Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
túl van sztárolva. ha elhagyja angliát,neki végeJason írta:http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Tr ... 85049.html
Ez a hir,az elmundon és a sport.esen is fent van.Én örülnék neki ha a nyárron tennénk érte 1 ajánlatott.
Most ezt mire föl?messideco írta:Beválhat még ez a vétel a Poolnak. Torres meg egy senki az én szememben, eddig is az volt...
Ha megnyugtat, fifában jó!fcbarca0827 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/li ... ol-2062592
Ezt, nem hiszem el.Leigazolják Luis Suarezt. Mondom végre egy értelmes igazolás Torres mellé előre, erre eladják és hozzák Carrolt (aki ki a jó édesanyámnak a kínja???)
Ezt én sem!
az a pénz majdnem 40 millió euró+ Eto'o majdnem, vagyis majdnem Ibra...ez mindent elárul a komolyságáról...puyiii06 írta:Találtam egy érdekes hírt:
Angol lapértesülés szerint az FC Barcelonát nem tántorította el a Tottenham Hotspur álláspontja, mindenképpen Spanyolországba akarja csábítani Gareth Bale-t. A Mirror úgy tudja, a katalán klub 40 millió fontnak megfelelő összeget ajánl azért, hogy nyártól a soraiban tudja a walesi szélsőt.
Ez ugye csak pletyka???
Kenny Miller a Bursasporhoz igazolt Buzsáky sérültnyalesz írta:Valaki nem tudja h Kenny Miller-rel miújság? Eligazolt vagy csak sérült?És Buzsákyt se látom már egy jó ideje a QPR-be...
Miller Törökörszágba igazolt, a Bursasporhoz. Buzsákyval kapcsoaltban éppen tegnap olvastam , hogy már a csapattal edz, miután felépült sérüléséből.nyalesz írta:Valaki nem tudja h Kenny Miller-rel miújság? Eligazolt vagy csak sérült?És Buzsákyt se látom már egy jó ideje a QPR-be...
35 sok....de 10-15 öt simán megér9Dave írta:Eddig nekem se volt róla fogalmam.csababarca írta:de ki ez a Carroll? életemben nem hallottam róla,mondjuk nem is nagyon követem az angol meccseket...Elég hülyeségnek tartom ezt az egész ügyet... És 35 millióért??
Eddig nekem se volt róla fogalmam.csababarca írta:de ki ez a Carroll? életemben nem hallottam róla,mondjuk nem is nagyon követem az angol meccseket...