nem. de nem is én kerestem hanem LM10, ha jól emlékszem. Csak segítségül írtam neki. de köszTiTiHenry írta:Erre gondolsz?
http://www.youtube.com/watch?v=gQ1OedZZg10
Aranylabda - FIFA év játékosa
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Ha így folytatódik nem nyernek bajnokságot. És Bl-t sem hiszem.Initom írta:amugy sz'tem ha így folytatódik,akkor jövőre/idén Ronci kapja![]()
Azért mert lő xy gólt, még nem lesz csak Aranycipős.

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
ez csak sima megérzés,nem kell komolyan venniAlberto10 írta:ez így január 10.-én nagyon bátor kijelentés!Initom írta:amugy sz'tem ha így folytatódik,akkor jövőre/idén Ronci kapja![]()
majd meglátjuk...

de...
Abi & Tito
- Tdavid
- Entrenador del Barça
Az mi máár...
Elmegyek edzésre és mire hazajövök a főcím az h Messi az aranylabdás.
:D:D
Erre nem is mertem számítani...de nagyon durva h 23 éves létére 2*-es aranylasztis.
Egyáltalán volt már olyan h vki egymás utáni két évben megkapja a díjat?
GRATULÁLOK MESSIIII!!!

Elmegyek edzésre és mire hazajövök a főcím az h Messi az aranylabdás.

Erre nem is mertem számítani...de nagyon durva h 23 éves létére 2*-es aranylasztis.

Egyáltalán volt már olyan h vki egymás utáni két évben megkapja a díjat?

GRATULÁLOK MESSIIII!!!

- harcilepke
- Jugador del Barça
Igazából Xavi kapta az Balon d'Or-t de amint megkapta, jaj azok a fránya "La Masiás" beidegződések, átvette és rögtön továbbpasszolta Messinek...

Csak a Barca
ez így január 10.-én nagyon bátor kijelentés!Initom írta:amugy sz'tem ha így folytatódik,akkor jövőre/idén Ronci kapja![]()

-
- Jugador del Barça
Erre gondolsz?Alberto10 írta: nem. volt egy sima kis dallam, ami akkor ment, amikor a játékosok kijöttek a játékoskijárokon a pályára a VB meccsek alatt, elletve az animációknál. Ez ment most is a FIFA XI kihirdetése alatt.
http://www.youtube.com/watch?v=gQ1OedZZg10
Amugy Mourinho eleg egyertelmuen a legjobb volt tavaly,masik kerdes hogy Pep es Del BOsque is megerdemelte volna.
Az meg hogy nem Xavi picit igazsagtalan,volt olyan fontos tagja a Barçanak es a valogatottnak mint Messi,sot messi nelkule az argentinokkal csak szenvedett.
De hat ez legyen a legnagyobb bajunk

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Lionel85 írta: Ez egy ünnepi nap, erre a fél fórum gyászba borult...
Így van,nem is értem az embereket,akik itt hisztiznek.
NEkem mindegy lett volna,hogy ki kapja,mindháromnak egyformán örültem volna, mivel kiszabott szerencsés helyzetben vagyunk,hogy 3 ilyen játékosunk van.
Meg sem említve Piquét,Puyolt,Villát, Pedrot...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
A sok értetlen elkeseredésre és vitára csak annyit mondok, hogy kívánom, hogy minden évben ez legyen a legnagyobb elkeseredésünk, hogy nem éppen az aktuális kedvencünk nyerte a három Barcás közül az Aranylabdát!

- JanPieterzoon
- Jugador del Barça
Az igaz, hogy túlzás csak a VB alapján odaítélni egy egész évre vonatkozó díjat, de azért mégis csak a VB a legfontosabb futball esemény a világon. Kicsit most az az érzésem, mintha most átestek volna a ló túloldalára, és elfelejtették volna a rosszul sikerült argentin teljesítményt.Lionel85 írta:Ahogy ma már írtam: az idei Aranylabda-szavazással végleg el lehet felejteni azon feltételezést, hogy a vb számít, annak kell kapnia, aki a vb-n villog. Ez már nem a két szervezet díja, ez már egy egyesített díj, a FIFA Aranylabda díj. Itt már el tudom képzelni, hogy ez adja az okot, hogy ne a vb számítson. Új díj, új szavazási eljárás, ahol az egész év számít, nem csak a vb, vagy Eb.
Persze ahogy már korábban is írtam, egyáltalán nem bánom, de én is jobban örültem volna Xavinak, aki szerintem mindkét fronton helytállt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára JanPieterzoon 2011.01.10. 21:13:23-kor.
amugy sz'tem ha így folytatódik,akkor jövőre/idén Ronci kapja

Abi & Tito
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Pedig de... Örültem volna mindhárom győztesnek. Ez a La Masía és Pep érdeme. Ennél több nem is kell. Főleg ez az acsarkodás nem kell. Ez egy ünnepi nap, erre a fél fórum gyászba borult...szajko írta:Gondolom a Messi fanok se lennének ilyen boldogok,ha Xavi nyeri...

örülök Messi sikerének,mert végre nem a címeket nézik hanem a teljesítményt,és akár hogy nézzük messi a világ legjobbja!
De a másik hogy nagyon csalódott vagyok,hogy nem Xavi kapta

nem láttam az átadást,tudna valaki nekem adni egy vidit?
De a másik hogy nagyon csalódott vagyok,hogy nem Xavi kapta

nem láttam az átadást,tudna valaki nekem adni egy vidit?

Abi & Tito
Oké, de én nem provokálok, csak ki nyilvánítom a véleményemet.Tocy írta:Te meg azzal, hogy egy Barcás győzelem után is el vagy keseredve...
Örülök én Messinek, de mivel Xavi a "mindenem" így jogos az elkeseredésem. Gondolom a Messi fanok se lennének ilyen boldogok,ha Xavi nyeri...
- Andris
- Adminisztrátor
Xavi arcán azért láttam a csalódottságot egy kicsit, közvetlenül mikor pep kiolvasta.
Iniestáé más arckifejezés volt.

Iniestáé más arckifejezés volt.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- JanPieterzoon
- Jugador del Barça
Először is grat Messinek, habár nálam ő a harmadik volt csak Xavi és Iniesta mögött, de annyi baj legyen
Illetve nálam az év csapata is kicsit fura, persze örülök a dominanciának, de Forlan/Milito/Robben/Müller (akik hirtelen eszembe jutottak) négyesből azért én legalább 1-2-t beraktam volna.
Harmadrészt Mourinho szerintem megérdemelten lett a legjobb edző az Interrel való triplázása miatt. Én úgy érzem, hogy sem Del Bosque sem Guardiola nem emelkedett ki annyira ebben az évben, mint a játékosaik, annak ellenére, hogy azért ők is biztosan sokat hozzátettek a sikerhez.

Illetve nálam az év csapata is kicsit fura, persze örülök a dominanciának, de Forlan/Milito/Robben/Müller (akik hirtelen eszembe jutottak) négyesből azért én legalább 1-2-t beraktam volna.
Harmadrészt Mourinho szerintem megérdemelten lett a legjobb edző az Interrel való triplázása miatt. Én úgy érzem, hogy sem Del Bosque sem Guardiola nem emelkedett ki annyira ebben az évben, mint a játékosaik, annak ellenére, hogy azért ők is biztosan sokat hozzátettek a sikerhez.
nem. volt egy sima kis dallam, ami akkor ment, amikor a játékosok kijöttek a játékoskijárokon a pályára a VB meccsek alatt, elletve az animációknál. Ez ment most is a FIFA XI kihirdetése alatt.víscaelbarca!forever írta:ez vagy a Shakira Waka WakkaAlberto10 írta:A VB "zenéje", hangja volt idén. Talán ez segíthet. Címet sajnos nem tudok.LM10 írta:Srácok, a gála alatt a 2010-es év csapata alatt is ment egy zene. Annak tudja valaki a címét? Vagy a videó is jó lenne.
vagy Knaan Wavin flag
Te meg azzal, hogy egy Barcás győzelem után is el vagy keseredve...szajko írta:Komolyan mondom idegesítessz a sok baromságoddal...messideco írta:Szoros volt...
Amit Te írsz, meg amit én, az nincs egymással ellentmondásban. Az én olvasatomban. Idén azért tartottuk Xavit és Iniestát esélyesebbnek, mert azt gondoltuk, hogy számít a vb. Ez volt az egyetlen szempont, ami feléjük billentette a mérleget. De ha már az sem számít, akkor Messi mellett eléggé esélytelennek érzem őket az aranylabdára, és ezt most a jövőre értem.Lionel85 írta:Ahogy ma már írtam: az idei Aranylabda-szavazással végleg el lehet felejteni azon feltételezést, hogy a vb számít, annak kell kapnia, aki a vb-n villog. Ez már nem a két szervezet díja, ez már egy egyesített díj, a FIFA Aranylabda díj. Itt már el tudom képzelni, hogy ez adja az okot, hogy ne a vb számítson. Új díj, új szavazási eljárás, ahol az egész év számít, nem csak a vb, vagy Eb.barca44 írta:Ez mind igaz, de gondold végig: idén az egyetlen dolog, ami miatt Xavi és Iniesta esélyesebb volt (bár ez így utólag semmit sem ért), az a vb. Ha nincs vb, és semmilyen egyéb, a díj sorsát befolyásoló világesemény, akkor még csak fel sem merül senkiben, hogy ne Messi kapja. És ez teljesen független Xavi és Iniesta zsenialitásától. Amíg Messi is villog mellettük, addig ilyen díjakra nincs esélyük.
FORCA BARCA!!
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
ez vagy a Shakira Waka WakkaAlberto10 írta:A VB "zenéje", hangja volt idén. Talán ez segíthet. Címet sajnos nem tudok.LM10 írta:Srácok, a gála alatt a 2010-es év csapata alatt is ment egy zene. Annak tudja valaki a címét? Vagy a videó is jó lenne.
vagy Knaan Wavin flag

- ab1daL
- Director del Fútbol
Ebben az esetben, tényleg jó, hogy változtattak a szabályon. Szerintem még szajko kollega se örült vna, ha Sneijder kapja a bogyót.LM10 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ar ... vi-2059435
Nem kell itt veszekedni, örüljünk a Barcás döntőnek, és hogy Messinek ez volt már a 2. címe 23 évesen!
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ar ... at-2059436
Éljen a szabálymódosítás!

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- LM10
- Director del Fútbol
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ar ... vi-2059435
Nem kell itt veszekedni, örüljünk a Barcás döntőnek, és hogy Messinek ez volt már a 2. címe 23 évesen!

- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Remélem mostantól ez a trend marad, hogy tényleg az egyéni teljesítményt díjazzák. Ez alapján Messinek - ha nem ereszt le idén- sok esélye lesz jövőre is.
Meglátásom szerint a legigazságosabb az lenne, ha úgy ítélnék oda a díjat, hogy az adott játékos a többé-kevésbé egyenletes teljesítményével nem csak "villogott", hanem igenis, hasznosan játszott, és kupákhoz segítette a csapatát.
Plusz ne csak a kis csapatok ellen vitézkedjen aki ezt a díjat meg akarja nyerni, hanem tényleg a nagy rangadókon is hozza azt -vagy ahhoz közeli- formát amit azelőtt.
Meglátásom szerint a legigazságosabb az lenne, ha úgy ítélnék oda a díjat, hogy az adott játékos a többé-kevésbé egyenletes teljesítményével nem csak "villogott", hanem igenis, hasznosan játszott, és kupákhoz segítette a csapatát.
Plusz ne csak a kis csapatok ellen vitézkedjen aki ezt a díjat meg akarja nyerni, hanem tényleg a nagy rangadókon is hozza azt -vagy ahhoz közeli- formát amit azelőtt.

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
-
- Entrenador del Barça
De ha megnézed a szavazatok eloszlását akk láthatod h igenis számít a VB mivel Iniesta megelőzte Xavit még ha kevéssel is de előtte van és Iniesta a döntő gólján kívül szerintem nem nyújtott többet mint Xavi sőt...Lionel85 írta:Ahogy ma már írtam: az idei Aranylabda-szavazással végleg el lehet felejteni azon feltételezést, hogy a vb számít, annak kell kapnia, aki a vb-n villog. Ez már nem a két szervezet díja, ez már egy egyesített díj, a FIFA Aranylabda díj. Itt már el tudom képzelni, hogy ez adja az okot, hogy ne a vb számítson. Új díj, új szavazási eljárás, ahol az egész év számít, nem csak a vb, vagy Eb.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!