Serie A / Coppa Italia
A Bayern sztem nem felveszi a versenyt, hanem jobb, mint az olasz csapatok. A két Milánó-i csapatot erősebbnek a gondolom a többi német csapatnál, de a Juventus, Napoli, Roma 3-st még véletlenül sem. Sztem ezeknél jelenleg egy Schalke v. Dortmund komolyabb játékerőt képvisel. Schalke-t pl. meg lehet nézni a BL-ben elég szépen vitézkedik, a Dortmund nem bizonyított mostanában nemzetközi szinten, de aki ilyen fölényesen vezeti a Bundes Ligá-t, és otthon képes fölénes győzelmet aratni a Bayen ellen, az sztem simán leverne ilyen Rómákat.barca0417 írta: Az erőviszonyokat nézve sem erősebbek a német csapatok. A Bayernen kívül egyik sem veszi fel a versenyt szerintem az olasz csapatokkal.
a Dortmund nagyon jó idén, de a Milan, Inter, Napoli és Roma, valamint az ezer sebből vérző Juve is talán jobbak.
tény hogy az olaszok mélyen a tudásuk alatt játszanak az utóbbi években, de a németek tényleg csak az EL miatt kerültek előrébb.
Amúgy kíváncsi is leszek rájuk, milyenek lesznek a BL-ban.
-
- Llegenda del Barça
Ezek közül a Juve-Roma párost szerintem lazán ejtenék ki, többi három ellen sem lenne teljesen lesajnálva a szerepük, sőt hazai pályán, mind3 ellen valszeg nyernének is...barca0417 írta: a Dortmund nagyon jó idén, de a Milan, Inter, Napoli és Roma, valamint az ezer sebből vérző Juve is talán jobbak.
De persze értem ezt erre az idényre, jövőre lehet az lesz majd, mint a a Wolfsburg-gal, átigazolási szezonban szétszedik a a bajnokcsapatot és jövőre csak vergődni fognak...

- barca0417
- Entrenador del Barça
Az erőviszonyokat nézve sem erősebbek a német csapatok. A Bayernen kívül egyik sem veszi fel a versenyt szerintem az olasz csapatokkal.LG írta:Ebben igazad van, h ezek alapján nem igazságos, h a Bundes Liga megelőzte a Serie A-t. De ha megnézzük a jelenlegi, valós erő viszonyokat, akkor igenis az. Pl. idén eddig úgy néz ki, h egy olasz csapat sem megy a legjobb 8-ba, német pedig akár kettő is lehet.L.Messi 10 írta:
Csak azt ne felejtsd el hogy a Bundesligásoknak az egyetlen hely ahol tudnak valamit mutatni, az az EL amit az Olaszok magas ívről lesz.rnak. Csak hát az okos szabályok miatt az EL annyit ér a pontrendszerben mint a BL. A tegnapi meccsről pedig mindent elárul hogy mit ordibáltak a szurkolók: "-Moggi, Moggi...". Del Neri pedig ennyit ér: 1-0-nál csatár helyet csatár (2x is) és védő helyett védő. Szánalom...
a Dortmund nagyon jó idén, de a Milan, Inter, Napoli és Roma, valamint az ezer sebből vérző Juve is talán jobbak.
tény hogy az olaszok mélyen a tudásuk alatt játszanak az utóbbi években, de a németek tényleg csak az EL miatt kerültek előrébb.

-
- aka Game90
1-0-ás Genoa vezetés után, szűk 10 perc alatt lőtt egy hármast az Inter, Pazzini ill. Eto'o 2x.
Már 4-1, Pandev.
Végül 5-2 lett
Fontos volt ez a győzelem, tapadunk a Milan-ra.
Már 4-1, Pandev.
Végül 5-2 lett

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Nem tudom, te hány Milan meccset láttál az elmúlt 2-3 évben, de a mai Seedorf már rég nem az a See, akivel 2003ban vagy 2007ben BL-t nyert a Milan. Anno ő nagyon univerzális játékos volt, előre-hátra játékban nagyszerű volt és sokat futott, ma pedig már jó, ha kezdőként a 35. perctől nem a seggén veszi a levegőt. Ő mindent megnyert a csapattal, és sajnos eljárt felette az idő is, még is az utóbbi 2-3 évben nem pótolta a csapat egy minőségi igazolással a kiöregedő hollandot... Ő persze erről nem tehetett, de így még is nagy szerepet vállalt a klub leépülésében. A mai fociban nem lehetsz sikeres, ha a középpályádon vannak, akik sz.rnak rá és sétálgatnak...messideco írta:Seedorf?![]()
Évek óta a kora ellenére a Milan legjobbja volt Ibra érkezéséig. Kevesen tudják, de se nem Kaka, se nem Pirlo volt a Milan sikereinek kulcsa, hanem ő...
Idén már szerencsére csak a kispadon van legjobb esetben, előny tudatában hasznos lehet beküldeni és lassítani a játékot.
Ebben igazad van, h ezek alapján nem igazságos, h a Bundes Liga megelőzte a Serie A-t. De ha megnézzük a jelenlegi, valós erő viszonyokat, akkor igenis az. Pl. idén eddig úgy néz ki, h egy olasz csapat sem megy a legjobb 8-ba, német pedig akár kettő is lehet.L.Messi 10 írta:
Csak azt ne felejtsd el hogy a Bundesligásoknak az egyetlen hely ahol tudnak valamit mutatni, az az EL amit az Olaszok magas ívről lesz.rnak. Csak hát az okos szabályok miatt az EL annyit ér a pontrendszerben mint a BL. A tegnapi meccsről pedig mindent elárul hogy mit ordibáltak a szurkolók: "-Moggi, Moggi...". Del Neri pedig ennyit ér: 1-0-nál csatár helyet csatár (2x is) és védő helyett védő. Szánalom...
Én sem a mai Milanba szerettem bele, valahogy a Gattuso-Van Bommel-Flamini középpályás sorunkról nem a kreatív futball jut eszembe...albicelesteX írta:Darmian!Olaszországban ez lehet elég is...,de sehova máshová nem.Még a Bundesliga is megelőzte a Serie A-t.Szerintem ez a durva.Nem csak a Milanra vetítettem ki,hanem az egész olasz bajnokságra,hogy nulla az egész.Egyébként igen unszimpatikus a Milan,de ez nem volt mindig így,volt amikor szorítottam nekik csak akkor Bierhoff,Maldini,Weah és társai játszottak ott.

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Csak azt ne felejtsd el hogy a Bundesligásoknak az egyetlen hely ahol tudnak valamit mutatni, az az EL amit az Olaszok magas ívről lesz.rnak. Csak hát az okos szabályok miatt az EL annyit ér a pontrendszerben mint a BL. A tegnapi meccsről pedig mindent elárul hogy mit ordibáltak a szurkolók: "-Moggi, Moggi...". Del Neri pedig ennyit ér: 1-0-nál csatár helyet csatár (2x is) és védő helyett védő. Szánalom...albicelesteX írta:Darmian!Olaszországban ez lehet elég is...,de sehova máshová nem.Még a Bundesliga is megelőzte a Serie A-t.Szerintem ez a durva.Nem csak a Milanra vetítettem ki,hanem az egész olasz bajnokságra,hogy nulla az egész.Egyébként igen unszimpatikus a Milan,de ez nem volt mindig így,volt amikor szorítottam nekik csak akkor Bierhoff,Maldini,Weah és társai játszottak ott.

- albicelesteX
- A Vadász
Darmian!Olaszországban ez lehet elég is...,de sehova máshová nem.Még a Bundesliga is megelőzte a Serie A-t.Szerintem ez a durva.Nem csak a Milanra vetítettem ki,hanem az egész olasz bajnokságra,hogy nulla az egész.Egyébként igen unszimpatikus a Milan,de ez nem volt mindig így,volt amikor szorítottam nekik csak akkor Bierhoff,Maldini,Weah és társai játszottak ott. 

Szerintem itt inkább a Juventus helyzete siralmas, mint a Milané. A tegnapi meccs nagyon alacsony színvonalú rangadó volt (utólag talán rangadónak se mondanám), a Milan pont annyit adott ki magából, amennyit egy ilyen gyenge Juve ellen kellett (olyan 35%ot). Egyedül Krasic ficánkolt egy keveset, de a csapatnak igazi helyzete gyakorlatilag nem is volt... Csak úgy, ahogy a Napolinak sem múlt héten a San Siroban. Tehát miért ne örülhetnénk? Az 'unszimpatikus vadparaszt' játékosokra nem reagálnék, nyilván erős ellenszenvnek örvend a Milan Nálad.albicelesteX írta:Olvasgatom a fórumokat,sportoldalakat és a hozzászólásokat...Egy két Milan drukker nagyon örül,mert már zsebben érzik a Scudettot.Szerintem a helyzetük inkább siralmas bajnoki cím ide vagy oda.Az Olasz foci megbukott vele együtt a Milan is.Ráadásul tetézik ezeket a dolgokat unszimpatikus vadparaszt játékosokkal is.Livia Drusilla írta:Csak bekotort a Milan egyet...és örülök, h éppen Gattusonak jött össze..![]()
http://www.hatharom.hu/article/0bddaf-g ... zete-video
- albicelesteX
- A Vadász
Olvasgatom a fórumokat,sportoldalakat és a hozzászólásokat...Egy két Milan drukker nagyon örül,mert már zsebben érzik a Scudettot.Szerintem a helyzetük inkább siralmas bajnoki cím ide vagy oda.Az Olasz foci megbukott vele együtt a Milan is.Ráadásul tetézik ezeket a dolgokat unszimpatikus vadparaszt játékosokkal is.Livia Drusilla írta:Csak bekotort a Milan egyet...és örülök, h éppen Gattusonak jött össze..![]()

- Livia Drusilla
- Jugador d'estrella
Csak bekotort a Milan egyet...és örülök, h éppen Gattusonak jött össze..

XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
- ab1daL
- Director del Fútbol
Chiellinivel találkozott Ibra? 

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ez gyönyörű 

felvette a szolgáltatásai közé a kasztrálást

felvette a szolgáltatásai közé a kasztrálást

Ahogy a kommenteket elolvastam alatta, úgy látszik a milanosoknak nincs humorérzékük.L.Messi 10 írta:És itt van nektek a következő rész, No comment:http://bianconeri.blog.nepsport.hu/arch ... a_bekeert/

De amúgy az előző nekem jobban bejött, ehhez igazából nagy kreativitás nem kellett, ugyanis meglévő vicceket írták át egyszerű módon, pl. az agresszív kismalac szerepét Robinho kapta meg.
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
És itt van nektek a következő rész, No comment:
http://bianconeri.blog.nepsport.hu/arch ... a_bekeert/

Egyik csapatot sem szeretem, de ez a cikk valóban nagyon ütős volt.
Még egy ok, h nekik szurkoljak a Milan ellen, de csak szigorúan erre az egy meccsre leszek Juve szurkoló. 

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Hát mivel szombaton Juventus-Milán, ezért egész héten ilyen "gyalázkodó" írások vannak. De a többi írásba is sok humort bele szoktak csempészni a cikkírók. És tényleg van bent egy két rohadt jó poén.AndrésGerardHernandez írta:L.Messi 10 köszi szépen, de tényleg! Leborultam a székről, meg egy poharat is széttörtem. Már régen nem röhögtem ekkorát. Ott gyakran írnak ilyeneket? Mer akkor törzslátogató leszek. Még egyszer köszi!![]()
![]()

- AndrésGerardHernandez
- Jugador del Barça
L.Messi 10 köszi szépen, de tényleg! Leborultam a székről, meg egy poharat is széttörtem. Már régen nem röhögtem ekkorát. Ott gyakran írnak ilyeneket? Mer akkor törzslátogató leszek. Még egyszer köszi!

](./images/smilies/eusa_wall.gif)

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Gattuso már ordít !!