Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó kép!senzu írta:
Nyilván rácsúszott a fűre fújt Barca címerre....Charlie írta:Jut eszembe, mi volt Khedira vállával? Piros, sárga színekben pompázott. Vér tuti nem volt, mert akkor kötelező lecserélni a mezt, a bíró is megnézte, hogy mi is az.
C.
Hát amit Özilről írnak az óriási!Zbacsi írta:Nem tudom volt-e már: http://www.goal.com/en-us/news/88/spain ... al-madrids
http://skpd-hd-football.blogspot.com/csabooo írta:valaki egy torrentet ahonnan le tudnám tölteni a meccset ? fontos lenne...
hát én a Bl esetre is adnék minimum 2 meccset.Andris írta:Gyűlnek a fegyelmi kérdések a madrid háza táján.
Az UEFA ugye ma tárgyalja az ügyüket, vagy ma hoznak döntést, a kiállítós sztori miatt.
És most ittvan Ramos is. Bár azon se csodálkoznék ha nem csak őt tiltanák el.
Egyébként nagy volt a sárga szórás is, kit tiltanak még el a Valencia ellen a védelemből ? (Ramoson kívül)
Pepe,CarvalhoAndris írta:Gyűlnek a fegyelmi kérdések a madrid háza táján.
Az UEFA ugye ma tárgyalja az ügyüket, vagy ma hoznak döntést, a kiállítós sztori miatt.
És most ittvan Ramos is. Bár azon se csodálkoznék ha nem csak őt tiltanák el.
Egyébként nagy volt a sárga szórás is, kit tiltanak még el a Valencia ellen a védelemből ? (Ramoson kívül)
Lehet..bár én nem igy érzem.Talán max Chelseat..jó csapat a miénk,csak még kissé szedett-vedett.MU, Chelsea páros szerintem szintekkel felettetek jár, Inter meg mostanában ugyan gyalázatosan rossz, de még így is jobb, mint ti.
Ismerem már ezt a fórumot,biztos volt parádé tegnap.Komolyan sajnálom a két portugált.flori, mivel nem nézted vissza a hsz-eket, így nem túl korrekt kijelentened, h szánalmasak a hsz-ek...
Akkor most felzaklatlak kicsit.flori írta:Ami megnyugatat,hogy tegnap minden csapat kapott volna ennyit a világon.
A bajnokságok élcsapataitól , kezdve Chelsea,Mu,Milan,Inter,Videoton..
azért szerintem a vidi zavarba hozta volna a csapatot, Alves egy ugyan olyan mezbe játszó és ugyan olyan nevű csatárral aligha tudott volna mit kezdeni.flori írta: Ami megnyugatat,hogy tegnap minden csapat kapott volna ennyit a világon.
A bajnokságok élcsapataitól , kezdve Chelsea,Mu,Milan,Inter,Videoton..
Megspóroltál nekem ezer karaktert, teljes mértékben így láttam a dolgot én is. Carvalho jelenetében az volt undorító, h a jó szerelés után a földön fekvő Messit hergelte, aztán még hátra is könyökölt. De a vicc az egészben, h az idióta Messinek adott lapot.Zozzy 5 írta:a teljes pszichés összeomlást nem ramos kirohanása jelzi legjobban, hanem Carvalho jelenete, aki még egy sikeres szerelés után is szükségesnek érezte az elégtételt Messin, aki egyébként a szerelés utáni esést követően nem reklamált.
mérni lehetett kis túlzással a real játékosokból (ez különösen a védelem tagjaira vonatkozik, nem véletlen..) áradó félelmet és érezni azt, ahogy a királyiakban dolgozik a saját maguk iránti bizalom hiánya, amit a legprimitívebb emberi reakcióval, agresszióval próbáltak kompenzálni.
a nagy Pszichonak azt kellett végignéznie a kispadról, hogy játékosait a legalapvetőbb ösztöneik vezérelték. nem a taktikai vereség miatt kell itt elgondolkozni a portugálnak. hanem azért, mert miközben a sajtótájékoztatókon a pszichés fegyvertárával szórakozik úgy látszik elfelejti megtanítani játékosait az ellenfél tiszteletére és a vereségre.
ugyanakkor Guardiola sokszor üresnek látszó beszédei mögött úgy tűnik mégis sokkal több van, mint amennyi látszik.
...hogy az első dolga lesz kirúgni a menedzserét, hogy egy ilyen csapatba tudta csak betenni, és nem a Barcábaculinho írta:A végén mutatják Ronit, ahogy hosszú másodperceken keresztül csak néz maga elé, rágja a szája szélét. Talán ez az első alkalom, hogy valami emberi megnyilvánulást látok rajta. Kiváncsi lennék, mire gondolt.lui1698 írta:Lass mentette meg Messit?
http://nepsportv.blog.nepsport.hu/archi ... tette_meg/