zsírosdeszka írta:zsíros:
1. túl hosszú a banner
2. sztem nem kéne reklámozni a sport1-et... (lehet, h nem ütközik szabályba, de...)
Szerintem ne kössünk már bele mindenbe velem kapcsolatosan. Ugyanakkor a nevem továbbra is zsírosdeszka. Megnéztem a képek használatára vonatkozó részt a fórummal kapcsolatban és nem lehet 150 pixelnél magasabb, nem is az, mert 90. Pl.:MessiFan-nak két kép is van az aláírásképében, sokkal magasabb is és majdnem olyan széles. Nem láttam a szabályzatban (hogy a 2. pontban leírt felvetésedre is reagáljak), hogy ez tiltva lenne. Ugyanakkor a Barcelona is, a Ferrari is egy "márkanév" akkor az is reklámnak számít? Valaki avatarjában meg kártyalapokat láttam az szerencsejátékra buzdítás? Ha valakinek bikinis tangás nő van rajta akkor az kiskorúak megrontása. Nem erről kellene szólnia a fórumnak. Nem a Sport 1 reklámozása volt a célom vele, hanem a meccsnek a hirdetése (nehogy elfelejtse valaki), hangulatkeltés. Látják az emberek, számolnak vissza. Egyébként a tv-k nevét számtalanszor írják a fórumban, számtalan weboldalt belinkelnek. Az is reklámozás szerintem.
Kérdezném a moderátorokat, hogy szabálytalan az aláírásképem? Ha igen akkor szó nélkül leveszem és elnézést kérek. Köszönöm.
Mivel már nem látom a képet, így nem tudom megmondani hogy maradhat-e vagy sem. S.
Én nem kötöttem még bele veled kapcsolatban semmibe, de ez a név mánia. Nem érzed túlzásnak? Vagy a becsületes neved Zsíros (Vezetéknév) Deszka (keresztnév) a polgári életben?

Mert, ha nem, akkor teljesen mindegy, hogy egy semmit nem érő és semmire sem jó nicknevet ( ezt nem csak a tiedre értem, hanem általában), hogy rövidít valaki. Senki nem gondolja, hogy zsíros vagy, vagyis kövér, ez egy butaság. Én inkább ezt érzem kötekedésnek. Ennél fontosabb dolgokra is reagálhatnál. Van pár lustább fórumozó, akik nem írják ki a neved teljesen, na és ?

Nekem sem szokták kiírni a dátumot a nevemből, de nem nagyon érdekel.