Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Azért nem értem a dolgot, mert alapjáratban két rivális csapatról van szó. Nem tiltott persze a klubok közti játékoscsere, de hogy még engedményt adjanak a Realnak, tényleg felfoghatatlan számomra. Olyan, mintha megsegíteni akarnák a Realt, mintha nem tudná kivásárolni a rendes árából Forlánt, ha nagyon akarná. Márpedig féláron szerintem elképzelhető, hogy megkapják, csak nem értem, hogy miért akarják eladni egyrészt és miért pont az ellenlábasnak másrészt.detabarca írta:Forlánnal mizu?
Quique Sanchez Flores személyes kérésére a klub árulja és azt olvastam, hogy a kivásárlási árának feléért passzolnák a Realnak és még tárgyalóképes az összeg.....
Mou ugye azt mondta nem lesz igazolás télen, de ezt azért átgondolhatná. Én mindenesetre nagyon nem örülnék ha ott kötne ki Forlán....
Én is így gondolom. Általában amikor fikázzák őt valahogy pont mindig eszembe jut az amikor a saját PL aranyérmét bedobta a Chelsea szurkolók közé. Gondolom ezek után csak nem lehet akkora.....A médiaszereplést csak azért csinálja hogy legalább egy kicsit csökkentse a játékosok terhét. És ezt ő vette észre először.Mourinho egy hatalmas játékos, nagy taktikus.Ez csak egy szerep amit játszik és nagyon jól játsza. Én pl néha nagyon jól szórakozok rajta. Nem veszem annyira komolyan, mint egyesek.
Nem tartom a jelenlegi legjobb edzőnek, de az biztos, h az eredmények őt igazolják.
Wink
Az meg a másik, mindenkivel elhiteti hogy ő fontos, ami igaz is persze. Egy csapatban minden fogaskeréknek jól kell forognia.Ott a pont. Így gondolom énis, plusz még azzal kiegészítve, hogy elképesztően tud a játékosaira hatni. Nem tudom olvastátok-e, mik voltak az első intézkedései mikor idejött. Elbeszélgetett mindegyikkel,
Ott a pont. Így gondolom énis, plusz még azzal kiegészítve, hogy elképesztően tud a játékosaira hatni. Nem tudom olvastátok-e, mik voltak az első intézkedései mikor idejött. Elbeszélgetett mindegyikkel, a vezetőséggel pedig megnyittatott olyan helyeket a stadionba, ahová eddig be sem tehették a lábukat. Ez is elárul valamit, először ad, aztán követel. Vagy nem tudom, mert pontosan csak az tudhatja, aki ottvan vele az öltözőbe és bár még nincs itt régóta, de egyelőre úgy tűnik a játékosokhoz is nagyon ért.Mourinho egy hatalmas játékos, nagy taktikus.Ez csak egy szerep amit játszik és nagyon jól játsza. Én pl néha nagyon jól szórakozok rajta. Nem veszem annyira komolyan, mint egyesek.
Nem tartom a jelenlegi legjobb edzőnek, de az biztos, h az eredmények őt igazolják.
Mourinho egy hatalmas játékos, nagy taktikus.Ez csak egy szerep amit játszik és nagyon jól játsza. Én pl néha nagyon jól szórakozok rajta. Nem veszem annyira komolyan, mint egyesek.Lionel85 írta: Tudom, hogy elért pár dolgot, de sokan összecsinálják magukat, ha a nevét hallják. Egy provokátor, egy szándékosan bajtkeverő ember, mindenkinek beszól, ez a haditerve állandóan. Nemcsak az ellenfeleket akarja pszichológiailag "irányítani", de vannak szurkolók, akik szintén úgymond betojnak tőle. Pedig nem kell. Szembe kell nézni vele és azt mondani, hogy bizony te hiába vagy nagyokos, akkor sem vagy több, mint egy másik edző. A címei minősítik, de őt a médiaszereplése is.
Tudom, hogy elért pár dolgot, de sokan összecsinálják magukat, ha a nevét hallják. Egy provokátor, egy szándékosan bajtkeverő ember, mindenkinek beszól, ez a haditerve állandóan. Nemcsak az ellenfeleket akarja pszichológiailag "irányítani", de vannak szurkolók, akik szintén úgymond betojnak tőle. Pedig nem kell. Szembe kell nézni vele és azt mondani, hogy bizony te hiába vagy nagyokos, akkor sem vagy több, mint egy másik edző. A címei minősítik, de őt a médiaszereplése is.kanty írta:Azért az a tolmács elért 1-2 dolgot.Attól, h dominálunk még nem biztos, h nyerünk, tavaly az Inter ellen is domináltunk mégis csak 1el nyertünk, ami akkor egy vereséggel volt egyenlő.
Akkor leszünk nehéz helyzetben ha a Real szerzi meg a vezetést, mert onnan nagyon nehéz lesz forditani. Persze én is a Barcelonát tartom az esélyesnek. Ez a Barca hazai pályán mindenki ellen esélyes és mindenki ellen kötelező a győzelem.
Azért az a tolmács elért 1-2 dolgot.Lionel85 írta: Komolyra fordítva a szót, nem látom esélyesnek a Madridot, csak azért mert a tolmács ül a padon és erős a keretük. Mi nekünk kell dominálni hazai pályán és 0-1-et nem hagy a Barcelona. Akkor már egy véres 1-1.
Nem tudom, mit kell ezen problémázni, hétvégén bulizik az ember, meg akkor a tvben is normálisabb filmek mennek esténként, hétfő este max a kertész család magánéletéről maradsz le. Az meg hogy a kilátogatott nézőknek kicsit rosszabb lesz, azt könyörgöm innen 2000km-ről tojjuk már le... Így is közel teltház lesz, mert egy El Clasicorol van szó...MessiFan írta: Mindenesetre sajnálom hogy hétfőn lesz..
Pedig figyelembe kéne venni azt, hogy mi minden 15. helyzetünket rúgjuk be és Mourinho az ellenfél edzője, ebből a kalkulációból csak egy gólos meccs jöhet ki (vaggy max. 1-1)MessiFan írta: Nem 1 gólos meccsre számítok.
Elég lesz Benquerença, vagy ki, aki szívélyesen működött közre neki a tavalyi Inter-Barcelonán.Mental_Theo írta:Szerintem bukjuk az idei Clássicot 0:1 lesz, Mourinho addigra felhergel mindenkit, és saját bírót kér(a testvérét, vagy Guti fújja a meccset)
Főleg hogy a napokban néztem, a legnagyobb különbségű győzelem a Clásicok történelmében (legalábbis wikipedia szerint) 1943 Madrid-Barca 11-1, jó lenne visszaadni azt.P.U.Y.O.L. írta:A számok alapján 11-1re is nyerhetnénk nem?
Vagy 11:11P.U.Y.O.L. írta:A számok alapján 11-1re is nyerhetnénk nem?
egyúttal téged is megvédtelek, hogy ne törődjenek az aváddal, nem az a lényeg (max ha nagyon sértő az ITTENIEKRE NÉZVE,akkor levesszük), hanem a hszeid, és amíg azok rendben vannak nincs gond.zsírosdeszka írta:Nem szóltam.