Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Teljesen egyetértek, ezt láttam én is. Csuda dolgokat tudnak ám művelni ezek a játékosok,gondoljátok el edzésen,brahibol mik mehetnek.Ne mondjátok már hogy az nem volt szándékos Shocked
Ronaldo a világ egyik legjobb focistája (MESSI UTÁN Razz) és ez ő megcsinálhatja amit láttunk a videón. Szerintem ez szándékos volt. Nézd meg a lépéseit, mármint a lábát. Sokat elárul, hogy azt már előre eltervezte.

Egyetértek daffyval, szerintem sem volt szándékos, de attól még jól néz ki. Messze van ez a Ronaldinho féle háttalpassz, vagy ide nézek oda rúgom féle megoldásoktól.TiTiHenry írta:Tudom ,hogy elvbol fuuuj,de azert na http://nepsportv.blog.nepsport.hu/archi ... eesernyoz/
ilyet ritkan latunk
a kár az,hogy nem volt szándékos,látszik a mozgásán és a reakciónIlúvatar írta:kár hogy les lett ebből, pedig szép műveletsor voltTiTiHenry írta:Tudom ,hogy elvbol fuuuj,de azert na http://nepsportv.blog.nepsport.hu/archi ... eesernyoz/
ilyet ritkan latunk
kár hogy les lett ebből, pedig szép műveletsor voltTiTiHenry írta:Tudom ,hogy elvbol fuuuj,de azert na http://nepsportv.blog.nepsport.hu/archi ... eesernyoz/
ilyet ritkan latunk

Ez egy tipikus nézőpont.Barcafan19 írta:Valdano: "Cristianót nem cserélném el senkire. Jobb, mint Messi...."
Először amikor olvastam jót röhögtem ezen, ezért is akartam a humor topicba tenni. Aztán rájöttem, hogy ezt nagyon is komolyan gondolják arrafelé...![]()

ezt legalább annyira érzem a csapat hibájának,mint az övének.Barcafan19 írta: ...de érdekes hogy nekünk még nem talát be...
Oké, náluk Ő az Isten, ezt meg is értem.kanty írta:Mit mondjon? H Ronaldo sokkal gyengébb, mint Messi? Normális, h a madridistáknak Ronaldo az érinthetetlen, amúgy a portugál játékára nem lehet panasz, elképesztő, h milyen ipari mennyiségben termeli a gólokat. ( Ő is)Barcafan19 írta:Valdano: "Cristianót nem cserélném el senkire. Jobb, mint Messi...."
Először amikor olvastam jót röhögtem ezen, ezért is akartam a humor topicba tenni. Aztán rájöttem, hogy ezt nagyon is komolyan gondolják arrafelé...![]()
Nyilván ő a legjobb arrafelé. Mondjuk az is igaz, hogy 25-öt lőtt a Real 52 bajnoki góljából...sikerült a saját csapatává tennie a Real Madridot. Egyedüliként viszi a csapatot a hátán...persze ő ezt így szeretikanty írta:Mit mondjon? H Ronaldo sokkal gyengébb, mint Messi? Normális, h a madridistáknak Ronaldo az érinthetetlen, amúgy a portugál játékára nem lehet panasz, elképesztő, h milyen ipari mennyiségben termeli a gólokat. ( Ő is)Barcafan19 írta:Valdano: "Cristianót nem cserélném el senkire. Jobb, mint Messi...."
Mit mondjon? H Ronaldo sokkal gyengébb, mint Messi? Normális, h a madridistáknak Ronaldo az érinthetetlen, amúgy a portugál játékára nem lehet panasz, elképesztő, h milyen ipari mennyiségben termeli a gólokat. ( Ő is)Barcafan19 írta:Valdano: "Cristianót nem cserélném el senkire. Jobb, mint Messi...."
Az se nem 4, se nem 2. Messi 3 meccsel kevesebben játszott mint Ronaldo. Ronaldo minden meccsen játszott, azaz 22-n, Messi pedig 19-en.szajko írta:Ja-ja most nézem.Tocy írta:Sztem az a 4 csak 2. És C. most 25-nél tart a Marca szerint. Nézzük így, mert ez számít az AranycipőnélA gijón és a levante ellen nem tolta Messi. Csak a marca szerint 25 gólos...

No az jó kis meccs lehet. Benne van a pontvesztés.LM10 írta:Jönnek Barcelonábacsababarca írta:Jövő héten hova utaznak realék?![]()
Espanyol-Real Madrid
Espanyol-RealJövő héten hova utaznak realék?