2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem csak ma nem megy18Barca99 írta:Vezet az Osasuna, lehet megint reménykedni mert a realnak ma nem megy :O:P
Általában ilyen szempontból én is pesszimista vagyok, de az Almeria ellen miután bejött az érzésem, h most nem fognak tudni fordítani, ezért most már pozitívabban nézem a dolgokatlui1698 írta:Tuti fordítanak bőven van még idő rá.bence-barca írta:Vezet at Osasuna srácok!!!![]()
Bár így maradna, de még az X is jó lenne
Igazad vanlevproff írta:Nem tudom most mi van ezzel a Reallal, de most jönne egy jobb csapat idegenbe komoly gondjaik lennének, simán verhetőek most.
A mostani meccsen meg csak akkor kezdek el izgulni, ha a 80. percben is ez lesz az állás.
Tuti fordítanak bőven van még idő rá.bence-barca írta:Vezet at Osasuna srácok!!!![]()
Bár így maradna, de még az X is jó lenne
Sejtettem, hogy Stefano lesz az élen és a dobogón Puskás.rssnty írta:
1. di Stefano 18
2. Raúl 15
3. Cesar - Gento - Puskás 14
.... Messi 8. 7 góllal
1. di Stefano 18Kérdés: Ki az a játékos aki a legtöbb gólt lőtte az El Clásicócon?
Szerintem a Real tutira nem fog pontot veszteni legyen CR akármennyire is rossz formában.noname írta:Még egy forduló, még egy kemény ellenfél a Realnak. Az Osasuna is évek óta szivatja a nagy csapatokat, csakúgy mint a Hercules, ráadásul idegenben játszik a Madrid, Ronaldo sincs nagy formában és az Osasuna is a kiessé szélén van, tehát dupla erőbedobással küzdenek majd. Irtó nehéz meccs lesz. Ritka jó bolygóegyüttállás ez a számunkra, szóval ma egy Real pontvesztést szeretnék látni!
Így van, kb. az ilyen dolgokat sérelmeztem nem is olyan régen, de látom fölöslegesen, az emberek nem tanulnak.kanty írta:Ezzel egyetértek. Nem tök mindegy, h mennyien voltak kíváncsiak rá? Vagy a Barca attól jobb csapat, mert Affelayra többen voltak kíváncsiak? Én se kedvelem a Madridot, de azért minden fennakadni eléggé értelmetlen, szerintem.ferninho írta:.
amúgy érdekes, hogy egyesek még ebbe is képesek belekötni...
Ezzel egyetértek. Nem tök mindegy, h mennyien voltak kíváncsiak rá? Vagy a Barca attól jobb csapat, mert Affelayra többen voltak kíváncsiak? Én se kedvelem a Madridot, de azért minden fennakadni eléggé értelmetlen, szerintem.ferninho írta:.
amúgy érdekes, hogy egyesek még ebbe is képesek belekötni...