2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez tény, de hát valamire kell vernie magát a magyarnak is, ha másra nem tudja. Ez mentalitás kérdése.Bányász írta:Azért volt ott nekünk egy Brazilia meg egy Uruguay elleni elég kemény meccsünk a döntő előtt.Gondolom elég fáradtan álltak neki a meccsnek.
Egyébként (és most biztos én leszek a hülye meg "a milyen magyar vagyok") de sztem már marha unalmas ez...
60 évvel ezelőtt volt az a meccs.És még mindig születnek róla cikkek stb stb.Közbe mondjuk az NSO-t szerintem szinte csak olyanok olvassák akiknek még a szülei sem éltek akkor...de ugyan ez van a 6-3-mal is...
Bocs az offért. Miért volt igazságtalan az idei VB döntő? Azt ne mondd már, hogy ezek a félvérek jobban megérdemelték volna...messideco írta:És majdnem meg is volt...
Puskás lőtt egy állítólagos lesgólt, de a németek egyik gólja előtt akadályozták Grosicsot a védésben, így azt a gólt nem kellet volna megadni.
A futball egyik legnagyobb igazságtalansága ez.(plusz az idei Vb-döntő)
Először is, üdv mindenkinek. Hosszú kihagyás után visszatértem.messideco írta:És majdnem meg is volt...
Puskás lőtt egy állítólagos lesgólt, de a németek egyik gólja előtt akadályozták Grosicsot a védésben, így azt a gólt nem kellet volna megadni.
A futball egyik legnagyobb igazságtalansága ez.(plusz az idei Vb-döntő)
Ha jól tudom, abban az időben nem számított doppingnak az a szer, tehát nem doppingoltak... Az alap, hogy csalással nyertek, de nem ez volt a csalás. Ha rosszul tudom akkor elnézést, de mi magyarok és az eégsz világ is tudja, hogy abban az időben Magyarország volt a világ legjobb futball válogatottja, tök mind1 a statisztikaLionel85 írta:Na kérem, doppingoltak a németek 1954-ben!
http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... n-2050283/
Jó tudni, hogy mi tisztán játszottunk a drogosok ellen úgy, hogy még 2-0-ra is vezettünk a döntőben. Így aztán érthető a nagy talpraállás. Csak az fáj, hogy már nem vehetik el ennyi év távlatából a világbajnoki címüket. Ezt sajnos a pályán kellett volna a magyaroknak megszereznie.
A védelemből sikerült kiemelned a leggyengébben muzsikáló játékost...FtcSikiHun írta:A védelem is elég gyenge volt, egyedül Vermes játéka tetszett, bár Laczkónak is volt pár jó felfutása, vagy éppen szerelése.
Elek sem volt rossz, főleg, az utolsó fél órában. Az a megindulás, testcsel, passz...zseniális.Királynak hál' istennek nem volt dolga.
Lipták, Elek, Vermes, Koman, Szalai. Hol voltak eddig. Csak Egervári vette észre, hogy ők is magyarok és játszhatnak a válogatotban. De ha nem is ő vette észre legalább volt annyira vagány hogy be merte tenni a válogatottba a 20 éves embereket.sjd írta:Ha csak annyival többet csinál Koemannál h behívja Szalait meg Komant a válogatottba, részemről már megértezsuni írta: Taktika semmi természetesen, a nagy Egervári az égvilágon semmit sem talált ki, csak van 2 jó formában lévő fiatal játékosa, és egy nagyon jó kis balszélsöje. ennyi.
Ha csak annyival többet csinál Koemannál h behívja Szalait meg Komant a válogatottba, részemről már megértezsuni írta: Taktika semmi természetesen, a nagy Egervári az égvilágon semmit sem talált ki, csak van 2 jó formában lévő fiatal játékosa, és egy nagyon jó kis balszélsöje. ennyi.
persze, az eredménynek tudok örülni. csak eleget néztem már ezt a magyar romhalmazt, hogy tudjam ez semmi. az olaszok elleni 2-2 után volt az hogy na végre valami, elkezdtem reménykedni, aztán nagy lebőgés. persze addig is csak lebőgés volt.zsuni,neked meg olyan pesszimizmus,meg lenézés jön át minden kommentedből,hogy az szörnyű,te tudsz valaminek örülni is?
csak kérdezem.
nem hiszem el hogy ennyi negatív,hozzád hasonló ember van. nézd már meg a teljes meccset,ne csak 10 percet..és számold már össze hány céltalan felívelés volt,egy kezed elég lesz,de lehet hogy sok is.culinho írta:Ezer éve nem néztem válogatot meccset, de San Marino után tegnap 10 perc erejéig bekapcsolódtam az első félidőbe. Engem teljesen kiborított, hogy nem merünk mit kezdeni a labdával, a kapus és a védők csak belerugnak egy nagyot, aztán reménykedünk, hogy majd lesz valami.
Szerintem az eredményt mindenki elismerte, s örül is neki!És beírom mégegyszer Finnország 64 Mo 51 a Fifa világranglistán!Ez csak a papíron erősebb ellenféllel szemben idegenben!És nagy vakítás, hogy javult a játék szerintem, de ettől függetlenül egy szikra felcsillant, s ilyenkor mindenki bizakodik!Azért itt vannak még húzós meccsek!Természetesen Hollandia ellen 0 pont a realitás!Oké bármi megtörténhet, kiállítás a hollandoknál vagy bbármi, de az papíron 0 pont!Moldova idegenben....húzós, svédek itthon meg pláne!Az viszont tényleg "előre lépés" lenne, ha 3ikok lennénk, bár az nem azt jelenti, hogy 3ik kalapba kerülünk automatikusan...Csak a köv EB selejtező sorsolásnál, ha jól tudom!De így is maradnak azok a problémák amik már jó ideje vannak, s semmi nem változik!És lehet írni, hogy pesszimista vagyok, vagy hogy nem értékelem a sikereket, de már nem tudok "hinni" a csodákban!Mivel a focink tudja mindenki milyen problémákkal küzd amiket néha elhomályosít egy-egy ilyen eredmény, majd jön a valóság!És tudom sokan írják más fórumon is, de tegyük fel 2ik vunk, s akarunk egy Jugo-t megint!Akkor én labdaszedő voltam az Üllőin, s soha életemben nem voltam annyira csalódott mint akkor!Ráadásul mostmár kiemelt PO van, szval még "makkolni" sem tudnánk....Kár ezen vitázni, szerintem semmi javulás nincsen, s a sokat kritizált Koeman is hozott ilyen eredményeket!Na de majd márciusban okosabbak leszünk!Hajrá fiúk ettől függetlenülZozzy 5 írta:A hibákat egy meccsen mindig észre kell venni eredménytől függetlenül, meg kell vizsgálni és el kell gondolkozni, hogyan lehetne kijavítani. Viszont a magyar válogatott mostani helyzetében, különösen egy ilyen győzelem után a hibák tényének közlése a játékosok felé nem lehet szemrehányó stílusú, mert most az nem vezet sehova. Ezért az olyan véleményeket itt, akik a hibákra hegyezik ki mondandójukat tévesnek érzem. Hegyezze ki Egervári normális stílusban a következő meccs előtti felkészülés során, miután gratulált a tegnapiért.
Valóban, ettől függetlenül van egy olyan érzésem, hogy most még sem ment volna pl a moldávok, vagy a finnek ellen. Nagyobb meccseket, mint ez a finn volt, vele nem nyertünk. Főleg nem az utolsó percben. A 6 pontunk lehet meg lenne. Esetleg 7. 9-re fogadni mernék, hogy nem.Mikaos írta:Ezt vele kapcsolatban pont rosszul hoztad fel, mert Koeman a legsikeresebb kapitányunk volt az utóbbi 24 évben, ha a pontokat nézzük...Kalap1988 írta:Miért nem te vagy a válogatott edzője, akkor több taktika lenneEmlékeztek egy bizonyos Koemanra. Na vele még nem lenne 6 pontunk se az biztos.
Csak a küzdésről és a hajtásról beszéltünk, semmi másról. Úgy hogy nem emeltem ki rossz embert. Valóban nem volt jó a játék tegnap, de végre így is tudtunk nyerni. Ez a profi mentalitás eddig hiányzott.Rivaldinho írta:Pont a legjobbakat emelted ki... Gera hiába hajtott, akkor egy rakás sz.r volt tegnap (is), ugyanúgy ahogy Juhász, és Laczkó! A védelem annyira rossz volt, hogy kár szavakat pazarolni rá. Ennek ellenére örülök, hogy nyertünk.. De csak azért, mert a mi csoportunkba van a 3 leggyengébb Európai válogatott kis túlzással.. Mert ha egy ilyen finn csapat nem tudta kihasználni a régen látott sza.r védelmünket, akkor még nálunk is rosszabbak... Elkeserítő.. Nagyon csalóka, hogy van 9 ponk.Mert ilyen rossz válogatottat mint a tegnapi, nem sokszor látni.. Hiába az akarás, ha nyögés a vége. Egervárit se tartom sokra. A tegnapi védelmet 1-1be ki kéne penderíteni!Kalap1988 írta:Gera hajt az idősebbek közül, ezen kár vitatkozni. Juhász a védelem esze és ereje, szintén hajt. A többiek pedig a kezdőből nem idősek. Nem véletlen, hogy a fiatalok kezdenek... Mattheus-nál lehet küzdés volt, de nem emlékszem így megnyert meccsre.
örüljünk, faze, h nyertünk végre egyszer tétmeccsen, nem tom hány év utánLionel85 írta:Kit akarnék mégis provokálni?antiimperialista írta:Lionel85, szerintem csak provokálni akarsz, ha nem, akkor viszont szomorú, hogy ennyire nem érted a focit...Téged?
Ugyanmár! Egyszerűen azt nem értem, hogy mindenki támadófocit ígért, ehelyett egy erősen döcögő meccset kaptam. Hogy nem értek a focihoz? Lehet. Nem lehet mindenki olyan agytröszt mint te...