A real szurkoló Horváth Feri közvetítette a meccset...zolibravo írta:Mint Reálos ,annyit fűznék hozzá az egészhez, hogy tény, s igaz SZAROK voltunk ! lemosta a barca a realt. Grat érte! Ami inkább háborít engem s kinyílik a bicska a zsebemben, az a "Farkas" kommentár aki levezette a meccset , mert nagyon érezhető hogy barca drukker, s ezt egy kommentár nem érzékeltetheti!! S ha már a sport1 nél tartok az meg elmehet a....sipol..sipol.....sipol.....sipol. anyukájához mert már a második plazmámba ég bele az átkozott logójuk! Ebben szerintem hovatartozás nélkül egyet értünk..bence-barca írta:Amúgy lehet, ha most nem Mou az edző, akkor menesztik...
Grat a barcanak, minket ez a pofás bizom benne hogy építeni fog s nem lerohasztani...
Nem igazán kedvelem amúgy , viszont a tegnapi meccset nincs olyan ember a real szurkolókon kívül , aki nem hasonló módon közvetítette volna
Ha Horváth Feri nem tetszett , akkor a külföldi kommentátorokat nem ajánlom , mert megnéztem angolul is a meccset , és ott ketten almélkodtak a Barca játékán és ordibálták végig a meccset...