Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Próbáltam nézni a szezont meg a VB-t is és akárhonnan nézem Ini 2 góljától eltekintve csak Villa rúgott gólt a VB a spanyol keretben magyarul végig lőtte őket a sorozaton. (bár Puyol is fejelt egyet)...S.Agüero írta:Villa mit keres ott a TOP 4-ben?Nálam ez a TOP 4 (nem sorrendben):
Messi, Villa, Forlán, Snejder![]()
Ezzel én is kiegyeznék!Fernando írta:Én ennek a sorrendnek örülnék a legjobban:
Xavi, Messi, Iniesta, Sneijder, Forlán.
Mennyiben fogadunk, hogy ott lesz az 50-ben? Mindig ott van, mégha semmit se csinál, ugyanúgy mint Kaká.wuwu írta:Gerard??????????????????Fernando írta:...
én értem, és tudom, hogy sajnos több esély van arra, hogy maradnak ennél a rendszernél, de ha valamikor akkor most lenne lehetőség ezen változtatni. persze örülnék, ha barca játékos kapná, de mégse érezném teljesen jogosnak, ha nem messi az.Fecooo írta:ha a reményeid beigazolódnak, akkor Messi kéne, h kapja, de mivel nem így lesz nagy eséllyel, így a következetesség sem elvetendő... remélem érted...
Védő szerintem még jó, hogy nem kapja meg, mert sokkal inkább függ ott az összeszokottság sokszor, mint máshol a pályán. A kapus jó teljesítménye meg nem annyira kimutatható, gólt így is, úgy is kap, ahhoz hogy igazán jól kimutatható legyen a teljesítménye, kell a védelem, ami meg akkor már nem teljesen az ő érdeme. Épp ezért nagyon ritka, hogy kapus, vagy védő nyer.lebronbacsii írta:Hát lényegében ja...Capon írta:Casillas-nak semmi keresnivalója ezeken a top-5 ös listákon. A spanyol válogatottból bárki rajta lehetne ennyi erővel aki kezdőként szerepelt a VB-n a csapatban. Én csípem és elismerem Casillas-t , de most nincs helye a top 5- ös listán.
Sajnos olyan nincs a fociban ,hogy kapus nyerné az aranylabdát ,természetesen most nem is szolgált volna rá ,ezt csak úgy általánosan jegyeztem meg.
Ugye persze védőjátékosnál is nagyon-nagyon ritka ,már-már iratlan szabálynak tekintik a "nagyok" ,hogy egy támadó kapja ,ami elkeserítő számomra...
ha a reményeid beigazolódnak, akkor Messi kéne, h kapja, de mivel nem így lesz nagy eséllyel, így a következetesség sem elvetendő... remélem érted...kristop írta: ne legyenek következetesek a hülyeségben(cannavaro, owen), hanem azzal, hogy összevonták a két díjat kezdjenek egy új irányvonalat, amiben csak az adott évben leadott teljesítmény számítson. ne adjanak életműdíjat, ne adjanak vébé döntőre vagy kupák számára aranylabdát, csak a tiszta teljesítmény számítson. én ebben reménykedek.
ne legyenek következetesek a hülyeségben(cannavaro, owen), hanem azzal, hogy összevonták a két díjat kezdjenek egy új irányvonalat, amiben csak az adott évben leadott teljesítmény számítson. ne adjanak életműdíjat, ne adjanak vébé döntőre vagy kupák számára aranylabdát, csak a tiszta teljesítmény számítson. én ebben reménykedek.Fecooo írta:Cannavaro megkapta 2006-ban (te még akkor focit se néztél valszeg...), pedig utána nagyon gáz volt... ennyi erővel csk-ként ő is esélyes(ha következetesek...)
félreértés ne essék, szeretném, ha "itthon" maradna az aranybogyó, de inkább látnám Casillasnál, mint Sznájdernél...
Pedig most nem is mondott akkora baromságot.Fecooo írta:sztem nem kéne folyamatosan bizonyítanod, h gőzöd sincs a fociról... már bevallottad, h évente váltottad a csapataid, így óvatosabban kéne...ha vmihez nem értesz, maradj csöndben és tanulj, gyerek vagy mégblaugrana!? írta:
ember most komolyan kérdezzem mi a fenét csinált Casillas ??? Valdes az elmult 2 évben jobban védett nála ...... ennyi erővel vágjuk oda a labdát Torresnek csak mert jó játékos......
Hát lényegében ja...Capon írta:Casillas-nak semmi keresnivalója ezeken a top-5 ös listákon. A spanyol válogatottból bárki rajta lehetne ennyi erővel aki kezdőként szerepelt a VB-n a csapatban. Én csípem és elismerem Casillas-t , de most nincs helye a top 5- ös listán.
már bocs, de sztem nem kéne folyamatosan bizonyítanod, h gőzöd sincs a fociról... már bevallottad, h évente váltottad a csapataid, így óvatosabban kéne...ha vmihez nem értesz, maradj csöndben és tanulj, gyerek vagy mégblaugrana!? írta:
ember most komolyan kérdezzem mi a fenét csinált Casillas ??? Valdes az elmult 2 évben jobban védett nála ...... ennyi erővel vágjuk oda a labdát Torresnek csak mert jó játékos......
Így is van, de csak a VB-ig... Már nem emlékeztek miket védett a VB-n? A döntőben nagyon fontos szerepe volt, hogy Robben ne lőjön legalább 2 gólt...blaugrana!? írta:Valdes csak azért kapta a zamora dijjat mert jó védőősor volt elötte.... én személyszerint valdest kedvelem a legkevésbé a barcában tehát nem azért mondom hogy jobb volt hanem mert egyszerűen jobb formáában védett mint ő tavaly is pillangot vadászot nem egysszer Casillas az tény hogy sokkal jobb mint valdes de tavaly valdes volt jobb formában.