Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.06.05. 13:19:00

Na nemsokára kezdünk a Hollandok ellen. Semmi jel nem utal arra, hogy itt meglepetést tudnánk okozni, talán épp ezért bízok egy x-ben. :)

NSO szerint valami ilyesmi lesz ma a felállásunk:

------------------Fülöp----------------
-Bodnár--Juhász--Horváth-Vanczák
----------------Szélesi----------------
-Huszti-------------------------Bodor-
----------------Dzsudzsák------------
---------Torghelle----Priskin---------

Érdekes. Valahogy gondoltam, hogy Koemannak ennyi volt a fiatalítás. Bodor balszélső. Vanczák a védelemben. Szélesi vkp. Hát nemtudom. Legalább 2 csatárral játszunk. Habár, ez csak várható összeállíás. Remélem, 1 gólt minimum összehozunk.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Mihu
Director del Fútbol

2010.06.03. 11:58:45

http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... k-2031112/

Ez a nyilatkozat kissé kiverte nálam a biztosítékot. Az újságíró egy kicsit ráhúzta a vizes lepedőt Kúmanra. Mikor a holland nagy fölényesen mondja hogy kik játszanak alapembert a klubjukban, az újságíró utána meg még felsorol 2-t...Király Gabinál szerintem csak azért mondta hogy ne felejtsük hogy Bundesliga 2, mert eléggé beégett és valamit mondani kellett.

Amúgy meg ha az a problémája, hogy sokan nem játszanak a klubjukban...miért nem hív be olyanokat, akik játszanak? Nem hiszem hogy 20 magyar játékos van az egész világon...

Ez a válasz meg....

"Nem az számít, hogy papíron hány csatár tartózkodik a pályán, hanem az, hogy támadószellemben futballozik-e a csapat vagy sem"

Így van, nem ez számít...viszont a magyar válogatott mindenben játszik, csak támadószellemben nem....
Kép
Devid16
Jugador d'estrella

2010.05.30. 23:58:05

Hát nemtudom mi a véleményetek, de nekem egyvalami jut erről eszembe
http://www.youtube.com/watch?v=GbnTC8DNLZc sztem ez most is élő probléma :D Amúgy tényleg szégyen ez ami a válogatottnál megy. Azt nem értem miért kell ide külföldi edző. Nekem ez is szúrja a csőröm eléggé. Miaz, hogy szövetségi kapitány kap egy nagy valag lóvét és nem megy ki meccsekre meg nincs Mo.n. Hát sztem ez is vicc kategória. Na meg akik bukottak azokat miért kell erőltetni. Sztem Gulácsi-Debreceni-Kádár-Koman-Gosztonyi-Dzsudzsi-Szalai-Németh gerincre lehet építkezni...kiegészítve pár jobb képességű tapasztalt játékossal(Gera-Vadóc-Juhász). De mindenesetre elég már ebből, hogy namajd idén na majd most megmutatjuk...kicsi már unalmas. De ettől függetlenül le fogok ülni megnézni a meccset és szurkolni a csapatnak. Mert nincs annál szebb mint a hideg sör mellett megbeszélni a szövetségi kapitány haverokkal mit kéne csinálni :lol: További szép estét
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.30. 21:55:52

http://www.pixter.hu/video?id=21032

Koman Vlaidmir nyilatkozata szimpatikus,és tetszik. Ilyen hozzáállás kell.
Rinku
Director del Fútbol

2010.05.30. 15:46:04

Öreg, tanulj már meg írni, a szemem kifolyik...

Mellesleg nincs mondanivalóm a tegnapi meccsel kapcsolatban, talán csak annyi, hogy K*RVA GYENGE!!! Ezzel szerintem kifejeztem mindent, amit ki lehetett. Peace.
Football, bloody hell. /SAF/
messiisten
Barça B

2010.05.30. 15:16:13

Itt nem csak a fiatalokat kell hozni mert ezekről fiatal korukban mind mondták h így nagy sztárok lesznek úggy nagy zstárok lesznek.

Én eddig Koman-ban láttam olyat aki nem is a válogatotba való mert tudása jóval nagyobb mint a mi csapatunké. A Német Krisztián őt meg szerintem minden meccsen játszatni kéne. Olyan gyors és teknikás amiről Torghelle nem is álmodhat. Hát Krisztián cipőjéhez nem érhetne a szerencsétlenje. És a Dzsudzsák Balu. Neki meg inkább a szélről kéne indulni mert nagyon jól cselez. Sztem Cannavaro még mindig a szöglet zászlónál keresi a labdát mert úgy át vágta. Na meg a Gera Zoli. Tény a Fullhamben könyeb de itt is megálná a helyét. Ha jól számolom ez öt mezőnyjátékos aki a válogatottban szerintem még kiemelkedőbb teljesítményt nyújthatna.És van egy remek Fülöp Mártonunk is aki szintén ide illik mert remek kapus. Ha meg vele valami gáz lenne sárült stb. ott van a Gulácsi. Már 6 játékos a 11 ből aki tényíleg képes lenne pár kisebb meccset eldönteni, mert ők a nagy csaptok ellen pl.: majd Hollandia ott is megálnák a helyüket.
kabekabe
Entrenador del Barça

2010.05.30. 14:35:00

Én tegnap komoly mérlegelés után végül megnéztem a mérkőzést. Szerencsére. Szerencsére, mert így megbizonyosodhattam róla, hogy a keret fele nem alkalmas arra, hogy a magyar válogatottban játsszon.

Thorgellét mindig utáltam, tegnap nem volt jó labdaérintése.

Vanczák, Szélesi, Horváth, Thorgelle egyértelműen alkalmatlan, ezt nem hiszem, hogy sokan vitatnák. Én gy gondolom sokkal átfogóbb reformra van szükség!

Először megfelelő anyagi háttér kell a klubnak, én szívből gyűlöltem Kisteleki urat, de legalább az anyagi helyzet jobb lett. Másodszor az utánpótlásra kell fektetni a hangsúlyt, mostanában ez is megindult(Puskás, Sándor akadémiák). Harmadszor kell egy bajnokság, melyben komoly pénz van, melyben a csapatok a saját neveléseikre építkeznek, melyben koncepciója van egy csapatnak, s nem össze-vissza igazolnak.

Negyedszer kell egy olyan edző, aki képes túllépni azon, hogy JELENLEG ki a jobb, vagy ki a nagyobb név. Egy olyan edző, aki 2014-2016 köré építi a csapatát. Nem fogok nevet mondani, nem is nagyon tudok így elsőre.

Mert igenis, nem kell nekünk(a fent felsoroltakon kívül) Bodnár, Bodor, Dárdai, Király, Priskin, Laczkó, Lázok, stb. Sőt megkockáztatom Gera sem feltétlen kell. persze egy-két rutinosabb játékos kell(Huszti, Juhász, Hajnal, lassan Dzsudzsák), melléjük kellenek a fiatalok. Szalai, Kádár, Koman, Gulácsi, Fülöp, Németh, Futács, Balajti, Elek, Debreceni, stb. Egy rájuk épített csapat képes lehet egy 2014-es VB-re is akár!
HAnonymus
Entrenador del Barça

2010.05.30. 14:34:43

A játék az szóra sem érdemes. Nekem összesen egy dolog nem világos. Mindenki tudja hogy 99,99% valószínűséggel $zart fogunk csinálni. Ennek ellenére:
1) A szövetség gondolkodás nélkül arcátlanul magas jegyárakat állapít meg.
2) Tízezer (az nso szerint 14000) marha képes volt ezért a meccsért alsó hangon 3000 forintot kiadni.

Mikor érti már meg a szövetség hogy ez a "játék" amit nyújtunk, egyszerűen NEM ÉR ENNYIT? Én szívesen mennék magyar válogatottmeccsre, de sajnálok 3 ropit kiadni azért, hogy a helyszínről lássam hogy újból kilátástalan játékkal szívunk, bárkitől.

Mikor jut már el addig a szurkolótábor hogy nekik ez a teljesítmény nem ér ennyit? Meddig kell még süllyedni hogy ne vegyék meg a jegyet?

Szerintem a reális ár ezért a produkcióért 1000 forint környékén van, aztán pedig, ha TARTÓSAN jó teljesítményt tud nyújtani a csapat, akkor el lehet gondolkodni, hogy felemelik, mert mégiscsak többet ér.

Viszonyítási alapnak ott van a fehérvári hokicsapat, izgalmas meccseket játszanak az osztrák bajnokságban, otthon senki ellen sem esélytelenek,
és 700 a diákjegy, 1000 meg a felnőtt álló. A focin miért nem?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára HAnonymus 2010.05.30. 14:35:33-kor.
espa11
Jugador del Barça

2010.05.30. 14:06:55

Kúmannak lefőtt a kávé, egyre biztosabbnak tűnik,hogy már csak 1 meccse van. Utána elő kell szedni azokat akik kinevelték és dolgoztak a mostani fiatalokkal. Egervári ,Sisa. Nem hiszem,hogy velük rosszabbak lennénk. El kell felejteni a mostani keret felét,és fiatalítani. Nem bonyolult dolog ez csak valakinek be kéne azt vállalni amit máshol simán meghúznak. CSAPATOT ÉPÍTENI ÉS NEM AZT POFÁZNI ,HOGY MOST MÁR KIJUTUNK IDE MEG ODA.
Elfogjuk pocsékolni a Vb bronzérmes csapatunkat,ezeknek a srácoknak már játszani kell. Nem a SANYIVAL,Dárdaival,Bodnárral,Horváttal kell a jövőt tervezni.
socio66

2010.05.30. 13:54:22

Én azt se bánnám,ha a Debrecen adná az alapot a válogatottnak,kiegészülve a Fülöp-Juhász-Gera-Vadócz-Dzsudzsák ötössel, plusz a fiatalokkal,Komannal, Némóval, Gosztonyival, Debreczenivel, Gulácsival és Futáccsal.
És elfelejtenénk végre Torghellét,Vanczákot,Bodort,az alibiző Hajnal-Huszti párost,Halmosit,Tőzsért,Tóth Balázst,meg a többi középszerű,fejlődésre alkalmatlan játékost.
Csak legyen már valami változás,nem igaz,hogy nem mozdulunk semerre. Ott vannak követendő példának a szomszédaink,tanulhatnánk tőlük.
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.05.30. 11:08:57

A tegnapi meccs siralmas volt, ismét. Többször felmerült bennem a kérdés egyébként hogy ezt komolyan gondolják?! :shock:
Egyetlen egy szépen végigvitt támadásunkra sem emlékszem. A németeknek 190 centis emberei vannak, erre elkezdjük felívelgetni a labdákat Sanyinak, aki mellesleg egy....inkább hagyjuk!
És már azt is nagyon unom hogy 1 csatárunk rohangál fent állandóan, és nem kap megfelelő segítséget. Nem értem miért kell ennyire passzívan játszani egy barátságos meccsen. Ha Koeman csak egyszer is bevállalná a 2 csatáros játékot, biztos vagyok benn hogy megvilágosodna. Amúgy az is furcsa hogy holland létére nem preferálja a támadójátékot.

Védelem: Ugyancsak nulla! Úgy futottak át rajtunk, ahogy csak tudtak, hozzáteszem félgőzzel játszva. Bodort állandóan kijátszották, Vanczák mellett meg állandóan elfutottak.Juhászt meg mi a fenének kellett középen játszatni?! Mintha nem lenne oda elég emberünk. Nem is értem :roll:

Kapus: Le a kalappal. Király tegnap csúcsformát futott, de nem csodálkoznék ha elmenne a kedve egy időre a védéstől ezt a védelmet látva. Ezen a poszton áll a legjobban a válogatott. Megvan a rutin (Király) a tehetség(Gulácsi) és van egy Fülöpünk is.

Középpálya: A tegnapi gyengébb játékától függetlenül én továbbra is erőltetném Komant! Nagy tehetség a srác és ezt ki kel tudni aknázni. Tegnap ugyan neki sem ment,de lesz ez még jobb is.

A "jövő" válogatottját nem tervezgetném, mivel ami a válogatottnál megy annak nincs jövője. Gyökeres változások kellenének ahhoz hogy a jövőről beszélhessünk! :roll:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.05.30. 01:33:34

barcaloki írta:Ha már jövő válogatottja, akkor:

Fülöp - Bodnár, Juhász, Debreceni, Halmosi - Gosztonyi, Vadócz, Gera, Dzsudzsák- Koman - Németh :D
Halmosi helyett mondjuk Lackó vagy Leo, Bodnár helyett is találni kéne egy fiatalabb jobbszélsőt, de amúgy nem bánnám ha ezt a névsort egyszerre látnám fent.
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
barcaloki
Jugador del Barça

2010.05.30. 01:15:24

Ha már jövő válogatottja, akkor:

Fülöp - Bodnár, Juhász, Debreceni, Halmosi - Gosztonyi, Vadócz, Gera, Dzsudzsák- Koman - Németh :D
Mikaos
Director del Fútbol

2010.05.30. 00:00:08

Messa írta:
Mihu írta:A focink is mindig a támadásra épült. Most meg.......Kiállunk 5-6 védekező szellemű játékossal, meg egy csatárral, aki ugatja a focit.
Itt a pont.
Az, hogy a focink mindig is a támadásra épült, annak volt köszönhető, hogy olyan képességű játékosaink voltak, akik ezt végre tudták hajtani. Amennyiben szerényebb képességűek, akkor piszok nehéz támadó-focit játszani. A fejlődés látszik, de még mindig nem eléggé - a jelenlegi keret fele kutyaütő. Sajnos csak abból lehet dolgozni, ami rendelkezésre áll. Mindegy, hogy ki a szövetségi kapitány.

Ahhoz, hogy sikeres legyen a válogatottunk, még legalább 3 Juhász Rolandra és 3 Dzsudzsák Balázsra lenne szükség - ez elég lenne arra, hogy a selejtezők második helyéért (!!!) harcba szállhassunk komoly szándékkal. Azonban a jelenlegi helyzet azt mutatja, hogy van 1 db Juhász és 1 db Dzsudzsák, illetve van két-három ígéretes fiatal játékos, akik -bár az ifjúsági válogatottban bizonyítottak egy tornán- saját klubjukban alig kaptak még lehetőséget. Előbb ott kell utat törniük maguknak, nem pont a válogatottban...azt hiszem, ez egyértelmű (legalábbis a világ minden táján így művelik).
Ezeket a folyamatokat valamilyen szinten meg kell várnunk (ha tényleg bízhatunk ebben az U-21-es generációban, mert még ez sem bizonyos), nem rohanhatunk elébe a dolgoknak.

Megértem, hogy páran idegesek már a helyzettől (én már megszoktam, úgyhogy nem fogom idegelni magamat), de azt be kell látni, hogy rövid távú megoldások (pl. edző leváltása) egyáltalán nem fognak automatikusan VB/EB-helyet jelenteni. Sokkal súlyosabb a probléma, mint hogy (ÁLLANDÓAN) egy embert kelljen megnevezni. Mert, ha emlékeztek, ugyanez volt az előző edzőinknél is, Matthäusnál és Várhidinél is, hogy csak a legfrissebbeket említsem. Nüansznyi hibákat vétenek ezek az edzők, de itt alapvető gondok vannak, nem pedig az, hogy most 1 vagy 2 csatárral játszunk... -> lásd spanyol válogatott az EB-n, édes mindegy volt, hogy hány csatárral játszottak, mégis megnyerték a tornát.
szajko
Director del Fútbol

2010.05.29. 23:12:00

Messa írta: ----------------Gulácsi----------------
-Bodnár ---Juhász---Horváth--passz
----------------Vass Á.----------------
-Gera---Koman/Hajnal--Dzsudzsák-
------------Németh---Futács----------
Balhátvédnek ott van Laczkó vagy Halmosi.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.05.29. 22:51:07

Mihu írta:A focink is mindig a támadásra épült. Most meg.......Kiállunk 5-6 védekező szellemű játékossal, meg egy csatárral, aki ugatja a focit.
Itt a pont. Nem is fűznék ehhez semmit, picit még elemezgetnék.

Király Gabira szerintem egy szavunk sem lehet, ha nem ő védett volna, meggyőződésem, hogy már az első félidőben 4-5 gólos zakóba szaladunk bele. Annyira jellemző ez rá egyébként. A meccs kétharmadában úgy véd, hogy Chuck Norris sem rúgna neki gólt, az utolsó 15-20 percben meg összehozza az év bakiját.

Bodnár nekem gyenge volt, súlytalan, csakúgy mint a túloldalon Bodor.

Vanczák vicc, szerintem innen a fórumról is sokan lefutnák, nem értem, hogy miért kell erőltetni.

Horváth Gabi nekem tetszett, bár Vidista vagyok, picit lehet hazabeszélek. Amikor lehetett, próbált előre játszani, volt 1-2 szép hosszú passza, meg elég jól fejel, szvsz megbízható játékos.

Juhász posztja nókomment kategória, de miután hátrament Horváth mellé, egész jó lett a védelmünk.

Vadócz kb 2x ért labdához, először a 20. percben, akkor vettem észre, hogy pályán van.

Koman is tetszett, bár még fiatal, sokat fejlődhet. Amolyan Gera poszton játszott, de Zolinál azért még jóval gyengébb. Mindenesetre, én tuti, hogy adnék még neki esélyt. Koemannál félő, nem így lesz.

Dzsudzsákban nem csalódtam, ő megtette a tőle telhetőt, ebből a keretből messze a legjobb játékos.

Husztitól azért jóval többet vártam, kicsit olyan bele.rok az egészbe, alibi, hátrapasszok tönkelege, nem vagyok vele elégedett. Ő ennél többet tud.

Torghellére meg igazából nem bírok haragudni. Rajta legalább látom, hogy küzd, hajt, és viszi a szíve. Az, hogy ennyit tud, az már egy más kérdés. Nem válogatott szint, de ő legalább kiteszi a szívét a pályára.

Tőzsér egy hihetetlen alibi játékos, észre nem vettem a második félidőben, csak mikor odaállt 1 szabadhoz a félidő közepén. Németh elég súlytalan volt, bár azért sajnáltam a srácot, mikor beleszálltak.

Én egy ilyen válogatottat szeretnék már végre látni:

----------------Gulácsi----------------
-Bodnár ---Juhász---Horváth--passz
----------------Vass Á.----------------
-Gera---Koman/Hajnal--Dzsudzsák-
------------Németh---Futács----------

Balhátvédnek elképzelni nem tudok senkit jelen pillanatban, Bodorban bíztam, de ha ennyit tud, akkor köszönjük szépen, nem.

Legalább kipróbálhatnánk ezt, veszíteni nem hinném, hogy veszítenénk vele.

Csak könyörgöm, Vanczákot, az alibi Tőzsért, és társait, felejtsük már el.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Barcaforever2626
Jugador del Barça

2010.05.29. 22:43:09

papek89 írta:Ahogy látszott a mai meccsen MEGINT 0 támadójáték.
De hogy miért?
1. Alkalmatlan az edző a feladatra.
2. Ide nem illő játékosokkal van tele ez a hulladék válogatott. Vagy olyanok, akik lesz.rják az egészet, vagy olyanok, akik nem alkalmasak ide.
3. Nincs klasszis játékosunk. ( Gera lenne, de hát ő nincs, meg Hajnal is sérült )
Meg mi a frásznak játszik mindenki más helyen, ha nem is az a posztja?
Szóval a lényeg, látni lehetett az arcokon jó pár játékosnál, hogy csak nyűg nekik a válogatott. De az ilyen minek megy akkor oda?
Hät ez jo kerdes minek megy oda..Azert mert a penzröl szol az egesz,mindenki megkapja a kis jussät (eddzövel az elen)de az eredmeny levan fosva..En päros läbbal rugnäm ki ezt a kumant vagy kit,evek ota nem megy ezekkel az emberekkel..Ki az a szakember aki Torgelle,Kiräly..stb emberekkel akar kijutni Eb-re??Meg gerät elhajtani,hät nem normälisak..
"Ebben a csapatban az emberi érték ugyanannyira fontos, mint a futballtudás." -PIQUE
geridoss
Director del Fútbol

2010.05.29. 22:39:56

0-3 után milyen vidáman nyilatkozott a holland úr...
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
papek89
Jugador d'estrella

2010.05.29. 22:34:42

Ahogy látszott a mai meccsen MEGINT 0 támadójáték.
De hogy miért?
1. Alkalmatlan az edző a feladatra.
2. Ide nem illő játékosokkal van tele ez a hulladék válogatott. Vagy olyanok, akik lesz.rják az egészet, vagy olyanok, akik nem alkalmasak ide.
3. Nincs klasszis játékosunk. ( Gera lenne, de hát ő nincs, meg Hajnal is sérült )
Meg mi a frásznak játszik mindenki más helyen, ha nem is az a posztja?
Szóval a lényeg, látni lehetett az arcokon jó pár játékosnál, hogy csak nyűg nekik a válogatott. De az ilyen minek megy akkor oda?
Gali
Capitá del Barça

2010.05.29. 22:33:20

Remélem Csányi első lépése az lesz, hogy kirúgja ezt az idióta Koemant.
Legalább a hazai meccseinken próbáljunk meg támadni és úgy kapura lőni, hogy eltaláljuk a kaput. Olyan nagy igény ez?
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
Barcaforever2626
Jugador del Barça

2010.05.29. 22:07:55

sziasztok..Hät ezert nem nezek magyar meccset,sajnos most kivetelt tettem.De minek.:( ennel unszinvonalasabb meccsett mär reg lättam..Ez a torgelle minek van itt??örület..ha lemennek a grundra itt ahol lakok,jobb embert tudnek szerezni a helyere..elkepesztö lätni hogy sehova nem tudunk fejlödni..jo,talän majd a fiatalok,de sajnos az meg odebb van.Megint csak tölteleknek leszünk ott a selejtezökön..Dehogy miert nem tudjuk mär elfelejteni az ilyen torgelle fele embereket,en nem tudom ki lät ebbe fantäziät...vicc az egesz.johogy nem hivjuk vissza illes belät..ezektöl meg az is kitelik...
"Ebben a csapatban az emberi érték ugyanannyira fontos, mint a futballtudás." -PIQUE
socio66

2010.05.29. 22:07:45

kúman,bammeg ásd el magad.
Nem elég,hogy amatőr játékosaink vannak,még a helyükön sem játszanak,mert kúman kísérletezik.
Kikísérletezi a legjobb,az egyetlen valamit érő védőnket a középpályára..
Bodnár baloldal,Vanczák jobb..egy csatár..
Mi az isten van itt?
B asz.ki csináljon már valaki valamit..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára socio66 2010.05.29. 22:08:39-kor.
d
Entrenador del Barça

2010.05.29. 22:01:38

CartmanBarca írta:Halkan jegyzem meg, hogy szerintem az U21-es csapatunk jobban helytállt volna a németek ellen. Kikaptak volna, de legalább tisztességgel.
Tisztességgel kétszer ennyire. Remek volt az U21 csapat VB szereplése, de ez egy egészen más szint. Némethen és Komanon is látszott, pedig ők messze kiemelkedtek abból a csapatból.
Hát ez van, próbálgattunk pár új felállást, nem jött be a taktika, reméljük erre Koeman is rájön...
Capon
Llegenda del Barça

2010.05.29. 21:56:48

Hát én nem is tudom mit mondjak. Lehet inkább semmit mert még az unokámat is kitiltják a fórumról. Ez valami fantasztikus volt.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
CartmanBarca
Jugador del Barça

2010.05.29. 21:50:48

Halkan jegyzem meg, hogy szerintem az U21-es csapatunk jobban helytállt volna a németek ellen. Kikaptak volna, de legalább tisztességgel.
Air Sanyi meg ismét szégyent hozott a címeres mezre. :roll: :roll:
Válasz küldése