2010.10.26. 15:43:13
Na, akkor egy észrevétel.
Sokaknál látom, hogy Iniesta megelőzi Messit. Most lehet, hogy Leonak nem ez volt a legjobb szezonja, de Őt másokhoz kell mérni, nem magához. Iniesta szerintem nem volt nála jobb ebben az évben, Messi rengeteg gólt lőtt és a játékára sem lehetett panasz. Míg Iniesta szerintem nem csinált többet. Talán a VB-n jobb volt, de ott sem sokkal, rádaásul Messi nem is a helyén játszott, ráadásul Ininek sem volt egy kielemkedő VB-je. Ezzel nem Iniesta ellen vagyok, mert egyik kedvencem, nagyon tetszik a játéka, de nem éreztem Őt jobbnak.
(Most lehet ezzel csak én vagyok így)
Amúgy nálam is Xavi a befutó.
Sorrend:
1. Xavi (Őt ugye mindannyian tudjuk, rengeteget melózik, és ahogy ő forgatja a játékot, az elképesztő. A VB győztes csapat motorja.)
2. Sneijder (Ő olyan, hogyha nem lett volna bent a válogatottja a VB-n az első háromba, és klubcsapatával mondjuk csak 2 trófeát nyert volna, akkor nálam TOP 10-be sem férne be.)
3. Messi (Rengeteg gólt lőtt, ez nagyon fontos, játékban is jól szerepelt, ha a VB-n kicsit jobban teljesített volna, akkor..)
A többit már nem írom, nálam nüanszok döntenek ott.
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!