Mihu írta:A focink is mindig a támadásra épült. Most meg.......Kiállunk 5-6 védekező szellemű játékossal, meg egy csatárral, aki ugatja a focit.
Itt a pont. Nem is fűznék ehhez semmit, picit még elemezgetnék.
Király Gabira szerintem egy szavunk sem lehet, ha nem ő védett volna, meggyőződésem, hogy már az első félidőben 4-5 gólos zakóba szaladunk bele. Annyira jellemző ez rá egyébként. A meccs kétharmadában úgy véd, hogy Chuck Norris sem rúgna neki gólt, az utolsó 15-20 percben meg összehozza az év bakiját.
Bodnár nekem gyenge volt, súlytalan, csakúgy mint a túloldalon Bodor.
Vanczák vicc, szerintem innen a fórumról is sokan lefutnák, nem értem, hogy miért kell erőltetni.
Horváth Gabi nekem tetszett, bár Vidista vagyok, picit lehet hazabeszélek. Amikor lehetett, próbált előre játszani, volt 1-2 szép hosszú passza, meg elég jól fejel, szvsz megbízható játékos.
Juhász posztja nókomment kategória, de miután hátrament Horváth mellé, egész jó lett a védelmünk.
Vadócz kb 2x ért labdához, először a 20. percben, akkor vettem észre, hogy pályán van.
Koman is tetszett, bár még fiatal, sokat fejlődhet. Amolyan Gera poszton játszott, de Zolinál azért még jóval gyengébb. Mindenesetre, én tuti, hogy adnék még neki esélyt. Koemannál félő, nem így lesz.
Dzsudzsákban nem csalódtam, ő megtette a tőle telhetőt, ebből a keretből messze a legjobb játékos.
Husztitól azért jóval többet vártam, kicsit olyan bele.rok az egészbe, alibi, hátrapasszok tönkelege, nem vagyok vele elégedett. Ő ennél többet tud.
Torghellére meg igazából nem bírok haragudni. Rajta legalább látom, hogy küzd, hajt, és viszi a szíve. Az, hogy ennyit tud, az már egy más kérdés. Nem válogatott szint, de ő legalább kiteszi a szívét a pályára.
Tőzsér egy hihetetlen alibi játékos, észre nem vettem a második félidőben, csak mikor odaállt 1 szabadhoz a félidő közepén. Németh elég súlytalan volt, bár azért sajnáltam a srácot, mikor beleszálltak.
Én egy ilyen válogatottat szeretnék már végre látni:
----------------Gulácsi----------------
-Bodnár ---Juhász---Horváth--passz
----------------Vass Á.----------------
-Gera---Koman/Hajnal--Dzsudzsák-
------------Németh---Futács----------
Balhátvédnek elképzelni nem tudok senkit jelen pillanatban, Bodorban bíztam, de ha ennyit tud, akkor köszönjük szépen, nem.
Legalább kipróbálhatnánk ezt, veszíteni nem hinném, hogy veszítenénk vele.
Csak könyörgöm, Vanczákot, az alibi Tőzsért, és társait, felejtsük már el.