Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na őt el tudnám képzelni nálunk. 20 millió nem kevés érte, mert Alvest is kb 24-25-ért tudjuk eladni, és ő egy bevált, tökéletes darab a gépezetben, és már sokszor bizonyított, míg a holland még semmit nem tett le nálunk az asztalra. De Danit is nagyon drágán vettük, és róla sem lehetett tudni, hogy mi lesz belőle...Jason írta:Az Elmundon már azt irják, hogy érdekeltek vagyunk Van der wiel aláirásában.Az újság szerint a klubb, akár 20 millió eurót is kész költeni a játékosért.Mivel a vezetőség szerint Alves szerződésének megújitása már nagyon bonyolultnak látszik éppen ezért jöhet a képbe a holland védő neve.Akiért a Manchester United is érdeklődik.Legalább is a cikk szerint.
Érdekes.
Lecsúsztunk? Jó játékos, de nem emlékszem, hogy komolyabban szóba került volna a neve nálunk. Puszta pletyka szintjén. Amúgy meg a poolnak jóval nagyobb szüksége lenne rá, mert nálunk nem igen férne be a kezdőbe, úgy meg minek igazoljuk le?
Nem jól tudod.Jason írta:Vagyis ezen 3-4 nap alatt a Dani féle ügynek lekell záródni.
Január 31 éjfél , ugy tudom..Meddig tart az átigazolási szezon???Nem tudja valaki pontosan??
20 millió a kivásárlási ára ha minden igaz!Jason írta:Az Elmundon már azt irják, hogy érdekeltek vagyunk Van der wiel aláirásában.Az újság szerint a klubb, akár 20 millió eurót is kész költeni a játékosért.Mivel a vezetőség szerint Alves szerződésének megújitása már nagyon bonyolultnak látszik éppen ezért jöhet a képbe a holland védő neve.Akiért a Manchester United is érdeklődik.Legalább is a cikk szerint.
Remélem van valóságalapja, szívesen látnám a fiatal hollandot nagyon tehetséges, ha beválik, akkor hosszú évekre meg van oldva a poszt. Alves nálam már eljátszotta az esélyét, remélem a vezetőségnél is.Jason írta:Az Elmundon már azt irják, hogy érdekeltek vagyunk Van der wiel aláirásában.Az újság szerint a klubb, akár 20 millió eurót is kész költeni a játékosért.Mivel a vezetőség szerint Alves szerződésének megújitása már nagyon bonyolultnak látszik éppen ezért jöhet a képbe a holland védő neve.Akiért a Manchester United is érdeklődik.Legalább is a cikk szerint.
Rakitic is oda fog igazolni elég valószínűleg, de még nem tette meg.lluisllach89 írta:A Rakitic deal-lel mi lett? Nem úgy volt hogy 1,5 m-ért ő is átteszi székhelyét Andalúziába?Fernando írta:
Gary Medel
Boca JuniorsSevilla
A Rakitic deal-lel mi lett? Nem úgy volt hogy 1,5 m-ért ő is átteszi székhelyét Andalúziába?Fernando írta:
Gary Medel
Boca JuniorsSevilla
nemBarcaforever írta:Én Jardel nevü játékost véltem felfedezni a Benfica érkezettjei között.Szerintetek az a Jardel?
Tuti nem...Barcaforever írta:Én Jardel nevü játékost véltem felfedezni a Benfica érkezettjei között.Szerintetek az a Jardel?
Én meg azt hittem, h ironikusan mondtad, h nagyon tudnak igazolniRonaldinho&Barca írta:Ibrát hogy kapták meg? Ha jól tudom Robinhonak nem a milan állja a fizetését, vagy csak kis részét. Tudnak ők igazolni nagyon.. persze néha nem posztra, olyan reálosan, de ha lehet ingyér és nagy nevet..bence-barca írta: Hááát... ezen azért lehet csámcsogni, mert én nem látom így. Idős játékosokat vesznek, igaz ingyen, de nem egy ilyen csapatra lehet építeni a jövőt. Emmanuelson viszont jó húzás volt!