Én mint edző értem azt, hogy rendkívüli a pali, többször itt is szó volt róla, s mindenki tudja, a stratégia része sok minden!Mióta Madridban van, azért vannak igazán szimpatikus nyilatkozatai az ellenfelekről!
Ellenfelekről nyilatkozatai közül, hatalmas röhögtem azon, hogy"Romában vannak olyan játékosok akiket, szívesen látnék a csapatomban, kár hogy idén nem nyernek semmit majd.....

Ez mekkora cinikus picit odaszúró nyilatkozat, hatalmas

Én is a legjobb edzőnek tartom, de motiváció terén már Pep is felnőtt hozzá az én szememben!Én ezért is örülök, hogy a Realnál van, a legjobbat legyőzni mindig nagy dicsőség, s sok van még a bajnokságból, de még édesebb lehet a szájízünk, hogy Mourinhoék előtt vagyunk, s nem is akármilyen játékkal!Taktikailag a legmagasabb szinten van, s tényleg valamit tud a pali, ha látjuk a Chelsea Inter, de akár a Porto hol tart azóta mióta elment.......
szerk: lehet ironizálni, s Pepről Maradonáról Fergusonról Wengerről, mindenkiről lehet ilyen filmet csiálcsi, de hogy hatalmas edző az vitathatatlan, de ha valaki kötekedni akar, tegye meg.....