Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ő úgy is vissza utasítja, neki abszolút lekicsinylő lenne ez a díjbence-barca írta:Több forrás is megerősítette a hírt, véget vetve a találgatásoknak, miszerint a Fifa-aranylabdát Torghelle Sándor kapta!
Aki holnapig szeretne izgulni, az ne olvassa el!!!
Áhh ezt nem hiszem el.bence-barca írta:Több forrás is megerősítette a hírt, véget vetve a találgatásoknak, miszerint a Fifa-aranylabdát Torghelle Sándor kapta!
megérdemelte,amilyen könnyedén vb győzelemre vezette a válogatottat és aranycipőt szerzett,nem is lehet kérdés. szerintem egyből odaadják neki a következőt isbence-barca írta:Több forrás is megerősítette a hírt, véget vetve a találgatásoknak, miszerint a Fifa-aranylabdát Torghelle Sándor kapta!
Ügyelni kell rá, h akik nem szeretnék tudni még véletlenül se tudják elolvasniIlúvatar írta:ez aztán a titkos írás hogy csak nabence-barca írta:Több forrás is megerősítette a hírt, véget vetve a találgatásoknak, miszerint a Fifa-aranylabdát Torghelle Sándor kapta!
Aki holnapig szeretne izgulni, az ne olvassa el!!!Nem elég hogy be van sárgítva, hanem még a név is le van kicsinyítve.
ez aztán a titkos írás hogy csak nabence-barca írta:Több forrás is megerősítette a hírt, véget vetve a találgatásoknak, miszerint a Fifa-aranylabdát Torghelle Sándor kapta!
Mivel én ezt már két hete tudom, így nyugodtan olvastam el. Nem mondtál újat.bence-barca írta:Több forrás is megerősítette a hírt, véget vetve a találgatásoknak, miszerint a Fifa-aranylabdát Torghelle Sándor kapta!
Hát igen, talán ő érdemli meg a legjobban, ehhez kétség sem férhetbence-barca írta:Több forrás is megerősítette a hírt, véget vetve a találgatásoknak, miszerint a Fifa-aranylabdát Torghelle Sándor kapta!
tényleg ne olvassátok el...bence-barca írta:Több forrás is megerősítette a hírt, véget vetve a találgatásoknak, miszerint a Fifa-aranylabdát Torghelle Sándor kapta!
Ú, bocs télleg... ne haragudjatokBob_Marley írta:Ne haragudj, hogy ezt írom...De viccelsz ......Messidona10 írta:Közvetíteni merre fogják a szavazást? Eurosport esetleg? Vagy ha nem, hol lehet majd nézni, nem tudjátok?
3 !!!!!!!! kommenttel lejjebb le van írva mikor ki közvetíti..........
Ne haragudj, hogy ezt írom...De viccelsz ......Messidona10 írta:Közvetíteni merre fogják a szavazást? Eurosport esetleg? Vagy ha nem, hol lehet majd nézni, nem tudjátok?
Sok hozzáfűznivalóm nekem sem nagyon van! Tökéletesen egyetértek, és reménykedek hogy Xavi kapja!
Remek cikk és minden szavával egyetértek. Cruyff ismét tökéletesen összefoglalt mindent, de tőle ezt már megszokhattuk.
Istenem ez az ember.Kalap1988 írta:Gyerekek!Ez jár a Maestronak![]()
Most néztem meg egy szép hosszú videót róla a tube-on és hát nagyon jó volt a tavalyi évet újra átélni, óriási: http://www.youtube.com/watch?v=lGZctdb2 ... re=related