Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Nem ez a lényeg, de azért csak tévedszHustler írta:Ööö, de akkor se, mert a mezünk ilyen gyönyörű lila.
Amikor hatot vágtatok akkor fehér volt a mez és fekete izék voltak benne.
Mindegy, nem ez a lényeg, mindkettő eset csúnya volt, eltiltást érdemelnek. [Pepe kapott is, most Valdesen a sor]
Már bocsánat, de a videóban Juande Ramost mutatják, ő pedig 2008 decemberétől lett a reál edzője : http://hu.wikipedia.org/wiki/Juande_Ramos#Real_MadridHustler írta:Kalap1988: Rossz időben vagyEz a 2007-2008-as szezon, mikor a Bernabeuban 4-et rúgtunk nektek
Vaaagy nem, de ebben a szezonban nyertünk bajnokságot. Nem vagyok benne biztos, hogy jó idényt mondtam/írtam, de nem 2009.
A következő szezonban aláztatok![]()
Ja, ebbe kapaszkodunk. Nade várj. Ezt most nem értem, szóval azt akarod mondani/írni, hogy Valdest szapulják?
Erre meg azt lehet mondani, hogy ti meg Pepét piszkáltátok.
Persze nem lehet egy kalap alatt említeni a két esetet, de a reakciók kb egyeznek.
Megérdemli?MessiFan írta:Az igensjd írta:http://www.youtube.com/watch?v=XNZGehlMOogHustler írta: Lökdösődés meg annyi volt, hogy Pepe miután rájött, hogy mit tett odament az emberkéhez, a Getafésok meg ellökdösték.
0:24 pofon
2:00nál meg azt láthatod, h milyen volt az "elnézéskérés"
Na, én részemről befejeztem a memóriafrissítést![]()
Nem semmi. Megérdemli a 10 meccses eltiltást mert nagyon elszaladt vele a ló.
Ebbe kapaszkodnak most nagyon a sötét oldalonmiihii írta:A Pepés esetről pont nem találom azt a videót,amin még számozva is van,h mi mindent csinált annál az esetnél.Majd talán vki belinkeli.De addig is leírom:sípcsonton rúgja az eleső játékost,majd a hátát veszi célba ugyanabból a mozdulatsorból.Aztán még odamegy,rátérdel,megszorongatja a földön a karját,a földre nyomja a fejét,majd még rá is lép egyszer-kétszer,amikor megy a reklamálás.Az a reklamálás,ami közben még biztos ami tuti két getafés csávó felé is üt egyet-egyet.Cirka két perc múlva is olyan állapotban van a kopter,h a társai alig tudják megfékezni és kitessékelni a pályáról.Hustler írta:
Igen, más a két eset, de Pepe 10 meccses eltiltást kapott, ráadásul nem is találta el az emberkét. És kinek tépkedte a haját? A Getafésnak? Ha a saját hajára gondoltál közlöm, hogy nem is volt neki(Ne vegyétek gorombának)
Lökdösésre... Nem tudom, lehet megnézem youtubeon, hátha van fenn ilyen, én már nem emlékszem, de, ha valami esze-veszett nagy dolog lett volna, akkor bizonyára megjegyzem.
Valdes meg csúnyán jött ki, amiből lett egy kis bibi.
Szerintem 2-3 meccs.
Aki ezt az esetet egy lapon említi VV elég necces kijövetelével,hááát lelke rajta.
Az igensjd írta:http://www.youtube.com/watch?v=XNZGehlMOogHustler írta: Lökdösődés meg annyi volt, hogy Pepe miután rájött, hogy mit tett odament az emberkéhez, a Getafésok meg ellökdösték.
0:24 pofon
2:00nál meg azt láthatod, h milyen volt az "elnézéskérés"
Na, én részemről befejeztem a memóriafrissítést
A Pepés esetről pont nem találom azt a videót,amin még számozva is van,h mi mindent csinált annál az esetnél.Majd talán vki belinkeli.De addig is leírom:sípcsonton rúgja az eleső játékost,majd a hátát veszi célba ugyanabból a mozdulatsorból.Aztán még odamegy,rátérdel,megszorongatja a földön a karját,a földre nyomja a fejét,majd még rá is lép egyszer-kétszer,amikor megy a reklamálás.Az a reklamálás,ami közben még biztos ami tuti két getafés csávó felé is üt egyet-egyet.Cirka két perc múlva is olyan állapotban van a kopter,h a társai alig tudják megfékezni és kitessékelni a pályáról.Hustler írta:
Igen, más a két eset, de Pepe 10 meccses eltiltást kapott, ráadásul nem is találta el az emberkét. És kinek tépkedte a haját? A Getafésnak? Ha a saját hajára gondoltál közlöm, hogy nem is volt neki(Ne vegyétek gorombának)
Lökdösésre... Nem tudom, lehet megnézem youtubeon, hátha van fenn ilyen, én már nem emlékszem, de, ha valami esze-veszett nagy dolog lett volna, akkor bizonyára megjegyzem.
Szerintem 2-3 meccs.
http://www.youtube.com/watch?v=XNZGehlMOogHustler írta: Lökdösődés meg annyi volt, hogy Pepe miután rájött, hogy mit tett odament az emberkéhez, a Getafésok meg ellökdösték.
Megnéztem a videón, semmi pofozgatást nem vettem észre, de nem közelített annyira a kamera, szóval lehet, hogy vak vagyoksjd írta:ez a kis lökdösődés annyi volt, h bemosott Albínnak meg a partjelzőnek...Hustler írta: Lökdösésre... Nem tudom, lehet megnézem youtubeon, hátha van fenn ilyen, én már nem emlékszem, de, ha valami esze-veszett nagy dolog lett volna, akkor bizonyára megjegyzem.
Szerintem 2-3 meccs.
második rész korrekt (bár ha a fütyülés= 2 meccs, Pepe= 10 meccs skálán kell elhelyezni, akkor inkább olyan 4,9)
ez a kis lökdösődés annyi volt, h bemosott Albínnak meg a partjelzőnek...Hustler írta: Lökdösésre... Nem tudom, lehet megnézem youtubeon, hátha van fenn ilyen, én már nem emlékszem, de, ha valami esze-veszett nagy dolog lett volna, akkor bizonyára megjegyzem.
Szerintem 2-3 meccs.
cyrax írta:Jellegében teljesen más a két eset. Valdes labdát talál, aztán fél mp múlva ütközik, sajna szerencsétlenül a csatárral. Pepe meg földön fekvő embert rúgdalt meg, tépkedte a haját játékon kívül, aztán még lökdösődött, anyázott. Érzed a különbséget?Mikaos írta: Legyél már egy kicsit józanabb!
1. Valdes a labdára ment, véletlenül találta el a gyereket.
2. Valdes el is találta a labdát (bár kissé sután), és azután a gyerek fejét is. (Legalább azt a videót néznéd meg jobban, amit belinkeltél, mert azon tisztán látszik, hogy először a labdát találta el)
Ha szoktál nézni focit, akkor biztos láttál már ilyet jó párszor (hogy valakit fejberúgnak véletlenül), s arra is emlékezned kell, hogy milyen lap jár egy ilyenért. (Megsúgom: sárgát szoktak adni)*
Pepe esetéhez hasonlítani ezt elég vicces, nem gondolod? Amikor ott direkt, nem a labdára menő, hanem emberre menő állatság történt.
de mondom, ha nem hiszed, akkor nézd a videót még jó párszor: ajánlom 00:25-től.
Jellegében teljesen más a két eset. Valdes labdát talál, aztán fél mp múlva ütközik, sajna szerencsétlenül a csatárral. Pepe meg földön fekvő embert rúgdalt meg, tépkedte a haját játékon kívül, aztán még lökdösődött, anyázott. Érzed a különbséget?Mikaos írta:Legyél már egy kicsit józanabb!zsírosdeszka írta:http://www.youtube.com/watch?v=U4BEqiaYvC8
Ez meg 10 meccses eltiltás legalább! Legalább olyan durva, mint a Pepé-é. Még veszélyesebb is volt. Jó, hogy a feje a helyén maradt!
1. Valdes a labdára ment, véletlenül találta el a gyereket.
2. Valdes el is találta a labdát (bár kissé sután), és azután a gyerek fejét is. (Legalább azt a videót néznéd meg jobban, amit belinkeltél, mert azon tisztán látszik, hogy először a labdát találta el)
Ha szoktál nézni focit, akkor biztos láttál már ilyet jó párszor (hogy valakit fejberúgnak véletlenül), s arra is emlékezned kell, hogy milyen lap jár egy ilyenért. (Megsúgom: sárgát szoktak adni)*
Pepe esetéhez hasonlítani ezt elég vicces, nem gondolod? Amikor ott direkt, nem a labdára menő, hanem emberre menő állatság történt.
de mondom, ha nem hiszed, akkor nézd a videót még jó párszor: ajánlom 00:25-től.
Ez a videó mit keres itt? Kicsit provokáció-gyanús...zsírosdeszka írta:http://www.youtube.com/watch?v=U4BEqiaYvC8
Ez meg 10 meccses eltiltás legalább! Legalább olyan durva, mint a Pepé-é. Még veszélyesebb is volt. Jó, hogy a feje a helyén maradt!
ez most zsigerből jött, úgy érzemzsuni írta:hát ez után a meccs után nem sok büszke Barca szurkoló lesz az biztos. valami nem kóser arrafelé katalánéknál
ezzel csak az a baj,hogy az akkor bemegy.ti lőtök 20szor,abból is bemegy 1 és így x.lui1698 írta:Azért idegenben más, mint hazai pályán.daffy írta:nem hinném,hogy a pana ellen fontos lehet a kapusotok személye. akár pedro is védhetne(vagyis állhatna a kapuban,mert dolga az nem lenne).
Görögben lehet, hogy egyszer lőnek is kapura 90 perc alatt.
Azért idegenben más, mint hazai pályán.daffy írta:nem hinném,hogy a pana ellen fontos lehet a kapusotok személye. akár pedro is védhetne(vagyis állhatna a kapuban,mert dolga az nem lenne).
Keita anti-fanclub alakuló ülése előtt azt mondom, hogy Keita nem jobb Tourenál, de megbízhatóbb s szerintem gyorsabb is!Én maximálisan egyet értek Peppel, hogy „lőporos hordóra” nincs szükség egy csapatban!Lehet diktatúráról beszélni Pep ügyben, de ez a diktatúra hozta meg a sikereket is….Nem először leírom, hogy mikor odament Messihez és felpofozta, mert edzésen nem a megadott utasítást hajtotta végre, na pont arra volt akkor szükség!Toure meg jól kezdte a szezont tavaly, majd jött a h1n1 meg afrika kupa s kikerült, s megváltozott a „hangulata”, s a játéka vissza esett!sjd írta:Akkor már csak azt magyarázd meg, hogy ha Keita szerinted vkp-t játszik, akkor miért jobb ezen poszton Tourénál és Mascheranonál is?Bob_Marley írta:És ebben hatalmas szerepe van a sokak által bántott Keita Busquets, s most már remélhetőleg Mascheranonak is!
Legyél már egy kicsit józanabb!zsírosdeszka írta:http://www.youtube.com/watch?v=U4BEqiaYvC8
nem hinném,hogy a pana ellen fontos lehet a kapusotok személye. akár pedro is védhetne(vagyis állhatna a kapuban,mert dolga az nem lenne).Kalap1988 írta: Nem lett ettől sportszerűbb, csak használtam egy magyar szólást. Gondolom ismeredSenkinek sem tetszett ez a mozdulat, de nálunk egy évben egyszer (vagy annyiszor sem), van ilyen.
Ha tetszett volna, akkor nem írnám azt, hogy 1-2 vagy 2-3 meccses eltiltás járhat érte. (Pinto megmozdulásáért mondjuk nem járt volna szvsz, így az sem lenne igazságtalan, ha nem büntetnék meg Valdest). Persze mindenki azt olvassa el, amit szeretneAnnyira tetszett, hogy eltiltást adnék Victornak
![]()
![]()
Nem lett ettől sportszerűbb, csak használtam egy magyar szólást. Gondolom ismeredzsírosdeszka írta:A barcának ez kivétel volt, és ez csak erősíti a szabályt.![]()
Akkor ha jól értem, ettől csak sportszerűbb lett a csapat! Gratulálok!
A barcának ez kivétel volt, és ez csak erősíti a szabályt.
Első rész: természetesen a galaktikus érára, akkoriban vált igen felkapottá ez a kifejezés a madridistákra (illetve német viszonylatban a Bayernesekre, és F1ben a Schumisokra). Hogy miért lenne lufi egy piackutatás eredménye, mikor piackutatási adatokat kértek tőlem, azt nem tudom, és az biztos hogy be sem látom.Na ez egyre rosszabb... Hihetetlen. Kire, mire gondolsz, áruld már el???
Amúgy a nemzetisportos linkedet értékeltem hidd el, látom rajtad az igyekvést, de egy hatalmas lufit linkeltél ide, ezt te is belátod!
ÉN nem tüntetlek fel titeket divatnak, semmi ilyesmit nem mondtam. Azt írtam, amit tartok, hogy több egy csapat szurkolója ha jól megy neki, és (főleg nemzetközi szinten) kevesebb ha nem (Itt nem egy jól menő évre, egy időszakra kell gondolni). Korábban már megmagyaráztam miért természetes ez, nem teszem meg újra. Amint mások is írták szintén lehetséges a divatdrukkerség is ilyen helyzetekben, de ÉN nem erről beszéltem, és nem állítottam veletek és a divatsággal kapcsolatban semmit.Továbbra is kérlek, ne tüntess fel bennünket divatnak.
Most nemtom, úgy tűnik ráadásul keversz engem Hustlerrel. A példás, josystickos rész nyilván rám vonatkozik, erre reagálok én, a többit ugye ő mondta: én nem szoktam rendszeresen nagypályán játszani. Heti több alkalom "ketrec" és kispálya, de valóban, nagypályára nemigen van lehetőségem (sem ami azt illeti kedvem, annyira nem jött be a dolog, mint a szerintem eseménydúsabb kispálya). A fifat azért írtam, mert próbáltam emberközelibb, döntésközelibbé tenni a dolgot. Ha te nagypályán focizol egy csapatban, akkor gondolom a taktikát nem te találod ki (kivéve ha 1 hobbicsapat/ 2 játékosedző vagy), így ez abból a szempontból amit írtam nem releváns, arra ez nem lenne jó hasonlat.Oké, nem látok a sorok között, de ha már példának hozol fel egy dolgot, az kérlek legyen már megalapozott! Mourinho nem tudott volna támadni a kertettel??? Szerintem meg NEM IS AKART.... De oké, legyen így, legyen neked igazad. Nem "vitázom" többé veled, mert a nullánál is nagyobb nulla az értelme... De ha a joystick helyett stoplist húzol, akkor a sör meghívásom ég áll
Amikor írtam tisztában voltam vele hogy nem mindenki fogja megérteni/nem mindenkinek fog tetszeni/lesz akinek nem tetszik hogy fifa. Ugyanakkor továbbra is úgy gondolom, ez az egyetlen ilyen döntéshelyzet, amibe a fórum nagy része élete során kerül. Természetesen nem ismerem annyira a közösséget, ha a fórum 70%-a futballedző, akkor én kérek elnézéstTényleg nem bántásként, de ha már úgy kezded, hogy „Tudom hogy nem életképes hasonlat, de FIFA-ban pl. te mit játszol?”, akkor minek írod tovább, te is érzed, hogy butaság a felhozott téma, de paradox módon mégis kifejted…….