2010.11.25. 20:02:11
Júlio César,- Lahm, Piqué, Vidic, Bastos,- Iniesta, Sneijder, Özil, Schweinsteiger,- Diego Forlán, Lionel Messi
Casillas idén nem sokat mutatott a vb címen kívül, ahol egy betonbiztos védősor állt előtte az első, Svájc elleni meccset leszámítva. César azért dobott a BL-el, mert pl a mi szemünket is kivédte oda-vissza. Védősor az necces volt. Lahm a válogatottal és a Bayern-nel is csodákat művelt, és jól is játszott, ő nem volt kérdés, mert aki még szóba jöhet Maicon, Alves kettős, egyik se mutatott annyit idén, mint Lahm. Én most szigorúan ezt az évet néztem, nem a szubjektív "jobb játékos" dolgot. Puyol-nél Piqué idén stabilabb volt, de nem akartam annyira hazabeszélni, ezért tettem be Vidic-et. Nem a válogatott vagy a BL miatt, hanem kb fél szezonon keresztül vitte a hátán a világ egyik legnagyobb klubját. Bastos pedig csodákat művelt idén. Meg ki jöhetett volna még szóba? A sztrájkoló Ashley Cole-Evra kettős? Ugyanmár. A középpályát nem kell magyaráznom. Xavi "csak" hozta a szokásost, aki robbant a vb-n az Iniesta volt. Sokat fejlődött 1 év alatt. A csatársorba talán még Milito befért volna, de sajnos ez nem puszira megy, így kimaradt ahogyan Villa is.
Az edzőt majd lehagytam: Joachim Löw. Fantastische dolog volt ez a vb fiatalítás, csapat összerakásos dolog.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)