2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ezt legalább annyira érzem a csapat hibájának,mint az övének.Barcafan19 írta: ...de érdekes hogy nekünk még nem talát be...
Oké, náluk Ő az Isten, ezt meg is értem.kanty írta:Mit mondjon? H Ronaldo sokkal gyengébb, mint Messi? Normális, h a madridistáknak Ronaldo az érinthetetlen, amúgy a portugál játékára nem lehet panasz, elképesztő, h milyen ipari mennyiségben termeli a gólokat. ( Ő is)Barcafan19 írta:Valdano: "Cristianót nem cserélném el senkire. Jobb, mint Messi...."
Először amikor olvastam jót röhögtem ezen, ezért is akartam a humor topicba tenni. Aztán rájöttem, hogy ezt nagyon is komolyan gondolják arrafelé...![]()
Nyilván ő a legjobb arrafelé. Mondjuk az is igaz, hogy 25-öt lőtt a Real 52 bajnoki góljából...sikerült a saját csapatává tennie a Real Madridot. Egyedüliként viszi a csapatot a hátán...persze ő ezt így szeretikanty írta:Mit mondjon? H Ronaldo sokkal gyengébb, mint Messi? Normális, h a madridistáknak Ronaldo az érinthetetlen, amúgy a portugál játékára nem lehet panasz, elképesztő, h milyen ipari mennyiségben termeli a gólokat. ( Ő is)Barcafan19 írta:Valdano: "Cristianót nem cserélném el senkire. Jobb, mint Messi...."
Először amikor olvastam jót röhögtem ezen, ezért is akartam a humor topicba tenni. Aztán rájöttem, hogy ezt nagyon is komolyan gondolják arrafelé...![]()
Mit mondjon? H Ronaldo sokkal gyengébb, mint Messi? Normális, h a madridistáknak Ronaldo az érinthetetlen, amúgy a portugál játékára nem lehet panasz, elképesztő, h milyen ipari mennyiségben termeli a gólokat. ( Ő is)Barcafan19 írta:Valdano: "Cristianót nem cserélném el senkire. Jobb, mint Messi...."
Az se nem 4, se nem 2. Messi 3 meccsel kevesebben játszott mint Ronaldo. Ronaldo minden meccsen játszott, azaz 22-n, Messi pedig 19-en.szajko írta:Ja-ja most nézem.Tocy írta:Sztem az a 4 csak 2. És C. most 25-nél tart a Marca szerint. Nézzük így, mert ez számít az AranycipőnélA gijón és a levante ellen nem tolta Messi. Csak a marca szerint 25 gólos...
No az jó kis meccs lehet. Benne van a pontvesztés.LM10 írta:Jönnek Barcelonábacsababarca írta:Jövő héten hova utaznak realék?![]()
Espanyol-Real Madrid
Espanyol-RealJövő héten hova utaznak realék?
ezzel nem lehet túlzásba esni, lévén szubjektív véleményed, hogy melyik jön be jobban. én szerettem anno izgulni és egy 5-0-át nem egy a sok között elkönyvelni. biztos van olyan aki nem így áll hozzá mint én, nincs azzal gond, kinek ez, kinek az. mindenesetre azt kell mondanom, hogy bármennyire is megkérdőjelezhetetlen, hogy klasszisokkal veri a barca jelenleg a világ minden csapatát, engem mégis taszít ez az elgépiesedett tökéletesség.Na azért túlzásokba sem kell esni. Smile
Kicsit kár, hogy annyira piszkosul jól játszunk, hogy általában fél meccs elég a döntéshez, és utána csak lötyögnek, de azért még mindig nem cserélném ezt a játékélményt semelyik csapatéra, pláne nem erre a madridra
2 dudás 1 csárdában?víscaelbarca!forever írta:az lenne a durva ha Messi meg C. Ronaldo egy csapatba kerülnehaszi írta:Igaz ami igaz, hogy sok hibája van C.Ronaldonak is, de ilyet, hogy a világ két legjobb játékosa egyszerre ontsák a gólokat... Döntögessék egymás rekordjait...Ez a nem mind1.... Ketten együtt több gólt lőttek, mint a Chelsea a bajnokságban
![]()
mi lenne abból
mi van most ??Andris írta:De a Marca nem számít, a spanyol szövetség számít, a spanyol szövetség meg nem ad olyan gólt egy Real Madrid játékosnak, amit nem egy Real Madrid játékos lőtt.
Bocsi, a Pichichit osztják ők. Bár érdekes lenne mondjuk, ha egy bajnokság gólkirálya ugyanazon bajnokság 2. helyezettje mögött végezne az AranycipőnAndris írta:Ne súgdolózz itt Nekem, írd le szépen hangosan, hogy melyik volt az utsó bajnoki gólja!ferninho írta:
CR mikor lött gólt ezelött??? elég régen, megsúgom.....Már kiváncsi vagyok, lövésem sincs mikor volt.
Tocy, szvsz ki van csukva hogy egy madridi érdekeltségű napilap saját vezetésű statisztikái számítsanak az Aranycipőnél.
az lenne a durva ha Messi meg C. Ronaldo egy csapatba kerülnehaszi írta:Igaz ami igaz, hogy sok hibája van C.Ronaldonak is, de ilyet, hogy a világ két legjobb játékosa egyszerre ontsák a gólokat... Döntögessék egymás rekordjait...Ez a nem mind1.... Ketten együtt több gólt lőttek, mint a Chelsea a bajnokságban
Ja-ja most nézem.Tocy írta:Sztem az a 4 csak 2. És C. most 25-nél tart a Marca szerint. Nézzük így, mert ez számít az Aranycipőnél