Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nálam is ezS.Agüero írta:Nekem:
Casillas - Maicon, Lúcio, Piqué, Bale - Sneijder, Xavi, Iniesta - Messi, Forlán, Ronaldo

Nem arra gondoltam, hogy eligazolt volna, hanem eddig alapember volt, de most már semmi. Lehet, hogy sérült, vagy nem tudott beilleszkedni, nem tudom. Mexikóban még ment neki...El fanático írta:Kellett pár perc, hogy leessen, te César Fabián Delgadoról beszélsz - ő még mindig a Lyonban nyomja, pár a profilja szerint eddig csak 3 meccsen lépett pályára ebben az idényben...Lionel85 írta: Most például hosszú idő után betalált Lisandro López, remélem még látom őt a válogatottban! Delgado hova tűnt???
...én elsőre Matías Emilio Delgado-ra gondoltam, aki sosem játszott a francia ligában, aztán kapcsoltam azért

Kellett pár perc, hogy leessen, te César Fabián Delgadoról beszélsz - ő még mindig a Lyonban nyomja, pár a profilja szerint eddig csak 3 meccsen lépett pályára ebben az idényben...Lionel85 írta: Most például hosszú idő után betalált Lisandro López, remélem még látom őt a válogatottban! Delgado hova tűnt???

És persze ott is vannak argentinokBob_Marley írta:http://rutube.ru/tracks/3798344.html?v= ... tart=18691
úgy látom a francia bajnokságról kevesebb szó esik, pedig talán a legkiegyenlítettebb a bajnokságok közül, s tele van fiatal afrikai futógépekkelNa a Monaco egyenlítését érdemes megnézni, picit betette a srác!A bajnokságról csak annyi, hogy 14 forduló után az első Lille (24 p) és a kiesőhelyen álló Caen között 10 pont van

Ebben igazad van, viszont az a kevés is mind a saját topicjában...Bob_Marley írta: úgy látom a francia bajnokságról kevesebb szó esik

Valahol olvastam, hogy kicsit egoista, remélem itt megemberesedik, mert nem kell ide egy színész Bob...Messidona10 írta:Én az Ajax-PSV második félidejét láttam, miután a Barca meccsének vége lett. Jó, hajtós meccs volt, PSV-ben nekem Lens tetszett nagyon, eszméletlen jól cselez. Afellay játéka nagyon jó volt, irányított, cselezett, viszont a viselkedése nagyon nem tetszett, kétszer is eljátszotta, hogy megölték (kis túlzással)...
Lehet, hogy másik topikban volt már, de itt csodálkozom, hogy senki nem linkelte még be a meccs kapcsán... Suárez elemében volt, huncutkodott egy kicsit:
http://www.youtube.com/watch?v=3NzAuH_KkKcÉn ezen röhögtem a legjobbat...

A 0-0 ellenére egy nagyon jó kis meccs volt. Végig veszélyben forgott mind a 2 kapu, de magabiztosan védtek a portások. Volt hajtás, feszültség, s 1 piros is, igaz az már a hosszabbításba.Barcaádám írta:valaki nem nézte az Ajax -Psv-t? írhatni valaki kis összegzőt hogy játszott a 2 csapat és kíváncsi lennék Afellayra! előre is köszi!

www.transfermarkt.deszücsi14 írta:sziasztok!
tudnátok nekem abban segíteni,hogy melyik az az oldal ahol a nemzetközi játékosok árai található(ha jól emlékszem egy német oldal volt)
előre is köszönöm nektek!
visca el barca

Nins rá esély. Tegnap nyilatkozta Egervári Sándor a Zuhanyhíradóban, hogy február 18-án Magyarországon nincs sok értelme mérkőzést rendezni az időjárás és a pályák talaja miatt. Idegenben lesz a meccs, valahol ott, ahol meleg van.barcafan0911 írta:http://sportgeza.hu/futball/2010/11/18/ ... argentina/
Szerintetek ha összejön a Magyar-Argentin, akkor van rá esély hogy Messiék Magyarországon lépjenek pályára?
Ez most már lényegtelen, az a lényeg hogy ha szerencsénk lesz akkor Leo Messi ellátogat ide Magyarországra és sokan először élőben is megcsodálhatják őt. Részemről bármennyibe is kerülne a jegy, ott ülnék az első sorban, és közelről figyelhetném a példaképemet ahogy kicselezi a magyar fiúkat.kanty írta:Igen, de egy angol válogatottra egy semleges pályán sokkal többen kiváncsiak, mint egy magyarra.barcafan0911 írta:
Csupán azért kérdeztem, mert az eredetileg tervezett Angol - Argentint, Dániában játszották volna.