albicelesteX írta:Darmian!Olaszországban ez lehet elég is...,de sehova máshová nem.Még a Bundesliga is megelőzte a Serie A-t.Szerintem ez a durva.Nem csak a Milanra vetítettem ki,hanem az egész olasz bajnokságra,hogy nulla az egész.Egyébként igen unszimpatikus a Milan,de ez nem volt mindig így,volt amikor szorítottam nekik csak akkor Bierhoff,Maldini,Weah és társai játszottak ott.

Én sem a mai Milanba szerettem bele, valahogy a Gattuso-Van Bommel-Flamini középpályás sorunkról nem a kreatív futball jut eszembe...

De igazából az utóbbi évek lagymatag, öreguras, alibi focijától, amit Pirlo és Seedorf mutatott be a pálya közepén hétről hétre a kezdőben, na annál még ezt a 3 rombolót is szívesebben nézem, ők legalább rendesen teszik a dolgukat, fel és visszaérnek rendszeresen. Ezzel csak az a baj, ha Robinho játszik előttük mondjuk Patoval és Ibrával, akkor hatalmas a távolság a középpályás sor és a támadók között. De nagyon eltértem már.

Egyébként igazad van, nagyon valószínű, hogy kiesik mindegyik olasz csapat a BLben, de a Milan úgy is futott neki ennek az idénynek, hogy 2004 után végre legyen meg újra a scudetto.