Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Barca_10 írta:Van Bronckhorsté a legszebb,de úgy értem,hogy már csak a neve miatt is Messi vagy Robben fogja megkapni..
Méé nem Fradi?messideco írta:Bár most épp offolunk, én is beleszólok
Szerintem is Gioé kell legyen a díj. A tavaly le volt zsírozva, szép, hogy Real Madridos kellett megnyerje...
Vannak nagy szólók utáni gólok, bombák, de ajánlom figyelmetekbe, Burrows gólját, nem akármilyen, ettől függetlenük én is Gionak adnám, de talán esélyes még Altintop is.Varatrix írta:Nálam Van Bronckhorst a befutó...
Meg sem nézem őket. Én már Június óta biztos vagyok abban hogy Gio kapja. Nem elég hogy a gól szép de, itt nézik a meccs tétjét isbence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... k-2053025/
Ide rakom a Puskás-dí jelöltjeit, remélem nem baj![]()
Messinek és Robbennek is volt szebb találata is, de ők tudják...
Forlán, Robben + ((Rooney, Casillas))Subinho írta:Érdekes lehet az idei aranylabda!!! Csak gondoljátok végig:
Messi: fantasztikus szezonja volt, de a VB-je gyenge
Xavi: fantasztikus szezon és VB, de ősszel sok sérülés, kevesebb játék
Iniesta: tavasszal sérülések, de jó VB és most is az egyik legjobb
Sneijder: fantasztikus tavasz és VB, de most formán kívül
C.R.: gyenge VB, de most formában van
Más nem igazán jöhet szóba az első 5-be, de mi lesz a sorrend??????? Szívem szerint ezt a sorrendet állítanám... de nem ez lesz!!!
Sztem már decemberbe egyertelmű lesz. Xavi-Messi-Ini.. Classicot megkell nyomni!ab1daL írta:2011.jan.10. Legalábbis ekkor adják át a díjakat...:Poldi:.. írta:Mikor is lesznek eredményhirdetések?
igazából itt szerintem csak annyi a kérdés, hogy ki melyik sorozatnak mennyi jelentőséget tulajdonít. azt nyilván mindenki látta, hogy messi idén is mindenkinél jobb volt (így beleértve iniestánál is), és ebben az idényben is termeli a gólokat, de aki úgy gondolja, hogy a vébé évében nagyrészt a vébé számítson, annál elképzelhető, hogy a spanyol megelőzi az argentint.levproff írta:(Most lehet ezzel csak én vagyok így)
Biztos nagyon mérvadó lesz az nso szavazásIlúvatar írta:A 23 versenyben maradt jelölt közül ön kinek adna a 2010-es FIFA Aranylabdát?
Összes szavazat: 2590
Szavazás kezdete: 2010. 01. 01
Wesley Sneijdernek. - 27%
Xavi Hernándeznek. - 19%
hát ez nem túl jó...