2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Egész pontosan 8!Rivaldo11 írta:...Ehhez képest a keretedben 4 u20-as található...caskbarca írta:Szerintem a fél csapatot el kéne küldeni a [auto_cenzúra]. Én szinte az egész Magyar válogatottat az U20ból állítanám össze.
Nem kell ebből a csapatból kiemelni senkit. Egész egyszerűen ezt a csapatot kell indítani a selejtezőkön. Attól még az Olimpiai részvétel is összejöhet (n nem mintha számítana bármit is). Nem egyedüli eset. 1996-ban pl. az olimpiai futballtorna első három helyezettje szinte a nagyválogatottjával vett részt a tornán.( Nigéria, Brazilia, Argentina.)barca99 írta:Az kéne még, hogy ezt a generációt elrontsuk a felnőtt válogatottal. Az Olimpiáig minimum egyben kellene tartani ezt a társaságot.
Én azon a véleményen vagyok, hogy ha most kivesznek 4-5 jó játékost az U20-as csapatból, akkor abból az égvilágon senki nem fog profitálni. Majd ha egy normális bajnokság kis- és középcsapatainak stabil emberei lesznek ezek a srácok, akkor lehet rájuk válogatottat építeni. Addig szeritem eredménytelen lenne.
Mellesleg a mostani a keretből én is csak Juhászra, Dzsudzsákra, Gerára, Buzsákyra, Babosra, és talán Vadóczra és Husztira számítanak és vérfrissítés során.
...Ehhez képest a keretedben 4 u20-as található...caskbarca írta:Szerintem a fél csapatot el kéne küldeni a [auto_cenzúra]. Én szinte az egész Magyar válogatottat az U20ból állítanám össze.
Elmondanám az én kis keretemet ha nem baj:
Hihetetlenül jó cikk!Én is csak annyit tudok mondani,hogy mindenki olvassa el!gekkodan írta:http://nst.blog.hu/2009/10/10/u20_as_vb ... ore1441261
Mindenkinek kötelező olvasmány, főleg a tegnapi meccs tükrében. Még inkább azoknak, akik a bíróval és egyéb szépséggel jöttek a továbbjutásunk után.
Nagyon jó cikk!
Sztem ő hívta össze a válogatottat.danikaa10 írta: Jó azért elképzelehtő, hogy egy kissé erősebb válogatottal Ő is jobb eredményeket ért volna el.
Nem kell úgy csinálni mintha az edzők hibája lenne, egyesek kivételével ez a válogatott elég selejt.
Ennyi! Tökéletes összefoglalása a dolgoknak. Szép lassan épült le a csapat egyelőre a keze alatt. Részemről elküldeném Kistelekit, meg Koemant és hoznám Sisát, vagy Egervárit és adnék nekik legalább 2 évet, hogy az első normális mecset játssza a válogatott. Ha a 3. évben is bénáznánk, akkor váltanék...Fecooo írta:összegezném Koeman munkáját, ahogy én láttam:
pozitívumok:
-kevés gólt kaptunk
-a kötelezőket hoztuk
negatívumok:
-bravúrosan sikerült az eddig is gyenge támadójátékunkat teljesen leamortizálni, kvázi a támadás, mint fogalom mintha tabu lett volna nála...
-a "csodálatos" játékosok reaktiválása: Gyepes, air-Sanyi, Vanczák, Dárdai
- a kezdőtizenegyünk nagy része meccsen akkor szerepel, ha válogatott meccs van...(nonszensz...)
-tehetségeket tesztelni esetleg? naaaaaneeeeemááá, mit gondolunk mi???
-utsó lehetőségünk megőrizni az esélyt a VB-re jutásra, mit csinál: kiküld egy olyan kezdőt, ami tipikusan olyan összeállítás, hogy Mari néni is így állíthatta volna össze,(persze, ha már évek óta olvas sportrovatot a napi újságjában...)
-teljesítmény alapján legyen vki kezdő? hát mi teljesen hülyék vagyunk! ő megmutatta, hogy "nevek" alapján kell azt összeállítani...(Huszti meccshiánnyal küszködik, Buzsáky formában van, erre a 67. percben került sor a cserére...)
a végére egy jól ismert rigmus: "kisteleki takarodj!"
Hajrá U20-as válogatott! Hajrá magyarok!
Németh meg Futács most épp nem érnek rá hál'istennek.caskbarca írta:nem lehet legalább 45 percet adni pl.: Némethnek, Szabicsnak, Futácsnak, Szalainak stb.