2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Sejtettem, hogy Stefano lesz az élen és a dobogón Puskás.rssnty írta:
1. di Stefano 18
2. Raúl 15
3. Cesar - Gento - Puskás 14
.... Messi 8. 7 góllal
1. di Stefano 18Kérdés: Ki az a játékos aki a legtöbb gólt lőtte az El Clásicócon?
Szerintem a Real tutira nem fog pontot veszteni legyen CR akármennyire is rossz formában.noname írta:Még egy forduló, még egy kemény ellenfél a Realnak. Az Osasuna is évek óta szivatja a nagy csapatokat, csakúgy mint a Hercules, ráadásul idegenben játszik a Madrid, Ronaldo sincs nagy formában és az Osasuna is a kiessé szélén van, tehát dupla erőbedobással küzdenek majd. Irtó nehéz meccs lesz. Ritka jó bolygóegyüttállás ez a számunkra, szóval ma egy Real pontvesztést szeretnék látni!
Így van, kb. az ilyen dolgokat sérelmeztem nem is olyan régen, de látom fölöslegesen, az emberek nem tanulnak.kanty írta:Ezzel egyetértek. Nem tök mindegy, h mennyien voltak kíváncsiak rá? Vagy a Barca attól jobb csapat, mert Affelayra többen voltak kíváncsiak? Én se kedvelem a Madridot, de azért minden fennakadni eléggé értelmetlen, szerintem.ferninho írta:.
amúgy érdekes, hogy egyesek még ebbe is képesek belekötni...
Ezzel egyetértek. Nem tök mindegy, h mennyien voltak kíváncsiak rá? Vagy a Barca attól jobb csapat, mert Affelayra többen voltak kíváncsiak? Én se kedvelem a Madridot, de azért minden fennakadni eléggé értelmetlen, szerintem.ferninho írta:.
amúgy érdekes, hogy egyesek még ebbe is képesek belekötni...
még az nso-n, ennél a cikknél egy jó hozzászólást, amiben lehet valami:Lionel85 írta:Ezt még idehaza elhiszem, de Spanyolországban?lui1698 írta: Csütörtökön mutatták be, kora délután.
Szerintem azért nem voltak olyan sokan, mert a nép még a gyárba húzta az igát.Hát szerintem egy Adebayorra sokaknak lenne idejük.
Egyszerűen nem voltak rá kíváncsiak annyian...
sztem ez történt, meg hát munkaidö is volt...Mondjuk ez szerintem inkább csak egy sajtóbemutató volt, nem a nagyközönségnek szánt show. Aki akart, az persze bemehetett.
Furcsa hogy senki nem volt pedig Spanyolországban a nagy munkanélküliség miatt eléggé ráérnek az emberek.Lionel85 írta:Ezt még idehaza elhiszem, de Spanyolországban?Hát szerintem egy Adebayorra sokaknak lenne idejük.
Egyszerűen nem voltak rá kíváncsiak annyian...
Ezt még idehaza elhiszem, de Spanyolországban?lui1698 írta:Csütörtökön mutatták be, kora délután.Lionel85 írta:Kicsit mulatságos, hogy integet az üres székeknek a végén.Kb. a legfanatikusabbak voltak kint nála, ekkora csapatszellem van Madridban.
A kutyát nem érdekelte Adebayor.
Ezek után mit várjon el az ember?
Szerintem azért nem voltak olyan sokan, mert a nép még a gyárba húzta az igát.
Afellay hány ezer ember előtt mutatkozott be... ?!lui1698 írta:Csütörtökön mutatták be, kora délután.Lionel85 írta:Kicsit mulatságos, hogy integet az üres székeknek a végén.Kb. a legfanatikusabbak voltak kint nála, ekkora csapatszellem van Madridban.
Szerintem azért nem voltak olyan sokan, mert a nép még a gyárba húzta az igát.
Csütörtökön mutatták be, kora délután.Lionel85 írta:Kicsit mulatságos, hogy integet az üres székeknek a végén.Kb. a legfanatikusabbak voltak kint nála, ekkora csapatszellem van Madridban.
Már lejjeb be van linkelve a videó.menczel írta:http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... n-2062095/
LOOOL, még a pályamunkások cuccai is ott vannak a pályán. Integet annak a 20 embernek, pedig inkább meghívhatta volna mindet egy pubba egy krigli sörre. Még asztalt se kellett volna foglalni előre ennyi emberre
3, ennyi az NSO színvonala.Hogy jön ez most ide? 2 éves nyilatkozat. Rolling Eyes
???S.Agüero írta:„Én vagyok a világ legjobb, második legjobb és harmadik legjobb játékosa.”
Cristiano Ronaldo
Ezt nyilatkozta.![]()
![]()
Jó az a 4. legjobbnak is.Szvsz.
Ezzel most egyet kell értenem. Egy bedobás vagy szöglet szituációt nem lehet összehasonlítani egy góllal. Főleg, ha az is kérdéses, hogy mit látott belőle a bíró. Ha az oldalvonalon gurul ki a labda, azt nem takarja kapufa. Ha a bíró tévedett volna, akkor megérteném, hogy még mindig téma ez a szitu, de jelen esetben helyes döntés született, a szabályok értelmében nem volt gól.zsuni írta:ez olyan érv, mint az apró szabálytalanságok, amiket a 16-oson kivül befujnak, bent nem. azért egy gól más mint egy bedobás, vagy egy szöglet.
Albiol ügyesen megoldotta
ez olyan érv, mint az apró szabálytalanságok, amiket a 16-oson kivül befujnak, bent nem. azért egy gól más mint egy bedobás, vagy egy szöglet.Maradjunk annyiban,hogy a szabály szerint nem gól,mivel a gólvonalat a labda kb 1cm-vel érintette. de ezt mindig,mindenhol megadják.itt nem.
Gondoljunk bele,hogy hányszor van olyan,hogy az oldalvonalon rajta gurul a labda,és behúzzák a bedobást.