Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
35 éves vagyokLG írta:2 dolog:barca 1986 írta:
érdekelne, ha értelmes beszélgetés folyna barcások között és nem fikázás barcás és mandrilos között. ezt a topikot akkor nem nézegetem, mert óvodás az én szintemnek.
Itt általában értelmes dolog beszélgetés folyik, sokkal ritkábban van fikázás
A másik meg, h visszaolvasva a hsz-id azért te sem olyan messze az óvodás szinttől.
még egy napja se történt!sjd írta:veszélyes játékért pont hogy jár a sárga, ha pedig a csávónak vmi baja lesz, akkor az már súlyos sérülést okozó szabálytalanság, ami pirosbarca 1986 írta:veszélyes játékért nem jár sárga, de én valdesnek adtam volna
mér jönnek ide realosok??? nem tilos, de minek? ki kiváncsi a real mandrilra barcasként???? ki kiváncsi a barcara realosként?
azér mer unatkozik? kötekedhetnékje van?
amúgy pont kötekedni jönnek ide kb.(ez 2% - bannoltakat nem számoljuk)
kivéve daffy, ferninho meg pár ember, meg azok akiket kiutáltak onnan (ez kb. 98%)
Viszont a Valdeses témáról már nagyon régóta le kéne állni, csak pont mindig jön vki, mint te, aki újra feldobja
2 dolog:barca 1986 írta:
érdekelne, ha értelmes beszélgetés folyna barcások között és nem fikázás barcás és mandrilos között. ezt a topikot akkor nem nézegetem, mert óvodás az én szintemnek.
érdekelne, ha értelmes beszélgetés folyna barcások között és nem fikázás barcás és mandrilos között. ezt a topikot akkor nem nézegetem, mert óvodás az én szintemnek.daffy írta:mér jönnek ide idióták?barca 1986 írta:veszélyes játékért nem jár sárga, de én valdesnek adtam volna
alvesnek piros, súlyos szabálytalanság miatt
de ezeket mér a barca vs realba kő megbeszélni?????
mér jönnek ide realosok??? nem tilos, de minek? ki kiváncsi a real mandrilra barcasként???? ki kiváncsi a barcara realosként?
azér mer unatkozik? kötekedhetnékje van?![]()
a topic címe sok mindent elárul,ha nem érdekel ne olvasd.
veszélyes játékért pont hogy jár a sárga, ha pedig a csávónak vmi baja lesz, akkor az már súlyos sérülést okozó szabálytalanság, ami pirosbarca 1986 írta:veszélyes játékért nem jár sárga, de én valdesnek adtam volna
mér jönnek ide idióták?barca 1986 írta:veszélyes játékért nem jár sárga, de én valdesnek adtam volna
alvesnek piros, súlyos szabálytalanság miatt
de ezeket mér a barca vs realba kő megbeszélni?????
Már elnézést, de Andris velem fogadott és te ezt értetted félrezsírosdeszka írta: Na áll a fogadás akkor a ma estével kapcsolatban? Szerinted a Milan nyer, szerintem meg nem. Mi legyen a tét? Vagy mennyi?
szóval a piros csak akkor jár, ha a lábfej van fejmagasságban? hát nemtudom valdes képes-e ennél nagyobbat ugrani? biztos gyakorolja majd, pedig igyekezett látszott rajta.Egyébként lehet hogy nem szórtam volna ki, csak sárga, végülis nem volt egyértelműen fejmagasságban a lábfej, ráadásul elrúgta a labdát, és még sérülés sem lett, egészen minimális se belőle.
Ezt lehet h kár volt szóba hozni, most megint lesz min csámcsogni (ettől független igazad van)Andris írta:Viszont Alvest kiszórtam volna anná la rúgásnál.
még mindig nem érted a különbséget, vagy nem akarod?Hustler írta:
De azért, most sok Barcelona szurkoló nagyon védi Valdest, de mikor egyetlen egy hétre az a favágó Újfalusi lesérítette Messit, máglyán akartátok látni.

Nem ez a lényeg, de azért csak tévedszHustler írta:Ööö, de akkor se, mert a mezünk ilyen gyönyörű lila.
Amikor hatot vágtatok akkor fehér volt a mez és fekete izék voltak benne.
Mindegy, nem ez a lényeg, mindkettő eset csúnya volt, eltiltást érdemelnek. [Pepe kapott is, most Valdesen a sor]
Már bocsánat, de a videóban Juande Ramost mutatják, ő pedig 2008 decemberétől lett a reál edzője : http://hu.wikipedia.org/wiki/Juande_Ramos#Real_MadridHustler írta:Kalap1988: Rossz időben vagyEz a 2007-2008-as szezon, mikor a Bernabeuban 4-et rúgtunk nektek
Vaaagy nem, de ebben a szezonban nyertünk bajnokságot. Nem vagyok benne biztos, hogy jó idényt mondtam/írtam, de nem 2009.
A következő szezonban aláztatok![]()
Ja, ebbe kapaszkodunk. Nade várj. Ezt most nem értem, szóval azt akarod mondani/írni, hogy Valdest szapulják?
Erre meg azt lehet mondani, hogy ti meg Pepét piszkáltátok.
Persze nem lehet egy kalap alatt említeni a két esetet, de a reakciók kb egyeznek.