volna h bizonyíthasson). És a középpályára is lehetne jó játékosokat behívni pl. Tisza, Tőzsér; ők legalább tudnak jól passzolni nem úgy mint ez a balek Tóth Balázs. Na mindegy azért annak örülök, h a fiataloknak jól megy, legalább az látszik, van jó utánpótlás.
mvik
Válasz küldése