Iker Casillas-MAicon,Piqué,Puyol,Bale-Iniesta,Xavi,Sneijder-Messi,Forlán,Ronaldo.
AKi még bekerülhet: Julio Cesar,Lúció,Özil,Müller,Robben,Villa.
Nem értem miért van a listán: Thiago Silva,MArcelo,Pepe,Pirlo,Kaká

Nem arra gondoltam, hogy eligazolt volna, hanem eddig alapember volt, de most már semmi. Lehet, hogy sérült, vagy nem tudott beilleszkedni, nem tudom. Mexikóban még ment neki...El fanático írta:Kellett pár perc, hogy leessen, te César Fabián Delgadoról beszélsz - ő még mindig a Lyonban nyomja, pár a profilja szerint eddig csak 3 meccsen lépett pályára ebben az idényben...Lionel85 írta: Most például hosszú idő után betalált Lisandro López, remélem még látom őt a válogatottban! Delgado hova tűnt???
...én elsőre Matías Emilio Delgado-ra gondoltam, aki sosem játszott a francia ligában, aztán kapcsoltam azért
Kellett pár perc, hogy leessen, te César Fabián Delgadoról beszélsz - ő még mindig a Lyonban nyomja, pár a profilja szerint eddig csak 3 meccsen lépett pályára ebben az idényben...Lionel85 írta: Most például hosszú idő után betalált Lisandro López, remélem még látom őt a válogatottban! Delgado hova tűnt???
És persze ott is vannak argentinokBob_Marley írta:http://rutube.ru/tracks/3798344.html?v= ... tart=18691
úgy látom a francia bajnokságról kevesebb szó esik, pedig talán a legkiegyenlítettebb a bajnokságok közül, s tele van fiatal afrikai futógépekkelNa a Monaco egyenlítését érdemes megnézni, picit betette a srác!A bajnokságról csak annyi, hogy 14 forduló után az első Lille (24 p) és a kiesőhelyen álló Caen között 10 pont van
Ebben igazad van, viszont az a kevés is mind a saját topicjában...Bob_Marley írta: úgy látom a francia bajnokságról kevesebb szó esik
Valahol olvastam, hogy kicsit egoista, remélem itt megemberesedik, mert nem kell ide egy színész Bob...Messidona10 írta:Én az Ajax-PSV második félidejét láttam, miután a Barca meccsének vége lett. Jó, hajtós meccs volt, PSV-ben nekem Lens tetszett nagyon, eszméletlen jól cselez. Afellay játéka nagyon jó volt, irányított, cselezett, viszont a viselkedése nagyon nem tetszett, kétszer is eljátszotta, hogy megölték (kis túlzással)...
Lehet, hogy másik topikban volt már, de itt csodálkozom, hogy senki nem linkelte még be a meccs kapcsán... Suárez elemében volt, huncutkodott egy kicsit:
http://www.youtube.com/watch?v=3NzAuH_KkKcÉn ezen röhögtem a legjobbat...
A 0-0 ellenére egy nagyon jó kis meccs volt. Végig veszélyben forgott mind a 2 kapu, de magabiztosan védtek a portások. Volt hajtás, feszültség, s 1 piros is, igaz az már a hosszabbításba.Barcaádám írta:valaki nem nézte az Ajax -Psv-t? írhatni valaki kis összegzőt hogy játszott a 2 csapat és kíváncsi lennék Afellayra! előre is köszi!
www.transfermarkt.deszücsi14 írta:sziasztok!
tudnátok nekem abban segíteni,hogy melyik az az oldal ahol a nemzetközi játékosok árai található(ha jól emlékszem egy német oldal volt)
előre is köszönöm nektek!
visca el barca
Nins rá esély. Tegnap nyilatkozta Egervári Sándor a Zuhanyhíradóban, hogy február 18-án Magyarországon nincs sok értelme mérkőzést rendezni az időjárás és a pályák talaja miatt. Idegenben lesz a meccs, valahol ott, ahol meleg van.barcafan0911 írta:http://sportgeza.hu/futball/2010/11/18/ ... argentina/
Szerintetek ha összejön a Magyar-Argentin, akkor van rá esély hogy Messiék Magyarországon lépjenek pályára?
Ez most már lényegtelen, az a lényeg hogy ha szerencsénk lesz akkor Leo Messi ellátogat ide Magyarországra és sokan először élőben is megcsodálhatják őt. Részemről bármennyibe is kerülne a jegy, ott ülnék az első sorban, és közelről figyelhetném a példaképemet ahogy kicselezi a magyar fiúkat.kanty írta:Igen, de egy angol válogatottra egy semleges pályán sokkal többen kiváncsiak, mint egy magyarra.barcafan0911 írta:
Csupán azért kérdeztem, mert az eredetileg tervezett Angol - Argentint, Dániában játszották volna.
Igen, de egy angol válogatottra egy semleges pályán sokkal többen kiváncsiak, mint egy magyarra.barcafan0911 írta:
Csupán azért kérdeztem, mert az eredetileg tervezett Angol - Argentint, Dániában játszották volna.
Csupán azért kérdeztem, mert az eredetileg tervezett Angol - Argentint, Dániában játszották volna.kanty írta:Szerintem egy magyar-argentin meccs jelenleg csak Magyarországon jöhet létre. Az ok egyszerű ott a legnagyobb az érdeklődés. Argentinában nem hiszem, h meglenne rendezve és egy más európai országban pedig kisebb lenne az érdeklődés.barcafan0911 írta:http://sportgeza.hu/futball/2010/11/18/ ... argentina/
Szerintetek ha összejön a Magyar-Argentin, akkor van rá esély hogy Messiék Magyarországon lépjenek pályára? De egy Spanyol - Argentin meccs is pikáns lenne, Barcelona vs Messi.
Szerintem egy magyar-argentin meccs jelenleg csak Magyarországon jöhet létre. Az ok egyszerű ott a legnagyobb az érdeklődés. Argentinában nem hiszem, h meglenne rendezve és egy más európai országban pedig kisebb lenne az érdeklődés.barcafan0911 írta:http://sportgeza.hu/futball/2010/11/18/ ... argentina/
Szerintetek ha összejön a Magyar-Argentin, akkor van rá esély hogy Messiék Magyarországon lépjenek pályára? De egy Spanyol - Argentin meccs is pikáns lenne, Barcelona vs Messi.